Trgovina

NOVO – SVETA VODA: Izdelki, ki odpirajo pot do božanskega utelešenja!

Svete vode predstavljajo štirje izdelki, ki uporabnico celostno podprejo pri levitvi v božansko ženstvenost. Vsak izmed izdelkov pokriva določeno področje delovanja, ki je ključnega pomena pri tej transformaciji. Področje energijske podpore je določeno s kombinacijo kristalov, ki v stiku z vodo odpirajo prostor v vesolju do te zvezdne energije.

Da je zvezdna energija zares globoko prisotna v izdelkih in nas podpira med samo uporabo, so izdelki poimenovani po ozvezdjih, ki sidrajo to specifično energijo, ki jo utelešamo pri novem rojstvu svoje zavesti.

Ustvari svoj lovilec sanj!

Izdelovanje lovilca sanj je globok meditativni proces, ki ti popelje na duhovno potovanje odkrivanja drugih svetov.  Proces te bo povezal s tvojio dušo, dvignil tvoje razpoloženje in te popeljal na pot uresničevanja tvojih sanj!

 

Lovilec sanj, ki ga boš izdelal/-a sam/-a bo tako v sebi nosil posebno moč in namen, ki mu ga pripišeš še pred izdelavo.

 

Prepričana sva, da boš v njem prepoznal/-a  zaveznika pri naslednjih premikih v tvojem življenju. Ob zavestnem sodelovanju z njim teh zagotovo ne bo manjkalo!

Izbrani material je  osrednji element Kompleta Ustvari svojega.

KOMplet ustvari svojega VSEBUJE:

  • izbrani material
  • sveti les za energijsko čiščenje lovilca sanj
  • kakovostno darilno škatlo
  • darilo – sprejček za prostor (15 ml)

Poglavja spletnega programa:

  • Lovilci sanj in njihov namen
  • Videoposnetek z navofili za izdelavo
  • Zavestno sodelovanje z lovilcem sanj
  • Meditacija za povezovanje z lovilcem sanj
  • Energijsko čiščenje lovilca sanj
Pravo duhovno potovanje v objemu tvojega doma!
Kristalne palice 

Kristalne palice so pravtako sveti predmeti oz. energijska orodja. Namen in moč kristalne palice določa kristal. Na voljo so trije različni kristali: ametist, dimni kremen in kamena strela. 

Podari si svojo!

Lovilci sanj s kristali

Lovilci sanj so energijska orodja oz. sveti predmeti. Odpirajo močne energijske portale, ki te povezujejo s tvojimi sanjami in vizijami. Ob enem pa lahko lovilcu sanj z izbiro kristala pripišemo še specifičen namen.

Na najini spletni strani si lahko material, ki ga potrebuješ za izdelavo lovilca sanj, izbereš tudi sam!

Smiselno povezani naravni elementi – leseno ogrodje, spletena mreža iz rastlinske vrvice, peresa, ki prosto odpadejo pticam, školjke in kristali, ustvarjajo popolno harmonično celoto.

Izdelava lovilca sanj po naročilu

Lovilec sanj, ki je izdelan prav zate v sebi nosi posebno moč. Podprl te bo na specifičnem področju, kjer prav zdaj potrebuješ premik ali spremembo. Z njim se boš še lažje povezal in uresničil svoje sanje.