Energijsko čiščenje in polnjenje lovilca sanj


K tvojemu naročilu smo priložili košček svetega lesa.

Sveti les, znan tudi kot Palo santo je drevo, ki raste v suhih tropskih gozdovih Južne Amerike. Ko drevo naravno odmre, je njegov les po nekaj letih pripravljen za uporabo kot kadilo. Šamani ga že tisočletja uporabljajo za namene zdravljenja in čiščenja negativnih energij. Svoj košček svetega lesa lahko uporabiš za energijsko čiščenje lovilca sanj in prostora (tudi pred meditacijo).

Ritual energijskega čiščenja lovilca sanj.

Še preden prekadiš in energijsko očistiš svoj lovilec sanj postavi jasno namero, ki bo vodila sam ritual. Prižgi svečko in košček svetega lesa pridrži nad ognjem pod kotom 45°, da lepo zagori. Ko les zagori, plamen ugasneš tako, da s palčko na hitro “pomahaš” v zraku.Sledi prekajevanje …

Z gostim aromatičnim dimom, ki se vije iz tleče palčke svetega lesa, prekadi vsak delček lovilca sanj. Še  vedno držiš namero. Ta aromatičen dim bo energijsko očistil lovilec sanj, v prostor pa prinesel mir in ljubezen. Prostor, kjer čistiš svoj lovilec sanj dobro prezrači. 

Polna luna bo energijsko napolnila tvoj lovilec sanj.

Polna luna je naravni pojav, ko iz Zemlje vidimo njen celotni osvetljeni del. V sebi skriva prav posebno moč, zato ti svetujemo, da svoj lovilec sanj čez noč nastaviš njenemu sijaju. Ti bodo obogatili energijsko vrednost svetega predmeta in ga ob enem tudi energijsko očistili. Tudi pred tem ritualom postavi jasno namero.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna