Kadila & energijsko čiščenje
Prepusti se svetim ritualom energijskega čiščenja.

Energijsko čiščenje je sveti ritual, v katerem s kadilom ali razpršilom energijsko očistiš in obogatiš prostor, predmet ali energijsko polje. Izbiraš lahko med kadilom Palo santa in belega žajblja ter razpršilom – Energy cleansing. Pripravil sem tudi ritualni paketek, ki združuje vse tri produkte in te tako celostno podpre pri energijskem čiščenju prostora, predmeta ali energijskega polja.

Palo Santo (5 palčk)

Sveti les, znan tudi kot Palo santo je drevo, ki raste v suhih tropskih gozdovih Južne Amerike. Šamani ga že tisočletja uporabljajo za namene zdravljenja in čiščenja negativnih energij.

Snopek belega žajblja

Beli žajbelj je starodavno kadilo, ki se uporablja za energijska očiščenja in ustvajnje energijskega ravnovesja. Njegov močan aromatičen dim bo nevtraliziral energije prostora, predmeta ali energijskega polja.

Razpršilo za prostor – Energy cleansing (100 ml)

Energy cleansing je kombinacija eteričnih olj bosvelije, mire, črne smreke, žajblja, brina in grenivke ter kristalov kamene strele, črnega turmalina in citrina, ki poskrbi za energijsko čišščenje in osvežitev tvojega doma.

Ritualni paketek – Energijsko čiščenje

Ritualni paketek – energijsko čiščenje vsebuje snopek belega žajblja, 5 palčk palo santa in razpršilo za prostor – Energy cleansing. Ritualni paketek je celostna podpora pri energijskem čiščenju.

Razpršilo za prostor – Palo Santo (100 ml)

Razpršilo za prostor – Palo Santo lahko uporabiš za energijsko čiščenje in podporo prostora, energijskega polja ali predmeta. Njegov navdihujoč vonj te bo sprostil in povezal s tvojim bitjem.

Ritualni paketek – Energijsko čiščenje (Palo Santo)

Ritualni paketek – energijsko čiščenje vsebuje snopek belega žajblja, 5 palčk palo santa in razpršilo za prostor – Palo Santo. Ritualni paketek je celostna podpora pri energijskem čiščenju.