Trgovina
Sveti predmeti in ritualni izdelki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo!

Poslovanje podjetja je usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov. Vsak sveti predmet je zasnovan kot ritualni izdelek, ki te popelje na pravo duhovno potovanje. Na spletnih poličkah najdeš lovilce sanj s kristali, razpršila za prostor, kristalne palice, kristale in kadila. Lovilce sanj izdelujemo tudi po naročilu. Ob nakupu nad 80 € ti poštnino častim jaz.

Novo v ponudbi –
Kristali in Komplet razpršil za prostor
Spoznaj duhovno moč edinstvenih kristalov!

Kristali so duhovna zavest, ki na planet Zemlja, skozi mineralne strukture prizemljuje višje namene. So edinstveni sveti predmeti, ki te skozi čutne rituale povezujejo s tvojim bitjem in prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. Ob enem pa vsak kristal nosi svojo vibracijo in s tem v tvoje življenje prihaja s prav posebnim namenom. V nadaljevanju lahko izbiraš med šestimi različnimi kristali. Začuti, kateri te prav zdaj lahko podpre na tvoji življenjski poti!

Komplet razpršil za prostor

Komplet razpršil za prostor je nov produkt, ki v priročnem in okolju prijaznem pakiranju združuje mini pakiranje šestih ekološko zasnovanih razpršil za prostor. Vse do konca meseca marca lahko izkoristiš 10 % popust.

Lovilci sanj odpirajo močne energijske portale, ki te povezujejo s tvojimi sanjami in vizijami!

Lovilci sanj so sveti predmeti in močna energijska orodja. Povezujejo nas z našim izvorom, razkrivajo naše potenciale in nam odpirajo pot do našega poslanstva. Ob enem pa nas popeljejo na pot odkrivanja in uresničevanja naših globokih sanj in vizij. Predstavljajo most med duhovnimi in fizičnimi svetovi. Z izbiro kristala lovilcu sanj pripišemo še specifičen namen.

Spoznaj novo razpršilo za prostor, ki te bo očaralo s svojim vonjem.
Razpršilo za prostor –
Palo Santo

Razpršilo za prostor – Palo Santo lahko uporabiš za energijsko čiščenje in podporo prostora, energijskega polja ali predmeta. Njegov navdihujoč vonj te bo sprostil in povezal s tvojim bitjem.

Razpršila za prostor – Mayarula SPACE

Nastalo je 6 čarobnih in dišečih razpršil za prostor, ki te podprejo na različnih področjih življenja! Razpršila za prostor vsebujejo eterična olja in kristale – oboje je popolno darilo narave. Rituali aromaterapije nas podprejo pri osebni in duhovni rasti. Z njimi se še lažje povežemo z naravo in samim seboj. Tudi kristali nam pomagajo na mnogih nivojih našega življenja.

Prepusti se svetim ritualom energijskega čiščenja.

Energijsko čiščenje je sveti ritual, v katerem s kadilom ali razpršilom energijsko očistiš in obogatiš prostor, predmet ali energijsko polje. Izbiraš lahko med kadilom belega žajblja in Palo santa ter razpršilom – Energy cleansing. Pripravil sem tudi ritualni paketek, ki združuje vse tri produkte in te tako celostno podpre pri energijskem čiščenju prostora, predmeta ali energijskega polja.

Lovilec sanj, ki je izdelan prav zate, v sebi nosi posebno moč! Izdelujemo jih tudi po naročilu.

Jasna namena personalizirane izdelave lovilca sanj bo vodila sveti proces izdelave in tako povečala moč tega edinstvenega svetega predmeta. S svojim lovilcem sanj, ki je izdelan prav zate, se boš tako še lažje povezal in zgradil močno duhovno vez.