Search
0,00
0
Search

Sveti proces izdelave

Avtorica: Anja Kobale

 

V tem zapisu ti približam moj pogled na ustvarjanje svetih izdelkov.

 

Zame je ustvarjanje proces, pri katerem se umakne ves zunanji svet in pride do izraza kreativni del mene. To je čas, kjer obstajam samo jaz in izdelek, ki se izpod mojih rok iz minute v minuto pretaplja iz mojega notranjega obstoja v nekaj fizičnega in otipljivega.

 

Zame je ustvarjanje prizemljevanje idej in energij, ki plavajo v mojem polju in se zavedam, da bolj kot podprem proces izdelave, energijsko močnejši izdelki nastanejo.

 

Da so izdelki energijsko močni, že pred izdelavo poskrbim, da je moje telo sproščeno, da so misli umirjene, moja čustva pretočna, moja prisotnost pa zasidrana v srce. Vedno prekadim prostor, v katerem ustvarjam in energijsko očistim tudi ves material, ki ga uporabljam. Sam proces izdelave podprem z namerami in poskrbim, da mi družbo dela tudi moje duhovno vodstvo in duhovno vodstvo osebe, za katero ustvarjam.

 

Med izdelavo se skozi mene zlije energija, ki izdelek napolni  s točno to vibracijo, ki jo oseba v tistem obdobju najbolj potrebuje. Tako vsak sveti predmet nosi svojo popolnoma unikatno zgodbo in odpira portal do določenega koščka vesolja.

 

Če želiš svoj osebni portal, ki je narejen posebej zate, lahko naročiš izdelavo lovilca sanj po naročilu.

 

Morda pa je portal, ki ga v tem obdobju najbolj potrebuješ že na najinih poličkah.

 

Če želiš izkusiti sveti proces izdelave v udobju svojega doma, te povabiva, da si podariš izkušnjo izdelovanja lovilca sanj. Ob nakupu ti pripada tudi video, v katerem te vodiva skozi proces izdelave svetega predmeta.

 

Prirejava pa tudi delavnice izdelovanja lovilcev sanj, kjer gremo skupaj skozi sveti proces izdelave.

 

Uživaj v svetem procesu izdelave!0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna