Obred s svetim kakavom –
Duhovna iniciacija ljubezni

Duhovno potovanje v dolino bosanskih piramid je v meni prebudilo mnoge ideje in zamisli, kako lahko s svojim poslanstvom še globlje podprem svojo skupnost. Tako se je na tem svetem kraju v meni rodila ideja za novo serijo dogodkov, ki sem jo poimenoval Obred s svetim kakavom.

 

Koncept nove serije dogodkov je povezovanje prelepih ljudi ob svetih ritualih – skupna priprava ceremonialnega kakava, obred s ceremonialnim kakavom, kanalizirana meditacija in duhovna iniciacija. Vsak dogodek je torej zasnovan iz štirih smiselno povezanih ritualov, ki te popeljejo v globlji stik s tvojim bitjem. 

 

Čeprav bodo vsi dogodki te serije med sabo povezani z rdečo nitjo, bo vsak nekaj prav posebnega. Za vsak obred bom namreč začutil, kaj bomo prebujali, ozaveščali in zdravila takrat. 

 

Prvi obred s svetim kakavom, ki bo v sredo, 17. 5. 2023, v Ljubljani, sem poimenoval – Duhovna iniciacija ljubezni.  Obred je namenjen vsem, ki si želite odpreti svoje srce in v sebi prebuditi globljo ljubezen. Lepo vabljen-a, da se nam pridružiš, če v svojem srcu začutiš klic, da je to nekaj, kar prav zdaj potrebuješ.

Dobrodošel-a v sveti prostor, kjer sanje postanejo resničnost!

Sem Miha Itanimon Korošec. Pred dvema letoma sem ustanovil blagovno znamko Dream Creator, katere poslovanje je usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov, naprednih duhovnih vsebin in inspirativnih dogodkov, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. 

Pravo duhovno potovanje v notranje dimenzije tvojega bitja!
Skupinska priprava ceremonialnega kakava

Še pred svetim ritualom priprave ceremonialnega kakava s kadili in razpršili energijsko prečistim tvoje energijsko polje. Predstavim ti ceremonialni kakav in sveti ritual njegove priprave. Ko se skupina ob meditativni glasbi poveže v ljubezni in skupni nameri, je čas za skupno pripravo ceremonialnega kakava. Sveti ritual priprave te bo ponesel v tvoj notranji svet in v tebi prebudil pomirjenost, skozi katero boš lahko v nadaljevanju obreda potoval/a še globlje v dimenzije ljuebzni. 

Obred s ceremonialnim kakavom

Nato se lahko prepustimo obredu s ceremonialnim kakavom. Popeljem te v kanalizirano meditacijo, ki te poveže s tvojim bitjem in spiritom kakava. V svojem srcu začutiš namero, ki te z vsakim požirkom svetega kakava popelje še globlje v svet ljubezni. Ceremonialni kakav se že tisočletja v starih plemenih uporablja v obredne namene. Odpira srce, zdravi ranljivosti in z ljubeznijo topi naše strahove in omejujoča prepričanja. Uči nas, kako ljubiti sebe in svet.

Kanalizirana meditacija

Ko v svojem ritumu popiješ ceremonialni kakav te s pomočjo kanalizirane meditacije popeljem v še globlje dimenzije ljubezni. Kot medij za sporočila duhovnega vodstva se bom povezal z višjimi duhovnimi bitji, ki nas skupaj ponesejo v enotno polje srca. Meditacija ti pomaga začutiti tvoje lepo srce, da še lažje oprostiš sebi in drugim, da še lažje sprejmeš sebe in druge, da še lažje ljubiš sebe in druge …

Duhovna iniciacija ljubezni

Ob koncu našega obreda pa nas čaka še duhovna iniciacija ljubezni. Vsak udeleženec bo prejel individualno duhovno iniciacijo, kjer se skozi prečudovit lovilec sanj v tvoje srce zasidrajo novi prebujeni zapisi ljubezni. Duhovna iniciacija je prav posebno doživetje, ki se močno dotakne tvojega bitja, zato lahko v tem delu v svojem telesu pričakuješ valovanje energije, mravljinčke, kurjo polt … Tvoje telo objave čista ljubezen, ki te zasidra še globlje v tvoje srce. 

Ponovni stik s tvojim bitjem!

Obred s svetim kakavom – Duhovna iniciacija ljubezni bo potekal v sredo, 17. 5. 2023, med 17. in 19.30 uro, v Ljubljani. Namenjen je vsem, ki si želite svoje življenje živeti iz srca. Sveti rituali bodo odprli tvoje srce in v tvoje življenje ponesli več ljubezni.

 

Cena obreda je 44 €. Za udeležbo na dogodku je obvezna predhodna prijava. V prijavni obrazec prosim vpiši na kateri dogodek se prijavljaš. Svoje mesto si rezerviraš z bančnim nakazilom v vrednosti dogodka na moj TRR račun. Vse tehnične informacije ti ob prijavi pošljem na tvoj elektronski naslov. S prijavo pa le pohiti, število mest je zaradi manjše intimne skupine omejeno na 8. *S prijavo na dogodek se strinjaš s tem, da te dodam na mailing listo in te obveščam o svetih predmetih, duhovnih vsebinah in dogodkih.

Oddaj svojo prijavo preko prijavnega obrazca!
Sveti predmeti in ritualni izdelki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo.

Velik del mojega poslanstva so tudi sveti predmeti in ritualni izdelki, ki nas popeljejo na pravo duhovno potovanje. Pred kratkim sem v svojih poslovnih prostorih uredil manjšo trgovinico z bogato ponudbo svetih predmetov in ritualnih izdelkov – lovilci sanj s kristali, razpršila za prostor, intuitivni kristalni eliksir, kristalne palice, ritualni paketki, kristali in kadila. Po obredu bo možen nakup po akcijskih cenah.