Obred s svetim kakavom –
Duhovna iniciacija miru

Stanje notranjega miru je v tem hitrem tempu življenja pravo bogastvo. Predstavlja stanje čustvenega in duhovnega ravnovesja in notranje harmonije, ki nam omogoča lahkotno soočanje z izzivi in stresnimi situacijami.

 

Ključ do doseganja stanja notranjega miru je pogosto povezan z duhovnimi praksami in rituali, kot so meditacija, dihalne vaje, fizična aktivnost … Vse te tehnike nam pomagajo umiriti naš um in biti polno prisotni v trenutku tukaj in zdaj. 

 

Različne duhovne prakse in rituale sem povezal v edinstven dogodek, ki te popelje na duhovno potovanje v stanje notranjega miru. Poimenoval sem ga Obred s svetim kakavom – Duhovna iniciacija miru. 

 

Koncept nove serije dogodkov je povezovanje prelepih ljudi ob svetih ritualih – skupna priprava ceremonialnega kakava, obred s ceremonialnim kakavom, kanalizirana meditacija in duhovna iniciacija. Vsak dogodek je torej zasnovan iz štirih smiselno povezanih ritualov, ki te popeljejo v globlji stik s tvojim bitjem in v tebi prebujajo stanje notranjega miru. 

 

Obred s svetim kakavom – Duhovna iniciacija miru bo v sredo, 24. 5. 2023, v Ljubljani. Obred je namenjen vsem, ki si želite globlje povezave s svojim bitjem in v srcu prebuditi stanje globokega miru, ki pozitivno vpliva na vse nivoje življenja – ustvarjanje lahkotnih odnosov, izbiranje pravih življenjskih odločitev, samoraziskovanje … Lepo vabljen/a, da se nam pridružiš, če v svojem srcu začutiš klic, da je to nekaj, kar prav zdaj potrebuješ. 

Dobrodošel-a v sveti prostor, kjer sanje postanejo resničnost!

Sem Miha Itanimon Korošec. Pred dvema letoma sem ustanovil blagovno znamko Dream Creator, katere poslovanje je usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov, naprednih duhovnih vsebin in inspirativnih dogodkov, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. 

Pravo duhovno potovanje v notranje dimenzije tvojega bitja!
Skupinska priprava ceremonialnega kakava

Še pred svetim ritualom priprave ceremonialnega kakava s kadili in razpršili energijsko prečistim tvoje energijsko polje. Predstavim ti ceremonialni kakav in sveti ritual njegove priprave. Ko se skupina ob meditativni glasbi poveže v ljubezni in skupni nameri, je čas za skupno pripravo ceremonialnega kakava. Sveti ritual priprave te bo ponesel v tvoj notranji svet in v tebi prebudil pomirjenost, skozi katero boš lahko v nadaljevanju obreda potoval/a še globlje v dimenzije miru. 

Obred s ceremonialnim kakavom

Nato se lahko prepustimo obredu s ceremonialnim kakavom. Popeljem te v kanalizirano meditacijo, ki te poveže s tvojim bitjem in spiritom kakava. V svojem srcu začutiš namero, ki te z vsakim požirkom svetega kakava popelje še globlje v svet ljubezni in miru. Ceremonialni kakav se že tisočletja v starih plemenih uporablja v obredne namene. Odpira srce, zdravi ranljivosti in z ljubeznijo topi naše strahove in omejujoča prepričanja. Uči nas, kako ljubiti sebe in svet.

Kanalizirana meditacija

Ko v svojem ritumu popiješ ceremonialni kakav te s pomočjo kanalizirane meditacije popeljem v še globlje dimenzije miru. Kot medij za sporočila duhovnega vodstva se bom povezal duhovnim mojstrom Budo, ki nas ponese v enotno polje srca in v vseh nas prebudi notranji mir. Meditacija ti pomaga začutiti sedanji trenutek in te pomiriti s tvojimi odnosi, situacijami, izkušnjami …

Duhovna iniciacija miru

Ob koncu našega obreda pa nas čaka še duhovna iniciacija miru. Vsak udeleženec bo prejel individualno duhovno iniciacijo, kjer se skozi prečudovit lovilec sanj v tvoje srce zasidrajo novi prebujeni zapisi notranjega miru. Duhovna iniciacija je prav posebno doživetje, ki se močno dotakne tvojega bitja, zato lahko v tem delu v svojem telesu pričakuješ valovanje energije, mravljinčke, kurjo polt … Tvoje telo objame čista ljubezen, ki te popelje v tvoj notranji svet miru.

Ponovni stik s tvojim bitjem!

Obred s svetim kakavom – Duhovna iniciacija miru bo potekal v sredo, 24. 5. 2023, med 17. in 19.30 uro, v Ljubljani. Namenjen je vsem, ki si želite globlje povezave s svojim bitjem in v srcu prebuditi stanje globokega miru, ki pozitivno vpliva na vse nivoje življenja – ustvarjanje lahkotnih odnosov, izbiranje pravih življenjskih odločitev, samoraziskovanje … 

 

Cena obreda je 44 €. Za udeležbo na dogodku je obvezna predhodna prijava. V prijavni obrazec prosim vpiši na kateri dogodek se prijavljaš. Svoje mesto si rezerviraš z bančnim nakazilom v vrednosti dogodka na moj TRR račun. Vse tehnične informacije ti ob prijavi pošljem na tvoj elektronski naslov. S prijavo pa le pohiti, število mest je zaradi manjše intimne skupine omejeno na 8. *S prijavo na dogodek se strinjaš s tem, da te dodam na mailing listo in te obveščam o svetih predmetih, duhovnih vsebinah in dogodkih.

Oddaj svojo prijavo preko prijavnega obrazca!
Sveti predmeti in ritualni izdelki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo.

Velik del mojega poslanstva so tudi sveti predmeti in ritualni izdelki, ki nas popeljejo na pravo duhovno potovanje. Pred kratkim sem v svojih poslovnih prostorih uredil manjšo trgovinico z bogato ponudbo svetih predmetov in ritualnih izdelkov – lovilci sanj s kristali, razpršila za prostor, intuitivni kristalni eliksir, kristalne palice, ritualni paketki, kristali in kadila. Po obredu bo možen nakup po akcijskih cenah.