Novo rojstvo in namen svete vode

Smo na prehodu v novo dobo. Kot posamezniki in civilizacija doživljamo novo rojstvo!

Prehajamo v popolnoma novo obdobje, kjer je čutenje sebe in svoje srčnosti ključnega pomena, postavljenost v svojo notranjo moč in ustvarjanje iz svoje energije pa narekujeta ritem našega življenja. Ob tem smo soočeni z  določenimi deli sebe, ki nam ne služijo več, ki smo jih prerastli in jih lahko pustimo za seboj, hkrati pa smo povabljeni, da globoko zaupamo procesu transformacije, ki se dogaja.

Bolj kot se podpremo v toku sprememb, lahkotnejša je naša transformacija in svete vode so izdelki, ki nas na energijski ravni podprejo in odprejo za novo realnost, ki jo ustvarjamo.

 

Svete vode predstavljajo štirje izdelki, ki so zasnovani tako, da uporabnico celostno podprejo pri levitvi v božansko ženstvenost. Vsak izmed izdelkov pokriva določeno področje delovanja, ki je ključnega pomena pri tej transformaciji. Področje energijske podpore je določeno s kombinacijo kristalov, ki v stiku z vodo odpirajo prostor v vesolju do te zvezdne energije.

 

Da je zvezdna energija zares globoko prisotna v izdelkih in nas podpira med samo uporabo, so izdelki poimenovani po ozvezdjih, ki sidrajo to specifično energijo, ki jo utelešamo pri novem rojstvu svoje zavesti.


K tvojemu naročilu priloživa še sveti les in razpršilo za prostor!

Sveti les se uporablja za energijsko čiščenje svetih predmetov in prostora. Razpršilo za prostor (15 ml) pa te popelje v globlje doživljanje meditacije. Nastalo je v sodelovanju z Mihovo mami, ustvarjalko kozmetične linije Mayarula.

Ritualne izdelke – sveta vode je zasnovala Anja!

Moje ime je Anja, sem umetnica, raziskovalka duhovnih resnic, voditeljica svetih večerov ter kristaloterapevtka. V podjetju Dream Creator ustvarjam svete predmete in  duhovne vsebine. S svojim delovanjem povezujem zemeljsko življenje z duhovnim svetom.


Spletna stran – Anja Kobale