Sveto potovanje –
Dolina bosanskih piramid

Potovanje v dolino bosanskih piramid sem zasnoval kot 4-dnevni duhovni oddih, ki skozi raziskovanje starodavnih piramid, mističnih kamnitih krogel, podzemnih tunelov in drugih zdravilnih točk odpira potovanje v globlja prebujena stanja tvoje zavesti.

 

Mnoge svete kraje bodo spremljali sveti rituali – kanalizirane meditacije, predavanja, obredi s svetim kakovom, vodene joga vadbe … ki odpirajo tvoje srce in te povezujejo s tvojim bitjem. 

 

Potovanje v dolino bosanskih piramid je potovanje v tvoje notranje nevidne svetove ter duhovna aktivacija tvoje svetosti in življenjskega namena. Duhovni oddih je edinstvena priložnost za kratek umik od hitrega tempa vsakdanjega življenja, kjer v prisotnosti sedanjega trenutka še lažje prepoznaš čudeže obstoja.

Dobrodošel-a v sveti prostor, kjer sanje postanejo resničnost!

Poslovanje podjetja Dream Creator je usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov, naprednih duhovnih vsebin in inspirativnih dogodkov, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. Pomagam ti odkriti tvoje življenjsko poslanstvo in uresničiti tvojega najgloblje sanje.

Potovanje v dolino bosanskih piramid je potovanje na svete kraje, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo!
Mogočne starodavne piramide

Kompleks bosanskih piramid obsega kar 5 mogočnih piramid. Na potovanju si bomo ogledali tri največje – piramido Sonca, Lune in Zmaja. Na vrh piramide in pomembna arheološka najdišča nas bo popeljal vodič. Predstavil nam bo zgodovino in znanstvena dognanja. Ker naš hotel leži tik ob znožju piramide Sonca, bo več kot dovolj priložnosti, da se na vrhu piramide prepustimo svetim ritualom in meditacijam. V program našega potovanja je vključeno tudi doživetje sončnega vzhoda in zahoda na vrha piramide Sonca.

Zdravilni podzemni tuneli in park Ravne 2

Vodič nas bo popeljal tudi v sistem podzemlnih tunelov, ki se nahajajo v bližini piramid. Podzemni tuneli so znani po svoji visoki koncentraciji negativnih ionov in v sebi skrivajo posebno zdravilno energijo. V podzemnih tunelih bo čas za lastno razsikovanje in meditacijo. Prav tako kot podzemni tuneli, pa je zdravilen tudi park Ravne 2, ki se nahaja v neposredni bližini. Ponuja mnogo energijsko močnih točk in skulptur.

Mistične kamnite krogle

Mistične kamnite krogle se nahajajo v kraju Zvidovići in so tesno povezane s kompleksom piramid v Visokem. Kamnite krogle so me očarale v trenutku, ko sem jih zagledal. Pogledu je sledil še dotik, ki me je povsem prevzel. V kraju Zvidovići se ustavimo prvi dan našega potovanja. Kamnite krogle se te bodo skozi svojo mističnost dotaknile z nežno zdravilno energijo. Prepričan sem, da bodo očarale tudi tebe.

Mnoge svete kraje bodo spremljali sveti rituali, ki odpirajo tvoje srce in te povezujejo s tvojim bitjem!
Kanalizirane meditacije

Kot medij za spročila duhovnega vodstva te bom skozi kanalizirane meditacije ves čas tega svetega potovanja podpiral, da dosežeš globlja prebujena stanja tvoje zavesti. Kanalizirane meditacije bomo izvajali na svetih krajih, zdravilnih točkah in vrhovih piramid. Skupaj z duhovnimi bitji te popeljem v odmaknjena stanja zavesti, kjer se še lažje povežeš s svojim bitjem.

Obredi s svetim kakavom

Sveti oz. ceremonialni kakav je drugačen od kakava v prosti prodaji. Je presni, 100% organski kakav uvožen iz dežel Južne Amerike. V svetem procesu priprave se pripravi topel napitek, ki odpira srce in prebuja ljubezen. Stara ljudstva ga že tisočletja uporabljajo v različnih obredjih. Spirit svetega kakava nam bo tako skozi celotno potovanje držal varen prostor ljubezni, da lahko potujemo v globino naše zavesti.

Predavanja o piramidah

Sam sem velik navdušenec nad piramidami, zato bom svoje znanje strnil v priročnik in te v več kratkih predavanjih popeljal skozi moje interpretacije teh svetih geometrijskih teles, ki se pojavljajo povsod po svetu, tudi na Antarktiki. Spoznaš temelje svete geometrije, oblike in delovanje piramid, svete kraje na planetu Zemlja in še mnogo več.

Edinstvena nastanitev v hotelu, ki je zgrajen ob vznožju piramide Sonca!

Hotel – Pyramid Lodge Visoko sem v prvi vrsti izbral zaradi njegove izjemne lege – hotel namreč leži tik ob vznožju piramide Sonca. Do vrha piramide nas tako loči samo nekaj minut hoje. Ponuja vso potrebno udobje ter vrhunske veganske in vegetarijanske obroke. V hotelu bomo imeli tudi dostop do večje sobe, kjer bodo potekale meditacije in vadbe. Hotel je na booking.com ocenjen z 9,5. Poglej si spodnji video in ga spoznaj še skozi gibljive slike. 

Miha Itanimon Korošec

Sem Miha Itanimon Korošec – licenciran medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. V podjetju Dream Creator skrbim za razvoj novih svetih predmetov in ostalih projektov. Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent.

Pridruži se nam na svetem potovanju v dolino bosanskih piramid!

Odhod je predviden v četrtek, 21. 9. 2023 v nočnih urah iz Ljubljane. V Ljubljano se vračamo v nedeljo, 24. 9. 2023 v poznih večernih urah. Nastanitev je mogoča samo v dvoposteljni sobi. V prijavni obrazec lahko zapišeš, s kom bi želel-a biti v sobi, če potuješ v paru ali skupini prijateljev/prijateljic. Podorben program potovanja (2. termin) bo objavljen dober mesec pred odhodom. Za lažjo predstavo, kaj vse bomo doživeli, pa si lahko preneseš program potovanja, ki se bo odvilo konec aprila.

Cena 4-dnevnega potovanja je 485 €. Cena vključuje nastanitev z zajtrkom, prevoz in celoten program potovanja (vodeni ogledi, kanalizirane meditacije, obredi s svetim kakavom, predavanja, …). Prvi del plačila (akontacija) v višini 185 € se plača v roku treh dni od prijave. Drugi del plačila v višini 300 € pa se plača v roku enega meseca od prijave. Plačilo se lahko ob prijavi izvede tudi v enem znesku (485 €). *Cena ne vključuje kosila in večerje ter turistične takse. V primeru odpovedi se denarja ne vrača, lahko pa svoje mesto odstopiš nekomu drugemu.

S prijavo na potovanje v dolino bosanskih piramid pa le pohiti, število mest je zaradi manjše skupine omejeno na 18. Veselim se, da bova skupaj odkrivala vidne in nevidne ravni tega svetega kraja!

Oddaj svojo prijavo preko prijavnega obrazca.