Vizija in namen podjetja
Dobrodošel-a v sveti prostor, kjer sanje postanejo resničnost!

Sem Miha Itanimon Korošec. Pred tremi leti sem ustanovil blagovno znamko Dream Creator, katere poslovanje je usmerjeno v organizacijo duhovnih potovanj, retreatov in obredov ter razvoj inovativnih svetih predmetov in ritualnih izdelkov ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. Pomagam ti prepoznati tvoje življenjsko poslanstvo in uresničiti tvoje najgloblje sanje.

Vizija podjetja je soustvariti sveto civilizacijo in človeštvo popeljati v višjo dimenzijo!
Sveti predmeti in ritualni izdelki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo.

Vsak sveti predmet je zasnovan kot ritualni izdelek, ki te popelje na pravo duhovno potovanje. Na spletnih poličkah najdeš lovilce sanj s kristali, razpršila za prostor, intuitivni kristalni eliksir, kristalne palice, ritualne paketke, krisrale in kadila. Lovilce sanj izdelujemo tudi po naročilu. Uporabi kodo VARUH15 za 15% popust in brezplačno poštnino ob praznovanju 3. obletnice podjetja.

Spoznaj spletne programe

Na naši spletni strani najdeš prvi spletni program v Sloveniji, ki te popelje v raziskovanje vidnih in nevidnih ravni doline bosanskih piramid. Na spodnji povezavi pa lahko dostopaš tudi do spletnih programov, ki jih prejmeš ob nakupu nekaterih svetih predmetov. 

Duhovna potovanja, retreati, delavnice, obredi …

Prirejam inspirativne dogodke, ki odpirajo sveti prostor povezovanja. Na dogodkih s tabo delim napredna duhovna znanja, ki aktivirajo tvoj duhovni razvoj. Med dogodki najdeš potovanja, retreate, delavnice, obrede, meditacije …

Hvala, ker moji viziji daješ krila!
Miha Itanimon Korošec

Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. Sem ustanovitelj podjetja Dream Creator, kjer skrbim za organizacijo in izvedbo potovanj, retretov, obredov in ostalih dogodkov. Razvijam nove svete predmete, ritualne izdelke in druge projekte. Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent in tako s filmom spremeniti svet.