Dogodek –
Večdimenzionalni pop up shop

Lepo vabljen-a na prav posebno doživetje. V soboto, 8. 4. med 9. in 17. uro prirejam Večdimenzionalni pop up shop. Večdimenzionalni pa zato, ker ne bo šlo zgolj za nakupovanje, pač pa potovanje v razširjena stanja zavesti. Prepričan sem, da še nisi imel-a takšne izkušnje nakupovanja. Za vse, ki boste prišli, sem pripravil res nekaj posebnega – svete rituale, nagradno igro in akcijske cene!

Potopiva se v dimenzije ljubezni!

Sprejmem te v prijeten in svetel prvi del mojega poslovnega prostora, kjer te energijsko prečistim s kadili in razpršili. Ponudim ti skodelico svetega kakava, ki odpre tvoje srce in v tebi prebudi ljubezen. Na tem mestu boš lahko intuitivno izbral-a kristale in pripravila svoj kristalni eliksir. Ob prijetni melodični house glasbi z veseljem s tabo poklepetam, vse do trenutka, ko te tvoje odprto srce ponese v drugi del poslovnega prostora – trgovinico. 

Razsikovanje bogate ponudbe svetih predmetov in ritualih izdelkov!

Prepustim te raziskovanju svetih predmetov in ritualnih izdelkov, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. Seveda, ti bom na voljo za kakršno koli vprašanje. Pop up shop je čudovita priložnost, da v živo spoznaš in začutiš ta izjemna energijska orodja in povonjaš vsa naša razpršila. Po akcijskih cenah bodo na voljo lovilci sanj s kristali, razpršila za prostor, intuitivni kristalni eliksir, ritualni paketki za izdelovanje lovilca sanj in energijsko čiščenje, kristalne palice, kristali in kadila. 

Dobrodošel-a v sveti prostor, kjer sanje postanejo resničnost!

Sem Miha Itanimon Korošec. Pred dvema letoma sem ustanovil blagovno znamko Dream Creator, katere poslovanje je usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov, naprednih duhovnih vsebin in inspirativnih dogodkov, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. Pomagam ti prepoznati tvoje življenjsko poslanstvo in uresničiti tvoje najgloblje sanje.