Search
0,00
0
Search
Prebudi svoj zapis v zvezdah!

Sem Miha Itanimon Korošec. Pred tremi leti sem ustanovil blagovno znamko Dream Creator, katere poslovanje je usmerjeno v organizacijo duhovnih potovanj, retreatov in obredov ter razvoj inovativnih svetih predmetov in ritualnih izdelkov, ki prebujajo tvoj zapis v zvezdah. Ta ti razkrije tvojo pot srca in namen na tem planetu, mi pa te podpremo, da tvoje sanje postanejo resničnost!

Miha Itanimon Korošec

Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. Sem ustanovitelj podjetja Dream Creator, kjer skrbim za organizacijo in izvedbo potovanj, retretov, obredov in ostalih dogodkov. Razvijam nove svete predmete, ritualne izdelke in druge projekte. Moje delo in vizijo lahko spremljaš še pod mojim drugim brandom – Nova dimenzija podjetništva™. Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent in tako s filmom spremeniti svet.

Dream Creator povezuje kar 8 srčnih ustvarjalcev.

Vizija podjetja je povezovanje srčnih ustvrajalcev, ki z vso ljubeznijo v Sloveniji ustvarjajo svete predmete in ritualne izdelke. Dream Creator pa postaja platforma, kjer lahko različni ustvrajlci svoje izdelke ponesejo v svet. Vsak izmed nas je v tem našel svoje poslanstvo in hvaležen sem, da že kar 8 srčnih ustvarjalcev pišemo zgodbo o pravični in etični trgovini.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna