Spoznavni mesec –
11 inspirativnih dogodkov, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo!

V mesecu februarju bo v mojih poslovnih prostorih, v Ljubljani, potekalo kar 11 različnih dogodkov. Skozi dogodke te bom skupaj s še štirimi ustvarjalci popeljal v ozadje delovanja podjetja Dream Creator. Spoznavni mesec inspirativnih dogodkov je čudovita priložnost, da spoznaš ustvarjalce, vizijo in namen podjetja ter seveda ogromno duhovnih vsebin. Lepo vabljen-a, da se nam pridružiš na tem potovanju samospoznavanja.

Dobrodošel-a v sveti prostor, kjer sanje postanejo resničnost!

Sem Miha Itanimon Korošec. Pred dvema letoma sem ustanovil blagovno znamko Dream Creator, katere poslovanje je usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov, naprednih duhovnih vsebin in inspirativnih dogodkov, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. 

Vizija podjetja je soustvariti sveto civilizacijo in človeštvo popeljati v višjo dimenzijo!
Pridruži se nam na misiji ustvarjanja svete civilizacije na planetu Zemlja!
Delavnica – Sveti rituali energijskega čiščenja

Na delavnici spoznaš kadila, razpršila za prostor in druga energijska orodja, s katerimi si lahko pomagamo pri ritualih energijskega čiščenja. Popeljem te v svete rituale energijskega čiščenja energijskega polja, predmeta in prostora. Za piko na i, ti na delavnici predstavim še eno izmed tehnik odpiranja energijskih portalov.

Brezplačna meditacija – Rojstvo svete civilizacije

Čeprav se na trenutke zdi, da naša civilizacija propada, se skozi metaforični propad naše civilizacije rojeva nova – sveta civilizacija ljubezni. Skupaj z duhovnim mojstrom Anumi te popeljeva v duhovno iniciacijo enosti, da v svojem življenju še lažje prebudiš globljo ljubezen in svetost ter kot posameznik pripomoreš k novemu rojstvu svete civilizacije.

Delavnica za mlajše otroke – Izdelaj svoj lovilec sanj

Skupaj z Anjo organizirava delavnico – Izdelaj svoj lovilec sanj, ki je primerna za mlajše otroke (1. – 5. razred osnovne šole). Delavnica je čudovita priložnost, da otroci spoznajo nekaj najnežnejših kristalov, ki so primerni za otroke – roževec, kamena strela, angelit in roza turmalin. Vsak otrok si bo izbral kristal in pod najinim vodstvom izdelal svoj lovilec sanj. 

Delavnica prve stopnje – Odpiranje energijskih portalov

Razvil sem napredne tehnike odpiranja energijskih portalov, ki mi že leto dni spreminjajo življenje. Tehnike odpiranja energijskih portalov ti bodo pomagale prebujati tvojo duhovno dimenzijo in odkrivati globlja stanja zavesti. Same tehnike so sicer celostno zasnovane in napredne, ob enem pa prilagojene vsakodnevnemu življenju in enostavno osvoljive.

Delavnica – Potovanje do srca z zvokom

Z Lukom pripravljava delavnico, ki te popelje na duhovno potovanje v tvoj notranji svet. Luka bo z različnimi tehnikami – s pomočjo rastlin, kadil in parfumov prečistil energijsko polje vsakega udeleženca. V nadaljevanju nas popelje v globoko zdravljenje z zvokom. Na delavnici boš imel-a priložnost videti in slišati flavte in druga glasbila iz vseh koncev sveta.

Delavnica za otroke -Izdelaj svoj lovilec sanj

Skupaj z Anjo organizirava delavnico – Izdelaj svoj lovilec sanj, ki je primerna za otroke (1. – 9. razreda osnovne šole). Delavnica je čudovita priložnost, da otroci spoznajo nekaj najnežnejših kristalov, ki so primerni za otroke – roževec, kamena strela, angelit in roza turmalin. Vsak otrok si bo izbral kristal in pod najinim vodstvom izdelal svoj lovilec sanj. 

Ustvarjalnica – Barve in nevidno

2-urno raziskovalno – izkustveno delavnico naravnega barvanja in potovanja v nevidno sva pripravila skupaj z Romano Brino iz Brinas Studia. Vabiva te na duhovno potovanje, kjer bomo odkrivali odtise barv cvetja na tekstilu, opazovali prelivanja naravnih pigmentov na papirju in hkrati raziskovali barve našega notranjega sveta. Končni izdelek ustvarjalnice je čisto unikaten – samo tvoj – reborn dnevnik. 

Brezplačna delavnica – Aromaterapija ljubezni in sprostitve

Skupaj z mojo mami Darjo, prirejava brezplačno delavnico – Aromaterapija ljubezni in sprostitve. Darja ti bo predstavila osnove aromaterapije in predala nekaj načinov, kako lahko s pomočjo eteričnih olj izboljšamo svoje počutje. Spoznaš nekaj receptov in ritualov aromaterapije in domov odneseš dva izdelka, ki ju bomo skupaj izdelali na delavnici.

Delavnica napredne stopnje – Odpiranje energijskih portalov 

Napredna stopnja delavnica je primerna za vse, ki so/ste že osvojili prvo stopnjo delavnice. V prvem delu delavnice še globlje spoznaš energijske portale, v drugem delu te popeljem v duhovno aktivacijo tvojega portala zavesti, v tretjem delu pa ti podpobneje predstavim še nekaj samostojnih duhovnih ritualov s portali. 

Delavnica za odrasle – Izdelaj svoj lovilec sanj

Izdelovanje lovilca sanj je globok ritual, ki te bo popeljal na pravo duhovno potovanje. Za nekaj ur se boš lahko odklopil-a od zunanjega sveta, v sebi prebudil-a notranji mir in se globlje povezal-a s svojim bitjem. Lovilci sanj so sveti predmeti, ki odpirajo močne energijske portale. Delavnica je primerna za vse, ki ste starejši od 15 let.

Delavnica – Uporaba kristalov in svetih predmetov

Na delavnici ti predstavim vidne in nevidne ravni kristalov in možnosti njihove uporabe. Popeljem te v čutne rituale povezovanja in sodelovanja s kristali, ki aktivirajo premike na najrazličnejših podoročjih tvojega življenja. Spoznaš še svete predmete, ki so energijska orodja, ki prebujajo duhovno dimenzijo posameznika. 

Pridruži se nam na potovanju samospozanavanja!

Vsi dogodki bodo potekali v mojih poslovnih prostorih na Tavčarjevi ulici 5, v Ljubljani. Prijava na dogodek oz. dogodke je obvezna. V spodnji obrazec prosim vpiši na kateri dogodek / dogodke se prijavljaš. Po prejeti prijavi ti na tvoj elektronski naslov pošljem vse tehnične informacije. s prijavo na dogodek / dogodke pa le pohiti, zaradi manjših skupin je število mest omejeno. *S prijavo na dogodek se strinjaš s tem, da te dodam na mailing listo in te obveščam o svetih predmetih, duhovnih vsebinah in dogodkih.

Oddaj svojo prijavo preko prijavnega obrazca.
Sveti predmeti so močna energijska orodja, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo.

Velik del mojega poslanstva so tudi sveti predmeti in ritualni izdelki, ki nas popeljejo na pravo duhovno potovanje. Pred kratkim sem v svojih poslovnih prostorih uredil manjšo trgovinico z bogato ponudbo svetih predmetov in ritualnih izdelkov – lovilci sanj s kristali, ritualni paketki za izdelavo lovilca sanj, razpršila za prostor, kristalne palice, ritualni paketki za energijsko čiščenje in kadila. Po delavnici bo možen nakup po akcijskih cenah.