Spletni program –
Potovanje v dolino bosanskih piramid

Moje ime je Miha Itanimon in tole je moje povabilo, da spoznaš spletni program – Potovanje v dolino bosanskih piramid, ki te popelje v raziskovanje vidnih in nevidnih ravni tega svetega kraja.

 

Spletni program je namenjen vsem, ki bi ta sveti kraj radi obiskali v lastni režiji. Če potuješ v dolino bosanskih piramid, je ta spletni program must have na tvoji poti!

 

Združuje priročnike, kanalizirane meditacije, vodeno joga vadbo in posebno akcijsko ponudbo svetih predmetov in ritualnih izdelkov. 

Spoznaj prvi spletni program v Sloveniji, ki te popelje v raziskovanje tega svetega kraja!
Zate sem pripravil kar 3 digitalne priročnike, ki te celotno podprejo na tvoji poti!
Priprava na potovanje

S tabo delim usmeritve, kako postaviti pravo namero potovanja in nekaj nasvetov še pred potovanjem (denarna valuta, dodatni paketi mobilne telefonije / SIM kartica, zavarovanje, pitnost vode, kaj potrebuješ s seboj …). Usmerim te tudi v fizično in duhovno pripravo. In pa spoznaš nekaj mojih prirporočil za nastanitev in hrano. Razkrijem ti še nekaj svetih predmetov in ritualnih izdelkov, ki te lahko podprejo na tvoji duhovni poti.

Dolina bosanskih piramid

V drugem, najobsežnejšem priročniku ti predstavim zgodovino raziskovanja, delo Dr. Osmanagića in znanstvena odkritja, ki so povezana s tem kompleksom bosanskih piramid. Spoznaš piramido Sonca, ki velja za največjo odkrito piramido na svetu, piramido Lune, piramido Zmaja, piramido Ljubezni in pa piramido oz. templj mati Zemlje. Predstavim ti še Park Ravne 2, ki ponuja mnogo zdravilnih točk in zdravilne podzemne tunele, ki v sebi skrivajo prav posebno energijo. Navsezadnje pa te popeljem še v raziskovanje mističnih kamnitih krogel, za katere sam verjamem, da so tesno povezane s kompleksom bosanskih piramid.

Integracija spoznanj potovanja

V tretjem, interaktivnem priročniku, ki sem ga poimenoval Integracija spoznanj potovanja te skozi vprašanja vodim v globlje razumevanje in pa inetgracijo spoznanj tvojega potovanja.

S profesionalno zvočno opremo sem zate posnel še štiri kanalizirane meditacije.

Poslušaš jih lahko na svetih krajih doline bosanskih piramid. Meditacije so podprte z zdravilno glasbo šamanske flavte mojega dobrega prijatelja Luka Lešnika. Prvo meditacijo sem poimenoval postavitev namere potovanja z duhovnim mojstrom Anumijem. To meditacijo lahko poslušaš še pred samim potovanjem, da odpre tvoje srce, kjer začutiš namero, s katero odpotuješ na ta sveti kraj. 

Naslednjo meditacijo Prebujeno srce mi je predala boginja Kuan Jin, ki prebuja tvoje srce, da lahko z odprtim srcem doživiš vse, kar ti ta sveti kraj ponuja.

Naslednjo meditacijo sem poimenoval Potovanje na sveto mesto zavesti z belimi Zmaji. Ta meditacija te popelje na enega izmed svetih mest tvoje zavesti, ki je lahko povezano s kakšnim preteklim življenjem ali pa s katero izmed tvojih izvornih civilizacij. Ko se svojega svetega mesta zavesti enkrat ponovno spomniš, se lahko tja znova in znova vračaš po navdih, odgovore, spomine in svojo izvorno moč.

Naslednja meditacija je potovanje v izvorne civilizacije z duhovnim mojstrom Anumijem. Ta meditacija je najdaljša in pa ob enem tudi najmočnejša. Skupaj z duhovnim mojstrom Anumijem te popeljeva v eno izmed tvojih izvornih civilizacij, ki je pomembna za tvojo trenutno utelesitev. V tvojo izvorno civilizacijo te sprejmejo tvoji duhovni mojstri, vodniki, učitelji, varuhi, bratje in sestre. Praznujejo tvojo vrnitev in v tebi skozi duhovne iniciacije ljubezni prebujajo spomine, kdo si in s kakšnim namenom prihajaš na ta planet. Ta meditacija ti razkrije globlje dimenzije tvojega namena in tvoje življenjske vizije. Ob enem pa aktivira še tvoje duhovne sposobnosti in darove, s katerimi prihajaš sem v ta svet.

Potovanje v dolino bosanskih piramid je potovanje na svete kraje, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo!
  •  

Mogočne starodavne piramide

 

Kompleks bosanskih piramid obsega kar 5 mogočnih starodavnih piramid – piramido Sonca, Lune, Zmaja, Ljubezni in Zemlje. Na vrhovih posameznih piramid so odprti močni energijski portali, ki prebujajo našo duhovno dimenzijo. Ti sveti kraji nam odpirajo varen in svet prostor duhovnih ritualov – meditacije, joga vadbe, obredi s ceremonialnim kakavom … Piramida Sonca pa ob vsem tem ponuja še neverjetno doživetje opazovanja sončnih vzhodov in zahodov.

  •  

Zdravilni podzemni tuneli in Park Ravne 2

Vsekakor ti svetujem, da si z vodičem ogledaš še sistem podzemnih tunelov. Če prideš ob pravi uri, pa lahko podzemne tunele raziskuješ tudi sam-a in se prepustiš zdravilnim meditacijam v meditacijskih sobah. Podzemni tuneli so znani po svoji visoki koncentraciji negativnih ionov in v sebi skrivajo posebno zdravilno energijo. Prav tako kot podzemni tuneli, pa je zdravilen tudi park Ravne 2, ki se nahaja v neposredni bližini. Ponuja mnogo energijsko močnih točk in skulptur.

  •  

Mistične kamnite krogle


Mistične kamnite krogle se nahajajo v kraju Zvidovići in so tesno povezane s kompleksom piramid v Visokem. Kamnite krogle so me očarale v trenutku, ko sem jih zagledal. Pogledu je sledil še dotik, ki me je povsem prevzel. V kraju Zvidovići se lahko ustaviš prvi ali zadnji dan tvojega potovanja. Kamnite krogle se te bodo skozi svojo mističnost dotaknile z nežno zdravilno energijo. Prepričan sem, da bodo očarale tudi tebe.

Špela Šolaja je zate posnela še vodeno joga vadbo.

Špela je moja dobra prijateljica in vrhunska jogistka. Zate je posnela vodeno joga vadbo, ki te vodi v nežen gib tvojega telesa, da lahko v stiku z njim dožiš vse duhovne premike tvoje zavesti. Vodena joga vadba ni prezahtevna, zato lahko postane del tvoje jutranje, dnevne ali večerne rutine na potovanju v dolino bosanskih piramid.

Zate sem pripravil še posebno akcijsko ponudbo ritualnih izdelkov in svetih predmetov.

Tako si lahko po akcijski ceni še pred samim potovanjem podariš kakšen sveti predmet ali ritualni izdelek, za še globlje doživljanje potovanja. V posebni ponudbi najdeš dve razpršili za prostor, kadila za energijsko čiščenje, cermeonialni kakav, ponudbo unikatnih edinstvenih lovilcev sanj in možnost njegove izdelave po naročilu in pa ritualne paketke, ki združujejo več različnih ritualnih izdelkov in ti tako ponujajo edinstveno izkušnjo.

Spletni program je zasnoval Miha Itanimon.

Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. V podjetju Dream Creator skrbim za razvoj novih svetih predmetov in ostalih projektov. Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent.

Podari si spletni program že danes …

… in se podaj na nepozabno razsikovanje vidnih in nevidnih ravni tega svetega kraja. Ob nakupu spletnega programa si lahko z doplačilom zagotoviš še tiskano verzijo digitalnih priročnikov. Drugače pa si lahko vse vsebine enostavno preneseš na svoj telefon ali računalnik in jih tako na tem svetem kraju koristiš brez internetne povezave.  

 

Cena spletnega programa je 80 €. Po oddanem naročilu ti na tvoj elektronski naslov pošljemo račun. Ko ga poravnaš, ti odpremo dostop do spletnega programa, ki združuje vso zgoraj navedeno vsebino.