Vizija in namen podjetja
Dobrodošel-a v sveti prostor, kjer sanje postanejo resničnost!

Sva Miha Itanimon & Anja. Poslovanje podjetja je usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov, naprednih duhovnih vsebin in inspirativnih dogodkov, ki prizemljujejo vizijo nove dobe. Prebujava tvojo duhovno dimenzijo, da še lažje prepoznaš svoj namen in zaživiš svoje najgloblje sanje.

Vizija podjetja je soustvariti sveto civilizacijo in človeštvo popeljati v višjo dimenzijo!
Sveti predmeti

Sveti predmeti so močna energijska orodja, ki aktivirajo premike v tvojem življenju. Vsak sveti predmet je zasnovan kot
izdelek, ki te z rituali prebuja v tvojo duhovno dimenzijo. 

Portal duhovnih vsebin

To je spletno mesto, kjer s teboj deliva vsebine, ki te odprejo za raziskovanje duhovne dimenzije. Na portalu duhovnih vsebin najdeš brezplačne blog vsebine in spletne programe, ki jih prejmeš ob nakupu svetih predmetov.

Inspirativni dogodki

Prirejava inspirativne dogodke, ki odpirajo sveti prostor povezovanja. Na dogodkih s tabo delimo napredna duhovna znanja, ki aktivirajo tvoj duhovni razvoj. 

Hvala, ker najini viziji daješ krila!
Miha Itanimon Korošec

Sem Miha Itanimon Korošec – licenciran medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. V podjetju Dream Creator skrbim za razvoj novih svetih predmetov in ostalih projektov. Med drugim, pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent.

Anja Kobale

Moje ime je Anja, sem umetnica, raziskovalka duhovnih resnic in zdravilka. V podjetju Dream Creator ustvarjam svete predmete in duhovne vsebine. Z uporabo kristalov na različne načine prizemljujem duhovno zavest v vsakdanje življenje.