Pop up shop
Podjetje Dream Creator praznuje 1. obletnico poslovnega prostora. Praznuj jo skupaj z nami!
Zate smo pripravili 10 % popust na ponudbo svetih predmetov!

Pop up shop bo potekal v petek, 22. 7. 2022, na dan, ko smo pred enim letom prevzeli ključe poslovnega prostora. Lepo vabljen-a, da se nam pridružiš na praznovanju 1. obletnice poslovnega prostora ob koščku torte. Najdeš nas v centru Ljubljane na Tavčarjevi ulici 5, med 16. in 20. uro. 

Sveti predmet je edinstveno darilo, ki ga lahko podariš sebi ali tebi ljubi osebi!

Vsak sveti predmet je zasnovan kot ritualni izdelek, ki te popelje na pravo duhovno potovanje. Na naših spletnih poličkah najdeš svete vode, lovilce sanj s kristali, komplete za izdelavo lovilca sanj doma in kristalne palice. Izkoristi to edinstveno priložnost, da v živo začutiš svoj novi sveti predmet.

Spoznaj in začuti našo ponudbo svetih predmetov!
Svete vode – ritualni izdelki, ki odpirajo pot do božanskega utelešenja.

Svete vode predstavljajo štirje izdelki, ki uporabnico celostno podprejo pri levitvi v božansko ženstvenost. Vsak izmed izdelkov pokriva določeno področje delovanja, ki je ključnega pomena pri tej transformaciji. Področje energijske podpore je določeno s kombinacijo kristalov, ki v stiku z vodo odpirajo prostor v vesolju do te zvezdne energije.

Lovilci sanj odpirajo močne energijske portale!

Lovilci sanj so sveti predmeti in močna energijska orodja, ki te povezujejo s tvojimi sanjami in vizijami. Razkrivajo naše potenciale, odpirajo pot do našega poslanstva in nas povezujejo z izvorom. Z izbiro kristala lovilcu sanj pripišemo še specifičen namen. Na dogodku bo na voljo nova kolekcija lovilcev sanj.

Podari si čarobno izkušnjo in izdelaj svoj lovilec sanj!

Izdelovanje lovilca sanj je globok ritual, ki te bo popeljal na pravo duhovno potovanje. Med svetim procesom izdelave boš še lažje prepoznal-a namen svoje utelesitve in se globlje povezal-a s svojo dušo. Zate smo pripravili štiri smiselno sestavljene paketke z materialom. Izdelani lovilci sanj bodo odprli močne energijske portale in aktivirali premike na pomembnih področjih življenja.

Poglobi svojo duhovno prakso s kristalnimi palicami!

Smiselno povezani naravni elementi – kristal, lesena palica, kovinska žica in mah ustvarjajo močno energijsko orodje. V tvoje življenje vnesejo bogat nabor ritualov in so nepogrešljiv dodatek k tvojim duhovnim praksam, da se še lažje povežeš s svojo dušo. Kristal definira moč in namen kristalne palice. Na voljo so kristalne palice s kameno strelo, dimnim kremenom in ametistom. 

Poskrbeli bomo, da boš del edinstvene in bogate izkušnje!

Ob nakupu kateregakoli svetega predmeta prejmeš spletni program. Ta obsega vsebine, rituale in meditacije, da se s svojim novim energijskim orodjem še lažje povežeš.

V čudovitem pakiranju se poleg svetega predmeta skriva še sveti les in razpršilo za prostor!

Sveti les se uporablja za energijsko čiščenje svetih predmetov in prostora. Razpršilo za prostor (15 ml) pa te popelje v globlje doživljanje meditacije. Nastalo je v sodelovanju z Mihovo mami, ustvarjalko kozmetične linije Mayarula.