Meditacija za povezovanje in aktivacijo namena

Poveži se s svojim lovilcem sanj in aktiviraj njegov namen!

Spletni program poleg vsebine o lovilcih sanj in ritualov sestavljata še dve meditaciji. Meditacija za povezovanje z lovilcem sanj bo povezala vajini energiji, meditacija za aktivacijo namena pa prižgala njegovo moč. Obe meditaciji lahko kadarkoli ponovno poslušaš. Naj bosta temelj tvoje redne duhovne prakse. 

K tvojemu naročilu sem priložili še razpršilo za prostor.

Razpršilo za prostor – Meditation time (15 ml) je nastalo v sodelovanju z mojo mami Darjo, ustvarjalko kozmetične linije Mayarula. Ekološko razpršilo za prostor Meditation time ti pomaga doseči globlje stanje meditacije. Vsebuje kombinacijo eteričnih olj in kristalov, ki ustvarijo sproščeno ozračje in umirjajo tvoje misli.

Razpršilo za prostor – Meditation time (100 ml)

Meditation time je kombinacija eteričnih olj pačulija, bosvelije, mire, sivke, bergamotke in grenivke ter kristalov kamene strele, ametista in roževca, ki ti nudi prijetno izkušnjo meditacije. 

Obe meditaciji je skanaliziral Miha Itanimon!

Sem Miha Itanimon Korošec – licenciran medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. V podjetju Dream Creator skrbim za razvoj novih svetih predmetov in ostalih projektov. Med drugim, pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent.

Med meditacijo ti bo lovilec sanj zaupal svoje ime.

Na etiketi darilne škatle, v kateri si prejel lovilec sanj, je prostor, kamor lahko zapišeš njegovo ime. Ime lovilca sanj predstavlja svetlobno kodo, ki aktivira njegov namen v tvojem energijskem polju. Uporabljaj njegovo ime, ko izvajaš rituale in potrebuješ njegovo podporo.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna