Trgovina
Poslovanje podjetja je usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov!

Zate z ljubeznijo ustvarjava svete predmete. Ti so močna energijska orodja, ki aktivirajo premike v tvojem življenju. Vsak sveti predmet je zasnovan kot ritualni izdelek, ki te popelje na pravo duhovno potovanje. Na najinih spletnih poličkah najdeš svete vode, lovilce sanj s kristali, komplete za izdelavo lovilca sanj doma in kristalne palice. Ob nakupu nad 80 € ti poštnino častiva midva.

Poskrbela bova, da boš del edinstvene in bogate izkušnje!

Ob nakupu kateregakoli svetega predmeta prejmeš spletni program. Ta obsega vsebine, rituale in meditacije, da se s svojim novim energijskim orodjem še lažje povežeš.

V čudovitem pakiranju se poleg svetega predmeta skrivata še sveti les in razpršilo za prostor!

Sveti les se uporablja za energijsko čiščenje svetih predmetov in prostora. Razpršilo za prostor (15 ml) pa te popelje v globlje doživljanje meditacije. Nastalo je v sodelovanju z Mihovo mami, ustvarjalko kozmetične linije Mayarula.

Sveti predmet je edinstveno darilo. Podari ga sebi ali tebi ljubi osebi.
Spoznaj novo kolekcijo razpršil za prostor 
– Mayarula SPACE!

Nastalo je 6 čarobnih in dišečih razpršil za prostor, ki te podprejo na različnih področjih življenja! Razpršila za prostor vsebujejo eterična olja in kristale – oboje je popolno darilo narave. Rituali aromaterapije nas podprejo pri osebni in duhovni rasti. Z njimi se še lažje povežemo z naravo in samim seboj. Tudi kristali nam pomagajo na mnogih nivojih našega življenja.

Lovilci sanj odpirajo močne energijske portale, ki te povezujejo s tvojimi sanjami in vizijami!

Lovilci sanj so sveti predmeti in močna energijska orodja. Povezujejo nas z našim izvorom, razkrivajo naše potenciale in nam odpirajo pot do našega poslanstva. Ob enem pa nas popeljejo na pot odkrivanja in uresničevanja naših globokih sanj in vizij. Predstavljajo most med duhovnimi in fizičnimi svetovi. Vesolje tako še lažje sliši naše namere in prošnje, ko jih zaupamo svojemu lovilcu sanj.

Sveta voda – ritualni izdelki, ki odpirajo pot do božanskega utelešenja.

Svete vode predstavljajo štirje izdelki, ki te celostno podprejo pri levitvi v božansko ženstvenost. Vsak izdelek pokriva določeno področje delovanja, ki je ključnega pomena pri tej transformaciji. Področje energijske podpore je določeno s kombinacijo kristalov in zvezdno energijo, ki se skozi ta energijska orodja preliva v novo rojstvo tvoje zavesti. 

Sveti rituali čiščenja, informiranja in povezovanja s seboj!

Komplet štirih svetih vod za ceno treh.

Podari si čarobno izkušnjo in izdelaj svoj lovilec sanj!

Izdelovanje lovilca sanj je globok ritual, ki te bo popeljal na pravo duhovno potovanje. Med svetim procesom izdelave boš še lažje prepoznal-a namen svoje utelesitve in se globlje povezal-a s svojo dušo. 

 

Zate sva pripravila štiri smiselno sestavljene paketke z materialom. Izdelani lovilci sanj bodo odprli močne energijske portale in aktivirali premike na pomembnih področjih življenja.

Poglobi svojo duhovno prakso s kristalnimi palicami.

Smiselno povezani naravni elementi – kristal, lesena palica, kovinska žica in mah ustvarjajo močno energijsko orodje. V tvoje življenje vnesejo bogat nabor ritualov in so nepogrešljiv dodatek k tvojim duhovnim praksam, da se še lažje povežeš s svojo dušo. Kristal definira moč in namen kristalne palice. Na voljo so kristalne palice s kameno strelo, dimnim kremenom in ametistom. 

Lovilec sanj, ki je izdelan prav zate, v sebi nosi posebno moč! Izdelujeva jih tudi po naročilu.

Jasna namena personalizirane izdelave lovilca sanj bo vodila sveti proces izdelave in tako povečala moč tega edinstvenega svetega predmeta. S svojim lovilcem sanj, ki je izdelan prav zate, se boš tako še lažje povezal in zgradil močno duhovno vez.