Search
0,00
0
Search
Nova individualna ponudba – Zvezdno kanaliziranje

Zvezdno kanaliziranje je prenašanje sporočil tvojega duhovnega vodstva in drugih svetlobnih bitij. Prejmeš sporočila, ki razkrivajo tvoj zapis v zvezdah! Podprejo te, da se ponovno spomniš svojih zvezdnih civilizacij in namena ter vizije, s katero prihajaš na ta planet. Razkrivajo zgodbe tvojih preteklih življenj, duhovne sposobnosti in darove tvojega bitja. Z doplačilom se lahko dogovoriva tudi za individualni obred s ceremonialnim kakavom pred zvezdnim kanaliziranjem.

Nekatere izdelke izdelujemo po naročilu.

Izdelki, ki so ustvarjeni po naročilu v sebi nosijo prav posebno moč. Jasna namera personalizirane izdelave bo vodila sveti proces izdelave in tako povečala edinstvenost svetega predmeta. Trenutno po naročilu izdelujemo lovilce sanj, obredne pahljače in helike za energijsko čiščenje, ob tem pa upoštevamo tvoje želje. Omenjene izdelke lahko naročiš zase ali pa izdelavo naročiš za tebi ljubljeno osebo. Ritualni izdelki so edinstveno darilo.

Poslovno kanaliziranje in mentorstvo

Pod mojim drugim brandom – Nova dimenzija podjetništva™ ponujam poslovna kanaliziranja in poslovna mentorstva, kjer ti pomagam odkriti tvoje poslanstvo in ga preoblikovati v uspešno podjetje, ki bo soustvarjalo lepši svet. Poslovno kanaliziranje je prenašanje sporočil tvojega duhovnega vodstva, poslovno mentorstvo pa intenziven 3-mesečni program. Preberi več na spodnji povezavi.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna