Search
0,00
0
Search
Poglobi svojo duhovno prakso s kristalnimi palicami.

Smiselno povezani naravni elementi – kristal, lesena palica, kovinska žica in mah ustvarjajo močno energijsko orodje. V tvoje življenje vnesejo bogat nabor ritualov in so nepogrešljiv dodatek k tvojim duhovnim praksam, da se še lažje povežeš s svojo dušo. Izbiraš lahko med tremi različnimi kristalnimi palicami. Ob nakupu dveh kristalnih palic ti tretjo podarimo.

Izbiraš lahko med tremi različnimi kristali.

Kristal definira moč in namen kristalne palice. Na voljo so kristalne palice s kameno strelo, dimnim kremenom in ametistom. V opisu posameznih kristalnih palic si lahko prebereš, kako te lahko vsaka posebaj podpre na tvoji duhovni poti.

Poleg kristalne palice bomo k tvojemu naročilu priložili še sveti les in razpršilo za prostor.

Sveti les se uporablja za energijsko čiščenje svetih predmetov in prostora. Razpršilo za prostor – Odpiranje portalov (15 ml) pa te popelje v globlje doživljanje svetih ritualov. Nastalo je v sodelovanju z mojo mami Darjo, ustvarjalko kozmetične linije Mayarula.

Poskrbeli bomo, da boš del edinstvene in bogate izkušnje.

Ob nakupu kristalne palice prejmeš spletni program. Ta obsega vsebine, rituale in meditacijo za aktivacijo in povezovanje s kristalno palico. Spletni program bo avtomatko dodeljen tvojemu uporabniškemu računu, ki ga ustvariš ob nakupu.

Kristalne palice izdeluje Anja.

Sem Anja Pečkaj, malo znanstvenica, malo umetnica, predvsem pa raziskovalka duhovnih resnic in dimenzij obstoja. Sem tudi velika ljubiteljica kristalov in dela s kristalnimi energijami. Moja želja je prinašati jasnost in svetost na ta planet. S tem namenom zate z ljubeznijo ustvarjam tudi svete predmete. 

Miha Itanimon Korošec je zasnoval spletni program.

Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. Sem ustanovitelj podjetja Dream Creator, kjer skrbim za organizacijo in izvedbo potovanj, retretov, obredov in ostalih dogodkov. Razvijam nove svete predmete, ritualne izdelke in druge projekte. Moje delo in vizijo lahko spremljaš še pod mojim drugim brandom – Nova dimenzija podjetništva™. Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent in tako s filmom spremeniti svet.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna