Vizija in namen podjetja
Dobrodošel-a v sveti prostor, kjer sanje postanejo resničnost!

Sem Miha Itanimon Korošec. Pred dvema letoma sem ustanovil blagovno znamko Dream Creator, katere poslovanje je usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov, naprednih duhovnih vsebin in inspirativnih dogodkov, ki prizemljujejo vizijo nove dobe. Prebujam tvojo duhovno dimenzijo, da še lažje prepoznaš svoj namen in zaživiš svoje najgloblje sanje.

Vizija podjetja je soustvariti sveto civilizacijo in človeštvo popeljati v višjo dimenzijo!
Sveti predmeti

Sveti predmeti so močna energijska orodja, ki aktivirajo premike v tvojem življenju. Vsak sveti predmet je zasnovan kot ritualni izdelek, ki prebuja tvojo duhovno dimenzijo.

Portal duhovnih vsebin

To je spletno mesto, kjer s teboj delim vsebine, ki te odprejo za raziskovanje tvoje duhovne dimenzije. Na portalu duhovnih vsebin najdeš brezplačne blog vsebine in spletne programe, ki jih prejmeš ob nakupu svetih predmetov.

Inspirativni dogodki

Prirejam inspirativne dogodke, ki odpirajo sveti prostor povezovanja. Na dogodkih s tabo delim napredna duhovna znanja, ki aktivirajo tvoj duhovni razvoj. Dogodki potekajo v mojih poslovnih prostorih, v centru Ljubljane. Med dogodki najdeš meditacije, delavnice, potovanja in retreate.

Hvala, ker moji viziji daješ krila!
Miha Itanimon Korošec

Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. V podjetju Dream Creator skrbim za razvoj novih svetih predmetov in ostalih projektov. Med drugim, pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent.