Posebna ponudba
Sveti predmeti in ritualni izdelki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo!

Poslovanje podjetja Dream Creator je usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov. Vsak sveti predmet je zasnovan kot ritualni izdelek, ki te popelje na pravo duhovno potovanje. V posebni ponudbi najdeš razpršila za prostor, kadila za energijsko čiščenje, ceremonialni kakav, lovilce sanj in možnost njegove izdelave po naročilu ter ritualne paketke. Uporabi kodo BOSANSKEPIRAMIDE za 10% popust. Ob nakupu nad 80 € ti poštnino častimo mi! Koda ne velja za ritualne paketke, ki smo jim že znižali cene.*

Spoznaj razpršila za prostor, ki te bodo očaralo s svojim vonjem.
Razpršilo za prostor – Odpiranje energijskih portalov

Razpršilo za prostor – Odpiranje portalov se uporablja kot duhovno orodje pri svetih ritualih odpiranja energijskih portalov. Razpršilo bo energijsko očistilo prostor, tvoje energijsko polje ali predmet. Njegov navdihujoč vonj te bo sprostil in povezal s tvojim bitjem.

Razpršilo za prostor –
Palo Santo

Razpršilo za prostor – Palo Santo lahko uporabiš za energijsko čiščenje in podporo prostora, energijskega polja ali predmeta. Njegov navdihujoč vonj te bo sprostil in povezal s tvojim bitjem.

Prepusti se svetim ritualom energijskega čiščenja.

Energijsko čiščenje je sveti ritual, v katerem s kadilom ali razpršilom energijsko očistiš in obogatiš prostor, predmet ali energijsko polje. Izbiraš lahko med kadilom belega žajblja in Palo santa.

Snopek belega žajblja

Beli žajbelj je starodavno kadilo, ki se uporablja za energijska očiščenja in ustvajnje energijskega ravnovesja. Njegov močan aromatičen dim bo nevtraliziral energije prostora, predmeta ali energijskega polja.

Palo Santo (5 palčk)

Sveti les, znan tudi kot Palo santo je drevo, ki raste v suhih tropskih gozdovih Južne Amerike. Šamani ga že tisočletja uporabljajo za namene zdravljenja in čiščenja negativnih energij.

Obred s ceremonialnim kakavom te popelje na duhovno potovanje ljubezni!

Ceremonialni kakav je posebna vrsta kakava, ki se od industrijskega kakava poleg načina pridelave razlikuje tudi v namenu s katerim, kakav zaužijemo. V svetem procesu priprave ceremonialnega kakava, pripravimo napitek, ki je bogat z vitamini in minerali in je polnega okusa. Ob zaužitju tega napitka se povežemo s spiritom kakava, ki odpira naše srce, prebuja ljubezen in zdravi. Tako se že tisočletja v starih kulturah uporablja v obredne namene – šamanske ceremonije, meditacije, zdravljenja in druge duhovne rituale.

Ceremonialni kakav – 1 kg

Izbereš lahko tudi večje pakiranje – 1kg ceremonialnega kakava, ki ti bo zadoščeval za pribljižno 35 ceremonialnih doz.

Lovilci sanj odpirajo močne energijske portale, ki te povezujejo s tvojimi sanjami in vizijami!

Lovilci sanj so sveti predmeti in močna energijska orodja. Povezujejo nas z našim izvorom, razkrivajo naše potenciale in nam odpirajo pot do našega poslanstva. Ob enem pa nas popeljejo na pot odkrivanja in uresničevanja naših globokih sanj in vizij. Predstavljajo most med duhovnimi in fizičnimi svetovi. Z izbiro kristala lovilcu sanj pripišemo še specifičen namen.

Lovilce sanj izdelujemo
tudi po naročilu.

Jasna namena personalizirane izdelave lovilca sanj bo vodila sveti proces izdelave in tako povečala moč tega edinstvenega svetega predmeta. S svojim lovilcem sanj, ki je izdelan prav zate, se boš tako še lažje povezal in zgradil močno duhovno vez. 

Ritualni paketki ti ponujajo edinstveno izkušnjo!
Razpršilo za prostor –
Palo santo in Odpiranje portalov

Zate sem pripravil posebno akcijo, ki združuje dve razpršili za prostor. Verjamem, da te bo vsako razpršilo očaralo s svojim prijetnim vonjem. Ob nakupu obeh razpršil za prostor prihraniš kar 13,76 €.

Komplet razpršil za prostor

Komplet razpršil za prostor je nov produkt, ki v priročnem in okolju prijaznem pakiranju združuje mini pakiranje šestih ekološko zasnovanih razpršil za prostor. Vse do konca meseca marca lahko izkoristiš 10 % popust.

Ceremonialni kakav – vsi elementi

Ta paketek združuje ceremonialni kakav (100 g) vse štiri elemente.  

Ritualni paketek – Energijsko čiščenje (Palo Santo)

Ritualni paketek – energijsko čiščenje vsebuje snopek belega žajblja, 5 palčk palo santa in razpršilo za prostor – Palo Santo. Ritualni paketek je celostna podpora pri energijskem čiščenju.