Najina zgodba in vizija

Vesolje je ponovno združilo najini poti ….

Sva Miha Itanimon & Anja. Želiva si, da v najini zgodbi prepoznaš, da tudi ti na ta planet prihajaš z velikim namenom. 

Vesolje te je izbralo, da v mozaik življenja postaviš svoj košček dušne vizije!

… da nadaljujeva vizijo, ki naju je povezovala že v enem izmed prejšnjih življenj!

Tako je nastala zgodba blagovne znamke Dream Creator. Lepo vabljen/-a k raziskovanju najine zgodbe in vizije.

Začetek najine zgodbe sega že tisočletja nazaj, v čas egipčanske civilizacije …

Bila sva povezana kot mama in sin in s skupnim delovanjem gradila sveto civilizacijo. Ta je poosebljala zlato dobo na planetu Zemlja, kjer sta vladala ljubezen in duhovno bogastvo. Kot ljudje smo se takrat močno zavedali svojih duhovnih sposobnosti in pomembnosti naših osebnih vizij, s katerimi smo soustvarjali to sveto civilizacijo. 

Tako v tem življenju nadaljujeva vizijo, ki naju je povezovala že v enem izmed prejšnjih življenj, da te podpreva na poti odkrivanja tvojega namena in uresničevanja tvojih najglobljih sanj!

Spoznaj zgodbo in vizijo blagovne znamke Dream Creator iz najine perspektive!

“Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar.

 

Če tudi so sanje in vizije sprva le grob oris prihodnosti, ki je mogoča za vse nas, slika prihodnosti mojega življenja postaja vedno bolj jasna. Globoka želja, da jo odkrijem me je pahnila na duhovno raziskovanje življenja in obstoja. In ker si vse to želim tudi zate, se je ob tem rodila močna potreba, da moje darove in odkrita spoznanja delim s širnim svetom.

 

Tako zdaj že tretje leto delujem kot medij za sporočila duhovnega vodstva pod osebno blagovno znamko – Miha Itanimon Korošec.

 

Leto dni nazaj sem ustanovil še blagovno znamko Dream Creator, ki ponuja svete predmete in duhovne vsebine, ki te celostno podprejo pri odkrivanju in uresničevanju tvojih najglobljih sanj.

 

Med drugim, pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent in tako s filmom spremeniti svet.”

Vse se začne z idejo …

“Idejo za blagovno znamko Dream Creator sem dobil marca 2020. Pol leta kasneje je ta vizija že ogledala luč sveta, takrat s podporo moje prve poslovne partnerke Ane. 

 

Vsaka zgodba pa se na neki točki tudi konča in razvije v nekaj povsem novega … Tako je bilo tudi z najinim poslovnim sodelovanjem. Na neki točki najinega poslovanja sva se razšla. Ugotovila sva, kako pomembno je, da vsak sledi svoji viziji in ostaneva zvesta sebi.”

Tukaj se zgodbi pridruži Anja!

“Moje ime je Anja. Ustvarjanje je področje, ki me spremlja že od malih nog, na tak ali drugačen način.

 

Že od nekdaj se počutim močno povezano z naravo, kristali in Vesoljem. Tako sem se pred nekaj leti odprla za raziskovanje duhovnosti in modrosti, ki nam jih predaja duhovni svet.

 

Spoznala sem, da lahko s svojim ljubečim dotikom in umetniškim pristopom, izražam pomemben del sebe, ki v življenja ljudi prinaša zdravljenje na vseh nivojih.

 

Že dlje časa sem iskala višji smisel v svojem ustvarjanju, saj sem se ves čas zavedala, da lahko preko izdelovanja prizemljim ideje in energije, ki plavajo v mojem polju. Ko sem iskala načine, da svoje ideje zrealiziram, je v moje življenje prišel Miha. Že po nekaj minutah pogovora sva ugotovila, da se v vrednotah in pogledih na svet ujameva kot dva koščka sestavljanke. Najino sodelovanje se je začelo še isti dan, ko sva se spoznala. Dogovorila sva se za poskusno izdelovanje lovilcev sanj in naslednje srečanje. Izdelani lovilci sanj so potrdili vse, kar sva oba čutila že ob najinem prvem pogovoru. Namenjena sva si bila pa čeprav še nisva jasno poznala razsežnosti najine zgodbe.”

In tako se je vse začelo …

Začela sva z usklajevanjem urnikov, načrtovanjem dela in vsemi ostalimi stvari, ki sva jih morala urediti za razvoj uspešne poslovne zgodbe. Zraven najine poslovne zgodbe pa so se začele dogajati tudi izjemne transformacije v najinih zasebnih življenjih, saj se je še močneje aktiviral dušni namen vsakega posebej.

 

V tem času sva se zelo povezala, najin odnos pa je zrastel iz poslovnega sodelovanja v globoko prijateljstvo in zavezništvo, da skupaj spremeniva svet in popeljeva človeštvo v višjo dimenzijo. Ugotovila sva, da naju povezuje vizija že iz prejšnjega življenja, da sva vse to že počela, le v drugačnih okoliščinah.

 

To življenje pa nama daje priložnost, da preko blagovne znamke Dream Creator izražava najine darove in ustvarjava svete predmete in vsebine, ki te prebujajo v življenje uresničevanja najglobjih sanj.

 

Želiva ti približati sveto duhovnost, zavedanje osebne vizije in sanj in ustvariti skupnost zavestnih ljudi. Ustvarjava svete predmete, ki predstavljajo most med fizičnimi in duhovnimi svetovi, nas povezujejo z izvorom, našimi potenciali in vizijami. Ta energijska orodja vračajo svetost v naša življenja in nas peljejo v novo dobo, zlato dobo ljubezni.

 

Z vsakim dnem bolj močno čutiva najin osebni in skupni namen ter doprinos k svetu. Hvala, da najini viziji daješ krila tudi ti.