Kanaliziran dogodek – Rojstvo svete civilizacije

Čeprav se na trenutke zdi, da naša civilizacija propada, se skozi metaforični propad naše civilizacije rojeva nova – sveta civilizacija ljubezni.

Verjameva, da tudi ti čutiš to obdobje globokih sprememb, ki so posledica prehoda človeške civilizacije v višjo dimenzijo. Razvoj zavesti človeštva je bolj kot kadarkoli prej odvisen od vloge posameznika, katerega odgovornost je prebuditi svojo zavest in odpreti srce za čutenje čiste ljubezni.

V zadnjih letih sva se predala raziskovanju duhovne dimenzije obstoja in razvoju zavesti. Prebujeno zavedanje preko podjetja Dream Creator deliva tudi s teboj.

Dobrodošel-a v sveti prostor, kjer sanje postanejo resničnost!

Sva Miha Itanimon & Anja. Poslovanje podjetja Dream Creator je usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov, naprednih duhovnih vsebin in inspirativnih dogodkov, ki prizemljujejo vizijo nove dobe. Prebujava tvojo duhovno dimenzijo, da še lažje prepoznaš svoj namen in zaživiš svoje najgloblje sanje.

Vizija podjetja je soustvariti sveto civilizacijo in človeštvo popeljati v višjo dimenzijo!

Prav s tem namenom prirejava eklsuziven kanaliziran dogodek – Rojstvo svete civilizacije. Dogodek bo v soboto, 24. 9. 2022 med 10. in 13. uro, v Ljubljani.

Dogodek je sestavljen iz treh delov: kanaliziranje sporočil duhovnega sveta o svetih civilizacijah, duhovna iniciacija enosti in pop up shop svetih predmetov. Podroben opis najdeš v nadaljevanju.

Popeljeva te v svet kanaliziranih sporočil duhovnega sveta o svetih civilizacijah!
  •  

Kaj je sveta civilizacija?

Sveta civilizacija je civilizacija, kjer se vsak posameznik zaveda svojega namena in vloge, ki mu je dodeljena ob ustvarjanju povezane in enotne skupnosti. Skupnost je povezovala enotna vizija, ki je opisovala razvoj svete civilizacije – ta je bolj kot na materialnem razvoju, temeljila na duhovnem razvoju zavesti, kar je ustvarjalo bogastvo na vseh nivojih njenega obstoja.

  •  

Svete civilizacije na planetu Zemlja

 

Skozi bogato zgodovino planeta Zemlja se je v različnih obdobjih zvrstilo ogromno svetih civilizacij. Popeljeva te v ta čas, da prepoznaš izkušnjo ljubezni in enosti, ki so jo takrat doživljali posamezniki teh skupnosti. Na dogodku spoznaš nekaj svetih civilizacij, ki nam s svojim zavedanjem odpirajo pot v rojstvo naše svete civilizacije.

  •  

Rojstvo svete civilizacije

Rojstvo svete civilizacije se dogaja skozi razvoj zavesti vsakega posameznika. Z odkrivanjem lastnih duhovnih dimenzij, odpiramo svetlobne zapise in skozi nas prizemljujemo vizijo nove dobe. Z utelešanjem lastne zavesti odpiramo možnost, da se kot skupnost dvignemo v višje dimenzije obstoja in skupaj preoblikujemo izkušnjo življenja na planetu Zemlja ter tako postavimo sveto civilizacijo na temeljih ljubezni. 

Duhovna iniciacija enosti bo odprla tvoje srce in
v tebi prebudila ljubezen!

V drugem delu dogodka te Miha Itanimon popelje v duhovno iniciacijo enosti, Anja pa z odpiranjem energijskih portalov prenaša energijske aktivacije svetlobnih zapisov v tvoje energijsko polje.

 

Duhovna iniciacija v obliki globoke kanalizirane meditacije odpre tvoje srce, v tebi prebudi čisto ljubezen in tvoje bitje poveže v enost obstoja. Potovanje v izvor tvoje zavesti prebudi zavedanje tvoje veličine in brezmejnosti. Zate odpreva sveti prostor ljubezni, da skozi stanje enosti v svojem življenju prebudiš globljo ljubezen in svetost ter kot posameznik pripomoreš k novemu rojstvu svete civilizacije.

Spoznaj svete predmete, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo!
Pop up shop svetih predmetov

Vsak sveti predmet je zasnovan kot ritualni izdelek, ki te popelje na pravo duhovno potovanje. Duhovni rituali povezovanja s svetimi predmeti pa aktivirajo svetost tvojega bitja. Ponujava svete vode, lovilce sanj s kristali, ritualne paketke za izdelavo lovilca sanj doma, razpršila za prostor in kristalne palice. V zadnjem delu dogodka bo možen nakup svetih predmetov po akcijskih cenah. 

Bonusa dogodka
I.
Zvočni posnetek meditacije

Po dogodku ti odpreva dostop do zvočnega posnetka meditacije v Portalu duhovnih vsebin, da ga lahko kadarkoli ponovno poslušaš in se vrneš v občutke enosti in ljubezni.

II.
Darilna bona v vrednosti 30 €

Na delavnici prav tako prejmeš dva darilna bona v vrednosti 15€, ki ju lahko koristiš za nakup najinih storitev, ki jih ločeno ponujava na najinih spletnih straneh. Povezavo do obeh strani najdeš v nadaljevanju.

Naju še ne poznaš?
Miha Itanimon Korošec

Sem Miha Itanimon Korošec – licenciran medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. V podjetju Dream Creator skrbim za razvoj novih svetih predmetov in ostalih projektov. Med drugim, pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent.

Anja Kobale

Moje ime je Anja, sem umetnica, raziskovalka duhovnih resnic in zdravilka. V podjetju Dream Creator ustvarjam svete predmete in duhovne vsebine. Z uporabo kristalov na različne načine prizemljujem duhovno zavest v vsakdanje življenje.

Prebudi svetost v svojem življenju!

Če tudi ti čutiš, da potrebuješ prebuditi še več svetosti v svojem življenju, se nama v soboto, 24. 9., pridruži na dogodku – Rojstvo svete civilizacije. Dogodek bo potekal med 10. in 13. uro, v Ljubljani (točen naslov izveš ob prijavi). Vsebina dogodka bo odprla tvoje srce in prebudila globje stanje enosti.

 

Cena dogodka je 44 €. Za udeležbo na dogodku je obvezna predhodna prijava. Svoje mesto si rezerviraš z bančnim nakazilom v vrednosti dogodka na TRR račun. Vse tehnične informacije ti ob prijavi pošljeva na elektronski naslov. Pohiti, število mest je omejeno.

Oddaj svojo prijavo preko prijavnega obrazca!