Lovilci sanj
Lovilci sanj odpirajo močne energijske portale, ki te povezujejo s tvojimi sanjami in vizijami!

Lovilci sanj so sveti predmeti in močna energijska orodja. Povezujejo nas z našim izvorom, razkrivajo naše potenciale in nam odpirajo pot do našega poslanstva. Ob enem pa nas popeljejo na pot odkrivanja in uresničevanja naših globokih sanj in vizij. Predstavljajo most med duhovnimi in fizičnimi svetovi. Vesolje tako še lažje sliši naše namere in prošnje, ko jih zaupamo svojemu lovilcu sanj.

Z izbiro kristala lovilcu sanj pripišemo še specifičen namen!

Tako nas lahko ta sveti predmet podpre na specifičnem področju našega življenja. Da lažje razumeš namen kristala v lovilcu sanj, ti to predstaviva s praktičnim primerom – angelit je kristal, ki nas povezuje z našimi osebnimi Angeli. V naše življenje sidra energijo brezpogojne ljubezni in sprejemanja in nas vrača v čistost in srčnost.

Lovilec sanj s kristalom angelit odpira portal brezpogojne ljubezni!

Odpre nas za čutenje nove dimenzije ljubezni in prebuja povezavo z našim duhovnim vodstvom. Pomaga nam, da se v življenju počutimo varne in sprejete. 

Poskrbela bova, da boš del edinstvene in bogate izkušnje!

Ob nakupu lovilca sanj prejmeš spletni program. Ta obsega vsebine, rituale in meditaciji za povezovanje in aktivacijo namena tvojega novega energijskega orodja.

V darilnem pakiranju se poleg svetega predmeta skrivata še sveti les in razpršilo za prostor!

Sveti les se uporablja za energijsko čiščenje svetih predmetov in prostora. Razpršilo za prostor (15 ml) pa te popelje v globlje doživljanje meditacije. Nastalo je v sodelovanju z Mihovo mami, ustvarjalko kozmetične linije Mayarula.

Podari si čarobno izkušnjo in izdelaj svoj lovilec sanj!

Izdelovanje lovilca sanj je globok ritual, ki te bo popeljal na pravo duhovno potovanje. Med svetim procesom izdelave boš še lažje prepoznal-a namen svoje utelesitve in se globlje povezal-a s svojo dušo. 

 

Zate sva pripravila štiri smiselno sestavljene paketke z materialom. Izdelani lovilci sanj bodo odprli močne energijske portale in aktivirali premike na pomembnih področjih življenja.

Si želiš personaliziran lovilec sanj, ampak ustvarjanje ni v tvoji naravi? Brez skrbi, lovilce sanj izdelujeva
tudi po naročilu!

Lovilec sanj, ki je izdelan prav zate, v sebi nosi posebno moč!  Jasna namena personalizirane izdelave lovilca sanj bo vodila sveti proces izdelave in tako povečala moč tega edinstvenega svetega predmeta. S svojim lovilcem sanj, ki je izdelan prav zate, se boš tako še lažje povezal in zgradil močno duhovno vez. 

Vsi lovilci sanj so narejeni izpod Anjinih rok!

Moje ime je Anja, sem umetnica, raziskovalka duhovnih resnic in zdravilka. V podjetju Dream Creator ustvarjam svete predmete in duhovne vsebine. Z uporabo kristalov na različne načine prizemljujem duhovno zavest v vsakdanje življenje.

Obe meditaciji je skanaliziral Miha Itanimon!

Sem Miha Itanimon Korošec – licenciran medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. V podjetju Dream Creator skrbim za razvoj novih svetih predmetov in ostalih projektov. Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent.