sveti predmeti

Lovilci sanj s kristali

Lovilci sanj so sveti predmeti. Odpirajo močne energijske portale, ki nas povezujejo z našimi sanjami in vizijami! Ob enem pa lahko lovilcu sanj z izbiro kristala pripišemo še specifičen namen.  

Smiselno povezani naravni elementi ustvarjajo popolno harmonično celoto, ki ji v tem primeru lahko rečemo tudi energijsko orodje.

 

Predstavljajo most med duhovnim in fizičnim svetom. Vesolje bo še lažje slišalo tvoje namere in molitve, ko jih zaupaš svojemu lovilcu sanj. Prepričana sva, da boš v njem prepoznal/-a zaveznika pri naslednjih premikih v tvojem življenju. Ob zavestnem sodelovanju z njim teh zagotovo ne bo manjkalo!

 

V sebi nosijo posebno moč in nas popeljejo na poti odkrivanja in uresničevanja naših globokih sanj in vizij.

 

Poskrbela bova, da boš del bogate duhovne izkušnje! 

Vsak lovilec sanj je osrednji element Kompleta Dream Creator.

KOMPLET DREAM CREATOR VSEBUJE:

  • unikaten lovilec sanj
  • sveti les za energijsko čiščenje lovilca sanj
  • kakovostno darilno škatlo
  • darilo – sprejček za prostor (15 ml)
  • meditacija za povezovanje z  lovilcem sanj
Kristalna palica s kameno strelo

Kristalna palica je pravtako sveti predmet oz. energijsko orodje, ki se uporablja za energijsko čiščenje, ustvarjanje energijskih zaščit, odpiranje portalov oz. informiranje in aktivacijo čaker. Je nepogrešljiv dodatek k svojim duhovnim praksam, da se še globlje povežeš sam/-a s seboj.

 

Lesena palica služi kot ogrodje, mah pa kristalni palici dodaja estetsko vrednost in omogoča večji pretok. Bakrena žica povezuje vse elemente in hkrati služi kot prevodnik energije. Kristal definira moč in namen kristalne palice. Kamena strela povezuje naše življenje v harmonično celoto, povezuje nas z izvorom in ustvarja močne energijske zaščite. Prinaša jasnost in čisti naše fizično, čustveno, mentalno in energijsko telo.

 

K tvojemu naročilu priloživa še košček svetega lesa za energijsko čiščenje kristalne palice. Vse možnosti uporabe in rituale ti podrobno opiševa in predstaviva v pdf priročniku, ki ga prejmeš ob nakupu na svoj elektronski naslov.

Izdelaj svoj lovilec sanj

Izdelovanje lovilca sanj je globok meditativni proces, ki ti popelje na duhovno potovanje odkrivanja drugih svetov.  Proces te bo povezal s tvojio dušo, dvignil tvoje razpoloženje in te popeljal na pot uresničevanja tvojih sanj!

 

Lovilec sanj, ki ga boš izdelal/-a sam/-a bo tako v sebi nosil posebno moč in namen, ki mu ga pripišeš še pred izdelavo.

 

Prepričana sva, da boš v njem prepoznal/-a  zaveznika pri naslednjih premikih v tvojem življenju. Ob zavestnem sodelovanju z njim teh zagotovo ne bo manjkalo!

 

Poskrbela bova, da boš del bogate duhovne izkušnje! Material, ki ga potrebuješ za izdelavo lovilca sanj, je osrednji element Kompleta Ustvari svojega. Poleg materiala boš v čudoviti darilni škatli prejel/-a še košček svetega lesa za energijsko čiščenje lovilca sanj in sprejček za prostor.  Na tvoj elektronski naslov ti ob naročilu pošljeva še povezavo do videoposnetka z navodili za izdelavo in meditacijo za povezovanje z lovilcem sanj.

Na najini spletni strani si lahko material, ki ga potrebuješ za izdelavo lovilca sanj, izbereš tudi sam!

Smiselno povezani naravni elementi – leseno ogrodje, spletena mreža iz rastlinske vrvice, peresa, ki prosto odpadejo pticam, školjke in kristali, ustvarjajo popolno harmonično celoto.

Izdelava lovilca sanj po naročilu

Lovilec sanj, ki je izdelan prav zate v sebi nosi posebno moč. Podprl te bo na specifičnem področju, kjer prav zdaj potrebuješ premik ali spremembo. Z njim se boš še lažje povezal in uresničil svoje sanje.