Spoznaj ustvarjalce
Miha Itanimon Korošec

Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. V podjetju Dream Creator skrbim za razvoj novih svetih predmetov in ostalih projektov. Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent.

Anja Pečkaj

Sem Anja Pečkaj, malo znanstvenica, malo umetnica, predvsem pa raziskovalka duhovnih resnic in dimenzij obstoja. Sem tudi velika ljubiteljica kristalov in dela s kristalnimi energijami. Moja želja je prinašati jasnost in svetost na ta planet. S tem namenom zate z ljubeznijo ustvarjam tudi svete predmete. 

Darja Gornjak Korošec

Moje ime je Darja Gornjak Korošec, po izobrazbi sem magistra farmacije. Sem ustvarjalka naravne pomlajevalne kozmetike Mayarula, ki nudi celovito nego obraza in telesa. Moja namera je, da se z negovanjem povežemo same s seboj in zasijemo. 

Luka Lešnik

Sem Luka Lešnik – zeliščar, flavtist in šaman. S pomočjo glasbe in rastlin pomagam ljudem, da najdemo harmoničen in izpolnjujoč način življenja. Svoje znanje sem izpopoljeval na potovanjih, kjer sem se učil pri šamanih v deževnem gozdu in zdravilcih v gorah Andov.