Hvala za tvoj nakup!
Hvala, da si sledil-a sebi in si podaril-a ta sveti predmet!

Smo Miha Itanimon, Anja in Špela – mlada in ambiciozna ekipa. Naše poslovanje je usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov, naprednih duhovnih vsebin in inspirativnih dogodkov, ki prizemljujejo vizijo nove dobe. Prebujamo tvojo duhovno dimenzijo, da še lažje prepoznaš svoj namen in zaživiš svoje najgloblje sanje. Vizija podjetja je soustvariti sveto civilizacijo in človeštvo popeljati v višjo dimenzijo!

Želimo ti veliko užitkov ob izvajanju ritualov in povezovanju s tvojim svetim predmetom!

V nadaljevanju te čakajo opis produkta, njegova uporaba in rituali, ki te vračajo vase! Povabimo te, da z nami deliš svoje občutke in spoznanja, ki se bodo pojavila ob uporabi svetega predmeta. V kolikor se ti pojavi kakšno vprašanje, smo ti na voljo na info@dream-creator.si. Z veseljem ti odgovorimo.

Hvala, ker naši viziji daješ krila!

Ker cenimo tvojo podporo ti ob naslednjem nakupu podarjamo kodo DREAMCREATOR za 10% popust. Sveti predmet je edinstveno darilo, ki ga lahko podariš sebi ali tebi ljubi osebi. 

Lovilci sanj odpirajo močne energijske portale, ki te povezujejo s tvojimi sanjami in vizijami!

Lovilci sanj so sveti predmeti in močna energijska orodja. Povezujejo nas z našim izvorom, razkrivajo naše potenciale in nam odpirajo pot do našega poslanstva. Ob enem pa nas popeljejo na pot odkrivanja in uresničevanja naših globokih sanj in vizij. Predstavljajo most med duhovnimi in fizičnimi svetovi. Vesolje tako še lažje sliši naše namere in prošnje, ko jih zaupamo svojemu lovilcu sanj.

Z izbiro kristala lovilcu sanj pripišemo še specifičen namen!

Tako nas lahko ta sveti predmet podpre na specifičnem podorčju našega življenja. Da lažje razumeš namen kristala v lovilcu sanj, ti to predstaviva s praktičnim primerom – angelit je kristal, ki nas povezuje z našimi osebnimi Angeli. V naše življenje sidra energijo brezpogojne ljubezni in sprejemanja in nas vrača v čistost in srčnost.

Lovilec sanj s kristalom angelit odpira portal brezpogojne ljubezni!

Odpre nas za čutenje nove dimenzije ljubezni in prebuja povezavo z našim duhovnim vodstvom. Pomaga nam, da se v življenju počutimo varne in sprejete. 

Tvoj lovilec sanj je izdelala Anja!

Moje ime je Anja, sem umetnica, raziskovalka duhovnih resnic, voditeljica svetih večerov ter kristaloterapevtka. V podjetju Dream Creator ustvarjam svete predmete in  duhovne vsebine. S svojim delovanjem povezujem zemeljsko življenje z duhovnim svetom.

K tvojemu naročilu smo priložili košček svetega lesa.

Sveti les, znan tudi kot Palo santo je drevo, ki raste v suhih tropskih gozdovih Južne Amerike. Ko drevo naravno odmre, je njegov les po nekaj letih pripravljen za uporabo kot kadilo. Šamani ga že tisočletja uporabljajo za namene zdravljenja in čiščenja negativnih energij. Svoj košček svetega lesa lahko uporabiš za energijsko čiščenje lovilca sanj in prostora (tudi pred meditacijo).

Ritual energijskega čiščenja lovilca sanj.

Še preden prekadiš in energijsko očistiš svoj lovilec sanj postavi jasno namero, ki bo vodila sam ritual. Prižgi svečko in košček svetega lesa pridrži nad ognjem pod kotom 45°, da lepo zagori. Ko les zagori, plamen ugasneš tako, da s palčko na hitro “pomahaš” v zraku.

Sledi prekajevanje …

Z gostim aromatičnim dimom, ki se vije iz tleče palčke svetega lesa, prekadi vsak delček lovilca sanj. Še  vedno držiš namero. Ta aromatičen dim bo energijsko očistil lovilec sanj, v prostor pa prinesel mir in ljubezen. Prostor, kjer čistiš svoj lovilec sanj dobro prezrači. 

Polna luna bo energijsko napolnila tvoj lovilec sanj.

Polna luna je naravni pojav, ko iz Zemlje vidimo njen celotni osvetljeni del. V sebi skriva prav posebno moč, zato ti svetujemo, da svoj lovilec sanj čez noč nastaviš njenemu sijaju. Ti bodo obogatili energijsko vrednost svetega predmeta in ga ob enem tudi energijsko očistili. Tudi pred tem ritualom postavi jasno namero.

Poveži se s svojim lovilcem sanj in aktiviraj njegov namen!

Spletni program poleg vsebine o lovilcih sanj in ritualov sestavljata še dve meditaciji. Meditacija za povezovanje z lovilcem sanj bo povezala vajini energiji, meditacija za aktivacijo namena pa prižgala njegovo moč. Obe meditaciji lahko kadarkoli ponovno poslušaš. Naj bosta temelj tvoje redne duhovne prakse. 

K tvojemu naročilu smo priložili razpršilo za prostor.

Razpršilo za prostor (15 ml) je nastalo v sodelovanju z Mihovo mami, ustvarjalko kozmetične linije Mayarula. Ekološko razpršilo za prostor Meditation time ti pomaga doseči globlje stanje meditacije. Vsebuje kombinacijo eteričnih olj in kristalov, ki ustvarijo sproščeno ozračje in umirjajo tvoje misli.

Obe meditaciji je skanaliziral Miha Itanimon!

Sem Miha Itanimon Korošec – licenciran medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. V podjetju Dream Creator skrbim za razvoj novih svetih predmetov in ostalih projektov. Med drugim, pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent.

Med meditacijo ti bo lovilec sanj zaupal svoje ime.

Na etiketi darilne škatle, v kateri si prejel lovilec sanj, je prostor, kamor lahko zapišeš njegovo ime. Ime lovilca sanj predstavlja svetlobno kodo, ki aktivira njegov namen v tvojem energijskem polju. Uporabljaj njegovo ime, ko izvajaš rituale in potrebuješ njegovo podporo.

Zavestno sodelovanje z lovilcem sanj je ključ do izpopolnitve njegovega namena.
Spleti globljo vez s svojim lovilcem sanj!

Eden izmed ritualov zavestnega sodelovanja z lovilcem sanj je preprost ritual opazovanja tega svetega predmeta. Ob tem ritualu boš mojstril pomembno stanje – samoobstajanje. Odpri srce in se potopi v njegove oblike in barve. V sebi nosi modrosti in odgovore na tvoja vprašanja. Odpira povezavo, da jasno slišiš svojo dušo. Spoznanja o tvojem življenju se bodo s to tehniko, kar vrstila ena za drugo. Ob sebi imej zvezek, kamor zapišeš vse modrosti, ki ti jih zašepeta Vesolje.

Smo na prehodu v novo dobo. Kot posamezniki in civilizacija doživljamo novo rojstvo!

Prehajamo v popolnoma novo obdobje, kjer je čutenje sebe in svoje srčnosti ključnega pomena, postavljenost v svojo notranjo moč in ustvarjanje iz svoje energije pa narekujeta ritem našega življenja. Ob tem smo soočeni z  določenimi deli sebe, ki nam ne služijo več, ki smo jih prerastli in jih lahko pustimo za seboj, hkrati pa smo povabljeni, da globoko zaupamo procesu transformacije, ki se dogaja.

Bolj kot se podpremo v toku sprememb, lahkotnejša je naša transformacija in svete vode so izdelki, ki nas na energijski ravni podprejo in odprejo za novo realnost, ki jo ustvarjamo.

 

Svete vode predstavljajo štirje izdelki, ki so zasnovani tako, da uporabnico celostno podprejo pri levitvi v božansko ženstvenost. Vsak izmed izdelkov pokriva določeno področje delovanja, ki je ključnega pomena pri tej transformaciji. Področje energijske podpore je določeno s kombinacijo kristalov, ki v stiku z vodo odpirajo prostor v vesolju do te zvezdne energije.

 

Da je zvezdna energija zares globoko prisotna v izdelkih in nas podpira med samo uporabo, so izdelki poimenovani po ozvezdjih, ki sidrajo to specifično energijo, ki jo utelešamo pri novem rojstvu svoje zavesti.

K tvojemu naročilu priložimo še sveti les in razpršilo za prostor!

Sveti les se uporablja za energijsko čiščenje svetih predmetov in prostora. Razpršilo za prostor (15 ml) pa te popelje v globlje doživljanje meditacije. Nastalo je v sodelovanju z Mihovo mami, ustvarjalko kozmetične linije Mayarula.

Ritualne izdelke – sveta vode je zasnovala Anja!

Moje ime je Anja, sem umetnica, raziskovalka duhovnih resnic, voditeljica svetih večerov ter kristaloterapevtka. V podjetju Dream Creator ustvarjam svete predmete in  duhovne vsebine. S svojim delovanjem povezujem zemeljsko življenje z duhovnim svetom.

Sveta voda – Aquarius

Sveta voda – Aquarius prebuja srčnost, milino in ljubezen, vsebuje kombinacijo kristalov, ki zelo močno aktivirajo srce in nas vračajo v ljubezen. Aquarius v naše zavedanje sidra sprejemanje vseh delov nas in nam omogoča, da jih zaobjamemo z ljubeznijo. Ker je zvezdna energija globoko prisotna v ritualnem izdelku, je sveta voda poimenovana po ozvezdju Aquarius, katerega energija se skozi ta sveti predmet preliva v novo rojstvo tvoje zavesti.

Kombinacija kristalov roževca, smaragda, avanturina in kamene strele v stiku z vodo odpira prostor tej zvezdni energiji!

Z uporabo svete vode – Aquarius prebujamo nežnost in milino do sebe, saj ravno to postavlja energijo v odnosih, ki se zrcalijo zunaj nas. Odpira nam prostor, da sprostimo čustva, v katerih se ujamemo in sprostimo vse napetosti, ki nam preprečujejo, da bi prepoznali ljubezen, ki nas ves čas obdaja.

Sveta voda je namenjena izvajanju svetih ritualov, ki te celostno podprejo pri levitvi v tvojo božansko ženstvenost!

Rituali, ki jih izvajamo zajemajo polivanje preko temena, informiranje energijskega polja in odpiranje srca.

K tvojemu naročilu smo priložili košček svetega lesa.

Sveti les, znan tudi kot Palo santo je drevo, ki raste v suhih tropskih gozdovih Južne Amerike. Ko drevo naravno odmre, je njegov les po nekaj letih pripravljen za uporabo kot kadilo. Šamani ga že tisočletja uporabljajo za namene zdravljenja in čiščenja negativnih energij. Svoj košček svetega lesa lahko uporabiš za energijsko čiščenje svete vode in prostora.

Ritual energijskega čiščenja
svete vode.

Še preden prekadiš in energijsko očistiš svojo sveto vodo postavi jasno namero, ki bo vodila sam ritual. Prižgi svečko in košček svetega lesa pridrži nad ognjem pod kotom 45°, da lepo zagori. Ko les zagori, plamen ugasneš tako, da s palčko na hitro “pomahaš” v zraku. Z gostim aromatičnim dimom, ki se vije iz tleče palčke svetega lesa, prekadi kristale in steklenico. Ta aromatični dim bo energijsko očistil energijsko orodje, v prostor pa prinesel mir in ljubezen. Prostor, kjer čistiš svojo sveto vodo dobro prezrači. 

Polna luna bo energijsko napolnila tvojo sveto vodo.

Polna luna je naravni pojav, ko iz Zemlje vidimo njen celotni osvetljeni del. V sebi skriva prav posebno moč, zato ti svetujemo, da svojo sveto vodo čez noč nastaviš njenemu sijaju. Ta bo obogatil energijsko vrednost svetega predmeta in ga ob enem tudi energijsko očistil. Tudi pred tem ritualom postavi jasno namero.

Ritualni izdelki, ki odpirajo pot do božanskega utelešenja.

Izdelek sveta voda je sestavljen iz steklenice in različnih kristalov. Ko steklenico napolnimo z vodo, kristali s svojo vibracijo informirajo vodo, ki jih obdaja in tako ustvarijo vodo prepojeno z vibracijami kristalov, ki jo lahko uporabljamo za različne namene in v različnih ritualih. Večina kristalov, ki sestavljajo svete vode je topnih v vodi, zato niso primerne za uživanje.

 

Sveto vodo pripravimo tako, da kristale prelijemo z vodo in počakamo nekaj minut, da se voda informira z njihovo vibracijo. Vodo v steklenici uporabljamo v različnih ritualih, ki nas povežejo s seboj in podprejo na področju, ki ga zajema določena sveta voda.

 

Ko končamo z rituali lahko preostalo vodo odlijemo (lahko z njo tudi zalijemo rože) in pustimo steklenico odprto, da se kristali posušijo na zraku. Pred naslednjim ritualom steklenico ponovno napolnimo in vodo uporabimo za ritual.

 

V nadaljevanju te čakajo rituali, ki te bodo popeljali v raziskovanje svoje energije. Te pa želim vzpodbuditi, da si pri njihovi uporabi dovoliš vso svobodo in ob povezovanju s svetimi vodami slediš in zaupaš svoji intuiciji. Vabim te, da jih uporabljaš na način, ki tebi v danem obdobju najbolj ustreza in ti opisani rituali služijo zgolj kot vodilo.

Svete voda je namenjen svetim ritualom čiščenja, informiranja in povezovanja s seboj.
I.
Polivanje preko temena

Steklenico Aquarius pred tuširanjem napolnimo z vodo in jo odložimo na doseg roke. Po tuširanju  vzamemo steklenico z vodo in se z njo povežemo. Dovolimo, da se naša energija in energija svete vode, ki jo držimo v rokah, prepleteta in uskladita. Z namero se odpremo za čutenje njene energije. Nato pozornost usmerimo v svoje dlani, naredimo nekaj globokih vdihov in izdihov, se umirimo in v mislih podamo namero:

“Odpiram se za energijo srčnosti, ljubezni in sprejemanja sebe.”

Vodo izlijemo preko temena in dovolimo, da energija ljubezni ter sprejemanja življenja in nas samih zaobjame celotno energijsko polje. Po ritualu preostalo vodo odlijemo ali z njo zalijemo rože in pustimo steklenico odprto, da se kristali posušijo na zraku.

II.
Informiranje energijskega polja

Ritual lahko izvajamo v kopalnici po tuširanju ali čez dan oz. kadar začutimo, da smo napeti in želimo sprostiti svoja čustva, se umiriti in odpreti srce okolici.

Sveto vodo Aquarius pripravimo tako, da kristale prelijemo z vodo, počakamo nekaj trenutkov in se z nekaj vdihi in izdihi umirimo. Svojo pozornost pripeljemo v sedanji trenutek in si določeno količino vode prelijemo preko svojih dlani. Dlani podrgnemo skupaj, da povečamo vibracijo in potujemo po svojem energijskem polju. Ves čas tega rituala smo zasidrani v srce in držimo namero, da se odpiramo za ljubezen in sprejemanje sebe. Če ritual izvajamo v kopalnici, se lahko z dlanmi dotikamo svoje kože in z njimi potujemo preko celotnega telesa, posebej preko delov, ki jih s težavo sprejmemo. Ves čas rituala se zavedamo, da lahko z lastnim dotikom in prisotnostjo pozdravimo vsako nesprejemanje in se tako odpremo za lastno ljubezen. Ko se pojavijo napetosti, jih z dihom nežno sprostimo. Po potrebi dodajamo vodo na dlani.

Po ritualu preostalo vodo odlijemo ali z njo zalijemo rože in pustimo steklenico odprto, da se kristali posušijo na zraku.

III.
Odpiranje srca

Pripravimo sveto vodo Aquarius tako, da kristale prelijemo z vodo in si vzamemo nekaj trenutkov, da se popolnoma umirimo in sprostimo. Svoje telo damo v udoben položaj in začnemo z zavestnim sproščanjem vseh delov svojega telesa. Nato vzamemo nekaj pripravljene svete vode na svoje dlani, jih podrgnemo skupaj, da povečamo vibracijo in jih položimo na prsni koš. Z dlanmi potujemo preko srca, prsi, po prsnici do ključnice in se prepustimo božanju in negovanju sebe. Pri tem ves čas uporabljamo svoj dih, zato da zavestno sprostimo napetosti. Ponavljamo, dokler nam je prijetno in dokler čutimo, da potrebujemo dotik in sprostitev. Ob koncu rituala podamo namero: 

”Želim odpreti svoje srce.”

S pozornostjo se vsedemo v prsni koš. Nežni in sproščeni dihi nas še globje popeljejo v čutenje lastne ljubezni.

P
o ritualu preostalo vodo odlijemo ali z njo zalijemo rože in pustimo steklenico odprto, da se kristali posušijo na zraku.

Kristalna palica z ametistom je sveti predmet!

Kristalna palica se uporablja za odpiranje tretjega očesa in vizualizacijo, ustvarjanje duhovnih zaščit in aktivacijo dušnega poslanstva ter duhovnih sposobnosti. 

Smiselno povezani naravni elementi ustvarjajo močno energijsko orodje.

Lesena palica služi kot ogrodje, mah pa kristalni palici dodaja estetsko vrednost in omogoča večji pretok. Srebrna žica povezuje vse elemente in hkrati služi kot prevodnik energije. Kristal definira moč in namen kristalne palice. Ametist je kristal, ki aktivira naše dušne modrosti, prebuja darove jasnovidnosti in jasnovednosti ter nas odpre za prejemanje uvidov in vizij naše duše.

V pakiranju se poleg svetega predmeta skriva še sveti les in razpršilo za prostor!

Sveti les se uporablja za energijsko čiščenje svetih predmetov in prostora. Razpršilo za prostor (15 ml) pa te popelje v globlje doživljanje meditacije. Nastalo je v sodelovanju z Mihovo mami, ustvarjalko kozmetične linije Mayarula.

Tvojo kristalno palico je izdelala Anja.

Moje ime je Anja, sem umetnica, raziskovalka duhovnih resnic, voditeljica svetih večerov ter kristaloterapevtka. V podjetju Dream Creator ustvarjam svete predmete in  duhovne vsebine. S svojim delovanjem povezujem zemeljsko življenje z duhovnim svetom.

K tvojemu naročilu smo priložili košček svetega lesa.

Sveti les, znan tudi kot Palo santo je drevo, ki raste v suhih tropskih gozdovih Južne Amerike. Ko drevo naravno odmre, je njegov les po nekaj letih pripravljen za uporabo kot kadilo. Šamani ga že tisočletja uporabljajo za namene zdravljenja in čiščenja negativnih energij. Svoj košček svetega lesa lahko uporabiš za energijsko čiščenje kristalne palice in prostora (tudi pred rituali).

Ritual energijskega čiščenja kristalne palice.

Še preden prekadiš in energijsko očistiš svojo kristalno palico postavi jasno namero, ki bo vodila sam ritual. Prižgi svečko in košček svetega lesa pridrži nad ognjem pod kotom 45°, da lepo zagori. Ko les zagori, plamen ugasneš tako, da s palčko na hitro “pomahaš” v zraku.

Sledi prekajevanje …

Z gostim aromatičnim dimom, ki se vije iz tleče palčke svetega lesa, prekadi svojo kristalno palico. Še vedno držiš namero. Ta aromatičen dim bo energijsko očistil kristalno palico, v prostor pa prinesel mir in ljubezen. Prostor, kjer čistiš svoje energijsko orodje dobro prezrači. 

Polna luna bo energijsko napolnila tvojo kristalno palico.

Polna luna je naravni pojav, ko iz Zemlje vidimo njen celotni osvetljeni del. V sebi skriva prav posebno moč, zato ti svetujemo, da svojo kristalno palico čez noč nastaviš njenemu sijaju. Ta bo obogatil energijsko vrednost svetega predmeta in ga ob enem tudi energijsko očistil. Tudi pred tem ritualom postavi jasno namero.

Aktiviraj moč kristalne palice!

Spletni program poleg vsebine o kristalni palici in ritualih vsebuje še meditacijo za aktivacijo kristalne palice. Meditacijo lahko kadarkoli ponovno poslušaš.

K tvojemu naročilu smo priložili razpršilo za prostor.

Razpršilo za prostor (15 ml) je nastalo v sodelovanju z Mihovo mami, ustvarjalko kozmetične linije Mayarula. Ekološko razpršilo za prostor Meditation time ti pomaga doseči globlje stanje meditacije. Vsebuje kombinacijo eteričnih olj in kristalov, ki ustvarijo sproščeno ozračje in umirjajo tvoje misli.

Meditacijo je skanaliziral Miha Itanimon!

Sem Miha Itanimon Korošec – licenciran medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. V podjetju Dream Creator skrbim za razvoj novih svetih predmetov in ostalih projektov. Med drugim, pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent.

Prebudi svojo duhovno dimenzijo z rituali, ki te vračajo vase!
I.
Odpiranje tretjega očesa

Svoje telo daš v udoben položaj in si vzameš nekaj trenutkov, da se sprostiš. Nato vzameš kristalno palico z ametistom, se z njo povežeš in jo usmeriš proti tretju očesu, na sredini čela. Konico kristala ametista lahko nežno položiš pravokotno na to točko in vso svojo pozornost usmeriš sem. Nežno dihaš medtem, ko je tvoj notranji pogled usmerjen v sredino čela. Ta položaj držiš nekaj trenutkov, zavestno sproščaš vse napetosti na obrazu in si predstavljaš kot da dihaš skozi svoje tretje oko. Dovoli, da v tvoje polje vstopijo barve, oblike, ki jim bodo čez čas sledile slike oz. kar filmi.

Ne skrbi, če ti ne bo uspelo že kar na začetku, to je povsem normalno. V tem primeru te povabiva, da uvedeš ritual odpiranja tretjega očesa v svojo dnevno duhovno prakso in se tako počasi sproščaš in odpiraš za uvide tvoje duše vsaj nekaj minut na dan. Odpiranje tretjega očesa lahko zaznaš tudi preko intenzivnejših sanj, ki ti razkrivajo globje uvide v tvoje življenje.


Svoje sanje lahko tudi zapisuješ v svoj dnevnik sanj in tako še lažje prepoznaš njihovo sporočilnost. Prebiranje dnevnika sanj bo rodilo nova spoznanja in uvide v višje dele tebe.

II.
Duhovna zaščita

Ritual duhovne zaščite izvajaš stoje. Zapreš svoje oči in kristalno palico z ametistom primež z dominantno roko. Narediš nekaj zavestnih vdihov in izdihov in tako sprostiš svoje telo. Kristalno palico vrtiš v smeri urinega kazalca okoli svojega energijskega polja in si predstavljaš, kako te oblige srebrno-vijolična barva svetlobe. Okoli tebe se ustvari nevidna duhovna zaščita, da še lažje najdeš svoj notranji mir in zaupanje. Ritual izvajaš tako dolgo, dokler ne začutiš pretoka energije in povečanja energijske kapacitete v tvojem energijskem polju.

III.
Aktivacija dušnega poslanstva in duhovnih sposobnosti

Poišči udoben položaj tvojega telesa in se prepusti čutenju samega sebe. Svoje dlani lahko še pred ritualom položiš na svoje srce, da začutiš svoj srčni utrip. Poveži svoj dih z bitjem tvojega srca, potem pa kristalno palico z ametistom pravokotno položi na tvoje srce oz. 4. energijski center. Dovoli, da se tvoje magnetno polje srca poveže in poveča z močjo kristala ametista, da te tvoje srce popelje na prave življenjske poti. Naj ti prebujena ljubezen predstavlja navdih odkrivanja tvojega namena in sposobnosti, s katerimi prihajaš na ta planet. 

IV.
Odpiranje energijskih portalov

Prvotni namen kristalne palice je odpiranje energijskih portalov, ki je napredna tehnika ukrivljanja realnosti. Zaradi kompleksnosti te tehnike, te vabimo na delavnico – Odpiranje energijskih portalov, ki poteka v živo, saj ti le na tak način lahko predamo to napredno znanje. Če se želiš udeležiti delavnice, spremljaj naše aktualne dogodke.

Izdelovanje lovilca sanj je globok ritual, ki te bo popeljal na pravo duhovno potovanje!

Med svetim procesom izdelave boš še lažje prepoznal-a namen svoje utelesitve in se globlje povezal-a s svojo dušo. Med izdelavo se bo preko tvojega telesa v lovilec sanj sidrala energija njegovega namena, izdelan lovilec sanj pa ti bo tako odpiral močan energijski portal, da še lažje prebudiš naslednji premik v svojem življenju.

Portal duhovne povezave – celestin

Portal duhovne povezave je ustvarjen z namenom odpiranja tvojega sedmega – kronskega energijskega centra. Kristal celestin v lovilcu sanj bo okrepil tvojo povezavo z duhovnim svetom in te odprl za razvoj tvoje zavesti. Izdelan lovilec sanj te bo povezal s širnim Vesoljem in ti odprl varen prostor redne duhovne prakse – meditacija, kanaliziranje, vizualizacija …

K tvojemu naročilu priložimo še sveti les in razpršilo za prostor!

Sveti les se uporablja za energijsko čiščenje svetih predmetov in prostora. Razpršilo za prostor (15 ml) pa te popelje v globlje doživljanje meditacije. Nastalo je v sodelovanju z Mihovo mami, ustvarjalko kozmetične linije Mayarula.

Hvala za tvojo udeležbo na delavnici!

Smo Miha Itanimon, Anja in Špela – mlada in ambiciozna ekipa. Naše poslovanje je usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov, naprednih duhovnih vsebin in inspirativnih dogodkov, ki prizemljujejo vizijo nove dobe. Prebujamo tvojo duhovno dimenzijo, da še lažje prepoznaš svoj namen in zaživiš svoje najgloblje sanje. Vizija podjetja je soustvariti sveto civilizacijo in človeštvo popeljati v višjo dimenzijo!

Hvala, ker naši viziji daješ krila!

Ker cenimo tvojo podporo ti ob naslednjem nakupu podarjamo kodo DREAMCREATOR za 10% popust. Sveti predmet je edinstveno darilo, ki ga lahko podariš sebi ali tebi ljubi osebi. 

Prenesi si priročnik

Na delavnici si prejel-a priročnik v tiskani obliki. Odločili smo se, da ti omogočimo še dostop do digitalnega priročnika, da ga lahko enostavno prebereš na svojem telefonu ali računalniku. Prosimo te, da priročnika ne posreduješ naprej, saj je avtorsko delo. Hvala, ker to spoštuješ!

Blog vsebine
Najina zgodba in vizija

Sva Miha Itanimon & Anja. Želiva si, da v najini zgodbi prepoznaš, da tudi ti na ta planet prihajaš z velikim namenom. 

Vesolje je ponovno združilo najini poti, da nadaljujeva vizijo, ki naju je povezovala že v enem izmed prejšnjih življenj!


Tako je nastala zgodba blagovne znamke Dream Creator. Lepo vabljen-a k raziskovanju najine zgodbe in vizije!

Sveti predmet je edinstveno darilo

Zate ustvarjava svete predmete, ki so lahko edinstveno darilo, s katerim boš očaral prav vsakega, ki ti veliko pomeni. 

Sveti predmeti so močna energijska orodja. Zavestno sodelovanje z energijskimi orodji bo v tvoje življenje (ali življenje osebe, kateri sveti predmet podariš) prineslo spremembne in premike – prebujajo nas namreč v življenje uresničevanja naših najglobljih sanj. 

Polnjenje svetih predmetov

Sveti predmeti so močna energijska orodja, ki potrebujejo energijsko čiščenje in polnjenje. Energijska čiščenja so najmočnejša s pomočjo narave. V tem zapisu ti predstavljava dva naravna pojava, ki jih lahko uporabljaš za svoje svete predmete in tako poskrbiš, da so energijsko bogati in zares služijo svojemu namenu.

E-knjiga: Rituali energijskega čiščenja

Energijsko čiščenje je sveti proces, kjer s posebnim ritualom iz energijskega polja odstranimo zastale, nepodporne energije. 

 

Prenesi brezplačno e-knjigo: Rituali energijskega čiščenja in uživaj v izvajanju ritualov!

E-knjiga: Kristali

Kristali so velik del najinega življenja, zato tudi vsi sveti predmeti, ki jih najdeš na najinih poličkah vsebujejo kristale.

 

Odločila sva se, da ti podariva to e-knjigo, kjer ti približava vse osnovne informacije, ki jih potrebuješ vedeti o kristalih, njihovem čiščenju, uporabi in informiranju.

E-knjiga: Kristali za povezovanje z duhovnim vodstvom

V tej e-knjigi ti približava najine najljubše kristale, ki te bodo podprli pri povezovanju s tvojim duhovnim vodstvom.


Vsaka duša na tem planetu ima svojo skupino duhovnega vodstva, ki jo varujejo in povezujejo z njenim namenom. Ob enem pa nas naše duhovno vodstvo vodi po poteh, ki so nam namenjene. 

Lovilci sanj in njihov namen

Lovilci sanj so čisti portali božanske energije, ki našo zavest povezujejo v skupno polje obstoja. Držijo nam varen prostor in energijo, da svoje sanje, ideje in dušne vizije uresničimo in si tako ustvarimo bogate življenjske izkušnje, po katere smo pravzaprav vsi prišlji.

 

Smiselno povezani naravni elementi ustvarjajo popolno harmonično celoto, ki ji v tem primeru lahko rečemo tudi energijsko orodje oz. sveti predmeti.

Prednosti najinih lovilcev sanj

1. Vsak lovilec sanj je osrednji element Kompleta Dream Creator, ki ti ponuja celostno in bogato izkušnjo.
2. Lovilci sanj so izdelani ročno, z ljubeznijo in namero.
3. Izdelani so iz skrbno izbranih naravnih materialov. 
4. Vsebujejo kristale.
5. Vsak je unikaten.
6. Lovilci sanj so blagoslovljeni in energijsko očiščeni.

Zavestno sodelovanje
z lovilcem sanj

S tole mislijo začenjava ta zapis …

 

Zavestno sodelovanje z lovilcem sanj je ključ do izpopolnitve njegovega namena. 

 

V blog zapisu boš spoznal tehnike in rituale zavestnega sodelovanja z njim.

Energijsko čiščenje lovilca sanj

Smiselno povezani naravni elementi ustvarjajo popolno harmonično celoto, ki je v tem primeru lahko rečemo tudi energijsko orodje oz. sveti predmeti. 

 

Energijska orodja pa zahtevajo tudi energijsko čiščenje. Prav s tem namenom, sva k tvojemu naročilu priložila še košček svetega lesa. 

 

V blog zapisu boš spoznal ritual energijkega čiščenja. 

Popolna harmonija naravnih elementov

Smiselno povezani naravni elementi ustvarjajo popolno harmonično celoto, ki je v tem primeru lahko rečemo tudi energijsko orodje oz. sveti predmeti. 

 

V tem zapisu ti pribljižava in predstaviva simboliko naravnih elementov, ki sestavljajo lovilec sanj. 

Izdelava lovilca sanj po naročilu

Lovilec  sanj, ki je izdelan prav zate v sebi nosi posebno moč!

Podprl te bo na specifičnem področju, kjer prav zdaj potrebuješ premik ali spremembo. 

 

Jasna namena personalizirane izdelave lovilca sanj bo vodila sveti proces izdelave in tako povečala moč tega edinstvenega svetega predmeta. S svojim lovilcem sanj, se boš tako še lažje povezal in zgradil močno duhovno vez. 

Lovilec sanj informiran z energijo tvojega duhovnega vodstva

Z izbiro pravega kristala ti bo lovilec sanj odpiram močan energijski portal, ki bo tvoj fizični svet povezoval z duhovnim. S pomočjo lovilca sanj se boš tako še lažje povezal s svojim duhovnim vodstvom in izpolnjeval svoj dušni namen. Vesolje bo še lažje slišalo tvoje namere in molitve, ko jih zaupaš svojemu lovilcu sanj. Poveži se s svojim duhovnim vodstvom s pomočjo lovilca sanj!

Izdelava lovilca sanj iz peres tvojega ptičjega prijatelja

V kolikor imaš doma ptico za hišnega ljubljenčka, nama lahko pošlješ njena peresa.

 

Anja bo zate izdelala personaliziran lovilec sanj, ti pa boš lahko za vedno ohranil spomin na svojega ptičjega prijatelja.

 

Nesmiselno je zavračanje čudovitih peres, ko pa lahko iz njih nastanejo prave umetniške kreacije. 

Kristalne palice

Kristalna palica je pravtako sveti predmet oz. energijsko orodje. Namen in moč kristalne palice določa kristal. Na voljo so trije različni kristali: ametist, dimni kremen in kamena strela.

Energijski portali

Si že slišal za energijske portale? Ne? Nič hudega, v današnjem zapisu ti zaupava nekaj glavnih lastnosti energijskih portalov in najino izkušnjo z njimi.

Energijske portale ali vortekse si najlažje predstavljamo kot nevidne spirale, ki povezujejo duhovne in fizične svetove.

Delitev in uporaba energijskih portalov

V osnovi lahko energijske portale razdelimo v dve različni skupini. Ta delitev temelji na fizično oprijemljivi točki, na katero pripnemo energijski portal.

Obstajajo še planetarni portali, na katere sicer ne moremo vplivati, lahko pa njihovo energijo uporabimo za vzvod pri naslednjih premikih v našem življenju.

Kako pripraviti prostor za več kreativnih idej?

Verjameva, da se ti je že kdaj zgodilo, da si ostal brez ideje ali rešitve, ko si jo  najbolj potreboval. 

 

V tem zapisu ti predstaviva nekaj preprostih načinov, kako pripraviš svoj prostor za še več kreativnih idej. 

Sveti predmet je edinstveno darilo

Zate ustvarjava svete predmete, ki so lahko edinstveno darilo, s katerim boš očaral prav vsakega, ki ti veliko pomeni. 

Sveti predmeti so močna energijska orodja. Zavestno sodelovanje z energijskimi orodji bo v tvoje življenje (ali življenje osebe, kateri sveti predmet podariš) prineslo spremembne in premike – prebujajo nas namreč v življenje uresničevanja naših najglobljih sanj. 

Podjetje Dream Creator praznuje 1. obletnico poslovnega prostora. Praznuj jo skupaj z nami!
Podjetje Dream Creator praznuje 1. obletnico poslovnega prostora. Praznuj jo skupaj z nami!

Pop up shop bo potekal v petek, 22. 7. 2022, na dan, ko smo pred enim letom prevzeli ključe poslovnega prostora. Lepo vabljen-a, da se nam pridružiš na praznovanju 1. obletnice poslovnega prostora ob koščku torte. Najdeš nas v centru Ljubljane na Tavčarjevi ulici 5, med 16. in 20. uro. Zate smo pripravili 10 % popust na ponudbo svetih predmetov!

Zaupaj svoji intuiciji in izberi material,
ki ga začutiš!

Za lažjo izbiro materiala ti svetujemo, da ta del nakupa opraviš preko računalnika.

S klikom na to ikono se odpre opis posameznega artikla.

S klikom na to ikono lahko izbereš več artiklov znotraj ene kategorije. 

Izdelaj svoj lovilec sanj

Od 0,00

Izberi ogrodje
Izberi vrvico
Izberi kristal
Izberi peresa
Izberi perlice
Izberi pakiranje

96 na zalogi