Spletni program - manifestacija s portali

Uresniči svoje najgloblje sanje z naprednimi tehnikami manifestacije!

Predstavljava ti spletni program – Manifestacija s portali, ki te popelje na pot ustvarjanja tvojega sanjskega življenja!

 

Spletni program zajema znanje o temeljih manifestacije in tehnikah odpiranja portalov. V zadnjem delu znanje manifestacije in energijskih portalov poveževa v napredne tehnike manifestacije s portali, ki bodo poglobile sposobnost zavestnega ustvarjanja tvoje želene realnosti!


Spletni program je namenjen vsem, ki si želite razumeti in raziskati obstoj Vesolja ter osvojiti ali poglobiti svoje znanje o manifestaciji. Predvsem pa je namenjen vsem, ki želite uresničiti svoje najgloblje sanje!

Znanje, tehnike in rituale s tabo deliva v obliki praktičnih videovsebin. Prejmeš tudi obsežen pdf priročnik, kjer je zbrana vsa vsebina in praktični primeri, da ti bo lažje na tvoji poti. Spletni program zajema tudi kanalizirano meditacijo, ki te popelje v višjo dimenzijo kreiranja.

Preden zares začnemo, s tabo deliva predznanje, ki bo temelj za nadaljno raziskovanje manifestacije in energijskih portalov!

Spletni program je primeren zate, ne glede na to ali si se v življenju že kdaj srečal z manifestacijo in energijskimi portali ali pa je to zate nekaj povsem novega. 

Postani mojster manifestacije – zavestnega ustvarjanja želenega!

V tem sklopu ti predstaviva osnove in zakone manifestacije ter duhovne vodnike in kristale, s katerimi lahko sodeluješ.

 

V nadaljevanju tega sklopa pa osvojimo še 7 tehnik manifestacije. 

Energijski portali te bodo povezali z najvišjo vizijo tvoje duše!

V tem sklopu se dotaknemo energijskih portalov, ki povezujejo duhovne in fizične svetove. Za lažje razumevanje sva jih razdelila v dve skupini. 

Predstaviva ti tudi napredne tehnike odpiranja portalov, da boš še lažje dostopal do potenciala manifestacije, novih idej in kreativnih rešitev.

Razvila sva tri napredne tehnike manifestacije s portali, ki te ponesejo med prebojnike!

S pomočjo teh tehnik lahko tudi ti še bolj pogumno in predano stopiš na pot svoje najvišje vizije!

Kot bonus ti podariva dva mini spletna programa!

V mini spletnem programu o kristalih prejmeš  jasnost o kristalih, njihovi uporabi in določevanju njihovega namena.

 

V mini spletnem programu o energijskem čiščenju  pa ti predstaviva različne rituale energijskega čiščenja prostora, energijskega polja in fizičnega predmeta. 

Si pripravljen-a stopiti korak bližje svojim sanjam?

Če hrepeniš po premikih ali prebojih na osebnem, duhovnem ali poslovnem področju, je spletni program – Manifestacija s portali prava izbira zate. Pripravila sva namreč obsežen program, ki te celostno podpre na poti manifestacije tvojih srčnih želja!

 

Če se ti tekom programa pojavi kakršnokoli vsebinsko ali tehnično vprašanje, nama ga lahko brez problema posreduješ na info@dream-creator.si, midva pa bova vse vsebinske odgovore nalagala v posebno poglavje spletnega programa, da lahko te odgovore deliva še z ostalimi udeleženci.

 

Podari si priložnost naprednega ustvarjanja želene realnosti in se pogomno predaj svoji najvišji viziji!