Lovilci sanj
Lovilci sanj odpirajo močne energijske portale, ki te povezujejo s tvojimi sanjami in vizijami!

Lovilci sanj so sveti predmeti in močna energijska orodja. Povezujejo nas z našim izvorom, razkrivajo naše potenciale in nam odpirajo pot do našega poslanstva. Ob enem pa nas popeljejo na pot odkrivanja in uresničevanja naših globokih sanj in vizij. Predstavljajo most med duhovnimi in fizičnimi svetovi. Vesolje tako še lažje sliši naše namere in prošnje, ko jih zaupamo svojemu lovilcu sanj.

Z izbiro kristala lovilcu sanj pripišemo še specifičen namen!

Tako nas lahko ta sveti predmet podpre na specifičnem področju našega življenja. Da lažje razumeš namen kristala v lovilcu sanj, ti to predstavim s praktičnim primerom – kamena strela je kristal, ki nas povezuje z našim bitjem. Harmonizira naše energijske centre in odpira pot našemu pravemu namenu.

Lovilec sanj s kristalom kamene strele odpira portal svetosti!

Odpre nas za čutenje svete dimenzije ljubezni in prebuja povezavo z našim duhovnim namenom. V naše življenje sidra energijo pretoka in nas vrača v čistost naše duše. Varuje in objema z ljubeznijo.

Lovilci sanj odpirajo močne energijke portale, ki te povezujejo s tvojimi sanjami in vizijami!
Lovilec sanj je edinstveno darilo. Podari ga sebi ali tebi ljubi osebi. 
Poskrbeli bomo, da boš del edinstvene in bogate izkušnje!

Ob nakupu lovilca sanj prejmeš spletni program. Ta obsega vsebine, rituale in meditaciji za povezovanje in aktivacijo namena tvojega novega energijskega orodja.

V darilnem pakiranju se poleg svetega predmeta skrivata še sveti les in razpršilo za prostor!

Sveti les se uporablja za energijsko čiščenje svetih predmetov in prostora. Razpršilo za prostor – Odpiranje portalov (15 ml) pa te popelje v globlje doživljanje svetih ritualov. Nastalo je v sodelovanju z mojo mami, ustvarjalko kozmetične linije Mayarula.

Lovilec sanj, ki je izdelan prav zate, v sebi nosi posebno moč! Izdelujemo jih tudi po naročilu.

Jasna namena personalizirane izdelave lovilca sanj bo vodila sveti proces izdelave in tako povečala moč tega edinstvenega svetega predmeta. S svojim lovilcem sanj, ki je izdelan prav zate, se boš tako še lažje povezal in zgradil močno duhovno vez. 

Lovilce sanj izdeluje Anja.

Sem Anja Pečkaj, malo znanstvenica, malo umetnica, predvsem pa raziskovalka duhovnih resnic in dimenzij obstoja. Sem tudi velika ljubiteljica kristalov in dela s kristalnimi energijami. Moja želja je prinašati jasnost in svetost na ta planet. S tem namenom zate z ljubeznijo ustvarjam tudi svete predmete. 

Spletni program je zasnoval Miha Itanimon.

Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. Sem ustanovitelj podjetja Dream Creator, kjer skrbim za organizacijo in izvedbo potovanj, retretov, obredov in ostalih dogodkov. Razvijam nove svete predmete, ritualne izdelke in druge projekte. Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent in tako s filmom spremeniti svet.