Sveta voda

Izdelki, ki odpirajo pot do božanskega utelešenja!

Svete vode predstavljajo štirje izdelki, ki uporabnico celostno podprejo pri levitvi v božansko ženstvenost. Vsak izmed izdelkov pokriva določeno področje delovanja, ki je ključnega pomena pri tej transformaciji. Področje energijske podpore je določeno s kombinacijo kristalov, ki v stiku z vodo odpirajo prostor v vesolju do te zvezdne energije.

Da je zvezdna energija zares globoko prisotna v izdelkih in nas podpira med samo uporabo, so izdelki poimenovani po ozvezdjih, ki sidrajo to specifično energijo, ki jo utelešamo pri novem rojstvu svoje zavesti.

AQUARIUS – sveta voda, ki prebuja srčnost, milino in ljubezen.

SCORPIUS – sveta voda, ki transformira bolečine v darove.

LYRA – sveta voda, ki sidra zaupanje in odpira povezavo do božanskega.

CASSIOPEIA– sveta voda, ki poveže z ustvarjalno močjo.

Svete vode so namenjene svetim ritualom čiščenja, informiranja in povezovanja s seboj.

Njihova uporaba omogoča raziskovanje svoje energije, prepoznavo sebe in utelešanje svoje zavesti.

Rituali, ki jih izvajamo zajemajo polivanje preko temena, informiranje energijskega polja in polivanje preko delov telesa, ki predstavljajo določeno področje transformacije.

Ob nakupu prejmeš tudi košček svetega lesa za energijsko čiščenje svete vode in spletni program, ki vsebuje opise, njihovo uporabo in opise ritualov, ki te bodo najglobje podprli.

 

Svete vode so v osnovi namenjene ženskam, vendar jih lahko uporabljajo tudi moški, ki začutijo povezavo do teh svetih ritualov in želijo globjo povezavo s seboj in svojim obstojem.