Izdelava lovilca sanj po naročilu
Lovilec sanj, ki je izdelan prav zate, v sebi nosi posebno moč!

Lovilci sanj so sveti predmeti, ki odpirajo močne energijske portale. Pobvezujejo te s tvojim bitjem in namenom ter prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. Z izbiro kristala pa lahko lovilcu sanj pripišemo še specifičen namen. Tako te ta sveti predmet podpre na specifičnem podorčju, kjer prav zdaj potrebuješ premik. Verjamem, da jih boš tudi ti prepoznal-a kot prava duhovna bitja. Morda pa je ravno zdaj pravi čas, da tudi ti posvojiš svojega. 

Z izbiro kristala lovilcu sanj pripišemo še specifičen namen!

Tako nas lahko ta sveti predmet podpre na specifičnem področju našega življenja. Da lažje razumeš namen kristala v lovilcu sanj, ti to predstavim s praktičnim primerom – kamena strela je kristal, ki nas povezuje z našim bitjem. Harmonizira naše energijske centre in odpira pot našemu pravemu namenu.

Lovilec sanj s kristalom kamene strele odpira portal svetosti!

Odpre nas za čutenje svete dimenzije ljubezni in prebuja povezavo z našim duhovnim namenom. V naše življenje sidra energijo pretoka in nas vrača v čistost naše duše. Varuje in objema z ljubeznijo.

Lovilce sanj izdelujemo tudi za otroke.

Lovilec sanj je edinstveno darilo, ki ga lahko podariš družini ob rojstvu novorojenčka ali pa njegovo izdelavo naročiš za svojega otroka. Z izbranim kristalom nežnejših energij tako ustvarimo enerigijski portal, ki otroka podpre pri njegovih izzivih odraščanja. V njegovo življenje prihaja kot zaveznik, ki mu pomaga pri uresničevanju njegovih želja.

Poleg kristala lahko izbiraš med različnimi ogrodji, velikostmi in postavitvami lovilca sanj.
Lovilec sanj je edinstveno darilo. Podari ga sebi ali tebi ljubi osebi.
Poskrbeli bom, da boš del edinstvene in bogate izkušnje!

Ob nakupu lovilca sanj prejmeš spletni program. Ta obsega vsebine, rituale in meditaciji za povezovanje in aktivacijo namena tvojega novega energijskega orodja.

V čudovitem darilnem pakiranju se poleg lovilca sanj skrivata še sveti les in razpršilo za prostor!

Sveti les se uporablja za energijsko čiščenje svetih predmetov in prostora. Razpršilo za prostor – Odpiranje portalov (15 ml) pa te popelje v globlje doživljanje svetih ritualov. Nastalo je v sodelovanju z Mihovo mami, ustvarjalko kozmetične linije Mayarula.

Pravo duhovno potovanje, ki ga lahko pripelješ v objem svojega doma!
Le nekaj korakov te loči do personalizirane izdelave lovilca sanj!
I.
Oddaj svoje naročilo

Na dnu strani dodaj izdelek “Izdelava lovilca sanj po naročilu” v košarico in zaključi nakup. Sistem bo avtomatsko shranil tvoje podatke – ime in priimek, kontaktni podatki in naslov, kamor ti bomo poslali izdelan lovilec sanj. 

II.
Pdf priročnik s kristali in vprašalnik

Po oddanem naročilu ti bomo na tvoj elektronski naslov poslali pdf priročnik z opisi kristalov. Izbiro kristala prepustimo tebi. Pošljemo ti tudi vprašalnik, kjer jasno definiraš svoje želje. 

III.
Plačilo predračuna

Na tvoj elektronski naslov ti pošljemo predračun. Cene za izdelavo lovilca sanj po naročilu najdeš v nadaljevanju.

IV.
Izdelava lovilca sanj 

Po prejetem plačilu se Anja loti izdelave tvojega lovilca sanj. Preden ti lovilec sanj v kakovostni darilni škatli pošljemo na tvoj naslov, ga zate še informiramo in energijsko očistimo.

Svoje naročilo lahko oddaš tukaj!
Cena izdelave lovilca sanj po naročilu

Cena lovilca sanj, ki je izdelan po naročilu je odvisna od izbranega ogrodja, velikosti in postavitve lovilca sanj. Prva tabela prikazuje cene okroglega ogrodja različnih dimenzij (premer obroča) in postavitev (stenski / viseči lovilec sanj), druga tabela pa prikazuje cene trikotnega ogrodja različnih dimenzij (dolžina stranice) in postavitev (stenski / viseči lovilec sanj). 

Lovilce sanj izdeluje Anja.

Sem Anja Pečkaj, malo znanstvenica, malo umetnica, predvsem pa raziskovalka duhovnih resnic in dimenzij obstoja. Sem tudi velika ljubiteljica kristalov in dela s kristalnimi energijami. Moja želja je prinašati jasnost in svetost na ta planet. S tem namenom zate z ljubeznijo ustvarjam tudi svete predmete. 

Spletni program je zasnoval Miha Itanimon.

Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. Sem ustanovitelj podjetja Dream Creator, kjer skrbim za organizacijo in izvedbo potovanj, retretov, obredov in ostalih dogodkov. Razvijam nove svete predmete, ritualne izdelke in druge projekte. Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent in tako s filmom spremeniti svet.