Energijsko čiščenje in polnenje svete vode


K tvojemu naročilu smo priložili košček svetega lesa.

Sveti les, znan tudi kot Palo santo je drevo, ki raste v suhih tropskih gozdovih Južne Amerike. Ko drevo naravno odmre, je njegov les po nekaj letih pripravljen za uporabo kot kadilo. Šamani ga že tisočletja uporabljajo za namene zdravljenja in čiščenja negativnih energij. Svoj košček svetega lesa lahko uporabiš za energijsko čiščenje svete vode in prostora.

Ritual energijskega čiščenja
svete vode.

Še preden prekadiš in energijsko očistiš svojo sveto vodo postavi jasno namero, ki bo vodila sam ritual. Prižgi svečko in košček svetega lesa pridrži nad ognjem pod kotom 45°, da lepo zagori. Ko les zagori, plamen ugasneš tako, da s palčko na hitro “pomahaš” v zraku. Z gostim aromatičnim dimom, ki se zdaj vije iz tleče palčke svetega lesa, zdaj prekadi kristale in steklenico. Ta aromatični dim bo energijsko očistil energijsko orodje, v prostor pa prinesel mir in ljubezen. Prostor, kjer čistiš svoj lovilec sanj dobro prezrači. Polna luna bo energijsko napolnila tvojo sveto vodo.

Polna luna je naravni pojav, ko iz Zemlje vidimo njen celotni osvetljeni del. V sebi skriva prav posebno moč, zato ti svetujemo, da svojo sveto vodo čez noč nastaviš njenim žarkom. Ti bodo obogatili energijsko vrednost svetega predmeta in ga ob enem tudi energijsko očistili. Tudi pred tem ritualom postavi jasno namero.