Obred s svetim kakavom –
Potovanje v izvorne civilizacije

Zaradi velikega zanimanja sem se odločil, da Obred s svetim kakaovom – Potovanje v izvorne civilizacije ponovim. Zdaj imaš priložnost, da se tudi ti ponovno spomniš svoje izvorne civilizacije. 

 

Se tudi ti sprašuješ od kje in s kakšnim namenom prihajaš na ta planet? Kdo so tvoje izvorne civilizacije? Kako izgledajo?

 

Zgornja vprašanja mi je že nekaj let predstavljajo temelj mojega duhovnega raziskovanja. Zavedam se, da nam poznavanje odgovorov na ta nadvse pomembna vprašanja lahko razkrijejo pot naše prihodnosti in odgovore na mnoga druga vprašanja. 

 

Vsak izmed nas je v osnovi višje bitje zavesti – duša, ki skozi urjenja v izvornih civilizacijah in fizičnih utelesitvah spoznava samo sebe. Smo podaljšek izvorne zavesti, ki se mojstri v novih oblikah, da bi v svetove, v katere vstopa, prinesla ljubezen in ravnovesje.

 

V tem času in prostoru se na planet Zemlja utelešajo visoko razvite duše, katerih naloga je premik človeške zavesti v višje dimenzije obstoja. Verjamem, da si tudi ti, ki to bereš, del velikega svetlobnega načrta prebujenja zavesti po vsem svetu!

 

Velikokrat takšne duše prihajamo iz oddaljenih izvornih civilizacij, kjer smo se urili za delo, ki nas čaka na tem planetu. V čast mi bo, da te lahko popeljem v tvoje izvorne civilizacije, da se ponovno spomniš od kje in s kakšnim namenom prihajaš na ta planet. 

 

Popeljem te na sveto mesto zavesti v tvojih izvornih civilizacijah, kjer srečaš svoje brate in sestre, mojstre, vodnike in velike učitelje. To potovanje je potovanje, ko se ponovno spomniš svojega dušnega doma, svoje družine. 

 

Potovanje v izvorne civilizacije je dogodek, ki ga sestavljajo trije smiselno povezani rituali – skupinska priprava ceremonialnega kakava, obred s kakavom, kanalizirana meditacija in individualna duhovna iniciacija s kratkim kanaliziranim sporočilom. 

 

Obred s svetim kakavom – Potovanje v izvorne civilizacije bo v torek, 20. 6. 2023, med 17.00 in 20.00 uro, v centru Ljubljane.

 

Obred je namenjen vsem, ki si želite prebuditi spomine svoje izvorne civilizacije – od kje in s kakšnim namenom prihajate na ta planet. Lepo vabljen-a, da se nam pridružiš, če v svojem srcu začutiš klic, da je to nekaj, kar prav zdaj potrebuješ. S prijavo pa le pohiti, prostih je le še nekaj mest.

Dobrodošel-a v sveti prostor, kjer sanje postanejo resničnost!

Sem Miha Itanimon Korošec. Pred dvema letoma sem ustanovil blagovno znamko Dream Creator, katere poslovanje je usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov, naprednih duhovnih vsebin in inspirativnih dogodkov, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. 

Preberi nekaj mnenj udeleženk preteklega obreda.
Doživi nepoznabno duhovno potovanje v tvoje izvorne civilizacije!
Skupinska priprava ceremonialnega kakava

Še pred svetim ritualom priprave ceremonialnega kakava s kadili in razpršili energijsko prečistim tvoje energijsko polje. Predstavim ti ceremonialni kakav in sveti ritual njegove priprave. Ko se skupina ob meditativni glasbi poveže v ljubezni in skupni nameri, je čas za skupno pripravo ceremonialnega kakava. Sveti ritual priprave te bo ponesel v tvoj notranji svet ljubezni, skozi katerega boš lahko v nadaljevanju obreda še lažje potoval/a vse do svojih izvornih civilizacij.

Obred s ceremonialnim kakavom

Nato se lahko prepustimo obredu s ceremonialnim kakavom. Popeljem te v kanalizirano meditacijo, ki te poveže s tvojim bitjem in spiritom kakava. V svojem srcu začutiš namero, ki te z vsakim požirkom svetega kakava popelje še globlje v tvojo duhovno dimenzijo. Ceremonialni kakav se že tisočletja v starih plemenih uporablja v obredne namene. Odpira srce, zdravi ranljivosti in z ljubeznijo topi naše strahove. Prebuja našo zavest in spomine, kdo smo, od kje in s kakšnim namenom prihajamo na ta planet.

Kanalizirana meditacija

Ko v svojem ritumu popiješ ceremonialni kakav te s pomočjo kanalizirane meditacije popeljem v še globlja prebujena stanja tvoje zavesti. Kot medij za sporočila duhovnega vodstva se bom povezal duhovnimi mojstri in vodniki, ki nas popeljejo na duhovno potovanje v izvorne civilizacije. Lahko se boš ponovno spomnil/a svojega svetega mesta, svoje civilizacije, svoje družine. S teboj bodo delali tudi tvoji osebni duhovni vodniki in mojstri in ti razkrivali globlje dimenzije tvojih darov in namena, s katerim prihajaš na ta planet.

Duhovna iniciacija in kanalizirano sporočilo

Vsak udeleženec bo ob koncu našega obreda prejel individualno duhovno iniciacijo, kjer se skozi prečudovit lovilec sanj v tvoje srce zasidrajo prebujeni zapisi višje zavesti, ki jo v tem trenutku potrebuješ na svoji poti. Vsakemu udeležencu ob duhovni iniciaciji predam še kratko kanalizirano sporočilo. Duhovna iniciacija je prav posebno doživetje, ki se močno dotakne tvojega bitja.

Prebudi spomine tvojih izvornih civilizacij!

Obred s svetim kakavom – Potovanje v izvorne civilizacije bo potekal v sredo, 20. 6. 2023, med 17. in 20.00 uro, v Ljubljani. Namenjen je vsem, ki si želite prebuditi spomine svoje izvorne civilizacije – od kje in s kakšnim namenom prihajate na ta planet.

 

Cena obreda je 44 €. Za udeležbo na dogodku je obvezna predhodna prijava. V prijavni obrazec prosim vpiši na kateri dogodek se prijavljaš. Svoje mesto si rezerviraš z bančnim nakazilom v vrednosti dogodka na moj TRR račun. Vse tehnične informacije ti ob prijavi pošljem na tvoj elektronski naslov. S prijavo pa le pohiti, število mest je zaradi manjše intimne skupine omejeno na 8. *S prijavo na dogodek se strinjaš s tem, da te dodam na mailing listo in te obveščam o svetih predmetih, duhovnih vsebinah in dogodkih.

Oddaj svojo prijavo preko prijavnega obrazca!
Sveti predmeti in ritualni izdelki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo.

Velik del mojega poslanstva so tudi sveti predmeti in ritualni izdelki, ki nas popeljejo na pravo duhovno potovanje. Pred kratkim sem v svojih poslovnih prostorih uredil manjšo trgovinico z bogato ponudbo svetih predmetov in ritualnih izdelkov – lovilci sanj s kristali, razpršila za prostor, intuitivni kristalni eliksir, kristalne palice, ritualni paketki, kristali in kadila. Po obredu bo možen nakup po akcijskih cenah.