Razpršila za prostor
Spoznaj novo razpršilo za prostor, ki te bo očaralo s svojim vonjem.
Razpršilo za prostor –
Palo Santo

Razpršilo za prostor – Palo Santo lahko uporabiš za energijsko čiščenje in podporo prostora, energijskega polja ali predmeta. Njegov navdihujoč vonj te bo sprostil in povezal s tvojim bitjem.

Razpršila za prostor – Palo Santo je zasnoval Luka Lešnik!

Sem Luka Lešnik – zeliščar, flavtist in šaman. S pomočjo glasbe in rastlin pomagam ljudem, da najdemo harmoničen in izpolnjujoč način življenja.

Razpršila za prostor – Mayarula SPACE

Razpršila za prostor – Mayarula SPACE je zasnovala moja mami, Darja. Nastalo je 6 čarobnih razpršil za prostor, ki te razvajajo s svojimi prijatenimi vonji in kristalnimi kombinacijami. Vsako razpršilo vsebuje eterična olja in kristale, ki so sveto darilo narave. Razpršila so zasnovana tako, da te z rituali aromaterapije podprejo na različnih področjih osebne in duhovne rasti.

Novo v ponudbi – Komplet razpršil za prostor

Komplet razpršil za prostor je nov produkt, ki v priročnem in okolju prijaznem pakiranju združuje mini pakiranje šestih ekološko zasnovanih razpršil za prostor.

Razpršilo za prostor – Meditation time (100 ml)

Meditation time je kombinacija eteričnih olj pačulija, bosvelije, mire, sivke, bergamotke in grenivke ter kristalov kamene strele, ametista in roževca, ki ti nudi prijetno izkušnjo meditacije. 

Razpršilo za prostor – Energy cleansing (100 ml)

Energy cleansing je kombinacija eteričnih olj bosvelije, mire, črne smreke, žajblja, brina in grenivke ter kristalov kamene strele, črnega turmalina in citrina, ki poskrbi za energijsko čišščenje in osvežitev tvojega doma.

Razpršilo za prostor – Love is in the air (100 ml)

Love is in the air je kombinacija eteričnih olj sandalovine, amirisa, pačulija, geranije, palmarose, ilanga in sladke pomaranče ter kristalov roževca, angelita in mesečevega kamna, ki te odpre za ljubezen in samosprejemanje.

Razpršilo za prostor – Creativity spark (100 ml)

Creativity spark je kombinacija eteričnih olj bosvelije, sivke, lovorja, rožmarina, limone in mandarine ter kristalov karneola, hematita in modrega kalcedona, ki vzpodbudi tvojo ustvarjalnost. 

Razpršilo za prostor – Just relax (100 ml)

Just relax je kombinacija eteričnih olj bosvelije, amirisa, rimske kamilice, pelargonije, mandarine in limote ter kristalov kamene strele, morganita in roževca, ki te podprejo pri tvoji sprostitvi.

Razpršilo za prostor – Sweet dreams (100 ml)

Sweet dreams je kombinacija eteričnih olj vetiverja, cedre, sivke, sladkega majarona, ilanga in sladke pomaranče ter kristalov kamene strele, ametista in angelita, ki te ponese v mirno spanje.

Razpršila za prostor – Mayarula SPACE je zasnovala moja
mami, Darja!

Moje ime je Darja Gornjak Korošec, po izobrazbi sem magistra farmacije. Sem ustvarjalka naravne pomlajevalne kozmetike Mayarula, ki nudi celovito nego obraza in telesa. Moja namera je, da se z negovanjem povežemo same s seboj in zasijemo. 

K tvojemu naročilu priložim še košček svetega lesa!

Sveti les se uporablja za energijsko čiščenje svetih predmetov in prostora. Aromatičen dim bo v prostor povabil svežo energijo. Košček svetag lesa lahko uporabiš tudi za energijsko prekajevanje stekleničke razpršila za prostor.