Izdelaj svoj lovilec sanj
Podari si čarobno izkušnjo in izdelaj svoj lovilec sanj!

Izdelovanje lovilca sanj je globok ritual, ki te bo popeljal na pravo duhovno potovanje. Med svetim procesom izdelave boš še lažje prepoznal-a namen svoje utelesitve in se globlje povezal-a s svojo dušo. 

 

Lovilci sanj so sveti predmeti. Odpirajo močne energijske portale, ki te povezujejo s tvojimi sanjami in vizijami. Z izbiro kristala lahko lovilcu sanj pripišemo še specifičen namen, da nas ta podpre pri naslednjem premiku v našem življenju.

 

Zate sem pripravil štiri smiselno sestavljene paketke z materialom. Izdelani lovilci sanj bodo odprli močne energijske portale in aktivirali premike na pomembnih področjih življenja.

Portal duhovne povezave – celestin

Portal duhovne povezave bo odprl tvoj sedmi – kronski energijski center, okrepil povezavo z duhovnim svetom in ti odprl varen prostor redne duhovne prakse. 

Portal ljubezni – pisani turmalin

Portal ljubezni bo nežno odpiral tvoje srce, krepil pristno ljubezen do sebe in v tvoje odnose prinesel globljo dimenzijo ljubezni. Portal ljubezni prav tako prebuja sveto partnerstvo.

Portal duhovnega bogastva – pirit

Portal duhovnega bogastva prebuja moč manifestacije, poveča čutenje naše osebne moči in nam pomaga narediti naslednji korak. Ustvarja zaščito in prizemljuje vizije naše duše.

Portal zdravljenja – selenit

Portal zdravljenja sprošča napetosti, v naše telo prinaša svetlobo ter zdravi vse dimenzije našega obstoja. Uporabljamo ga lahko tudi za ustvarjanje energijskih zaščit in energijsko čiščenje.

Sveti predmet je edinstveno darilo. Podari ga sebi ali tebi ljubi osebi.
Poskrbel bom, da boš del edinstvene in bogate izkušnje!

Ob nakupu ritualnega paketka za izdelavo lovilca sanj doma prejmeeš še spletni program. Ta obsega vsebine, videoposnetek z navodili za izdelavo, rituale in meditaciji za povezovanje in aktivacijo namena tvojega novega energijskega orodja.

V darilnem pakiranju se poleg svetega predmeta skrivata še sveti les in razpršilo za prostor!

Sveti les se uporablja za energijsko čiščenje svetih predmetov in prostora. Razpršilo za prostor (15 ml) pa te popelje v globlje doživljanje meditacije. Nastalo je v sodelovanju z Mihovo mami, ustvarjalko kozmetične linije Mayarula.

Si želiš personaliziran lovilec sanj, ampak ustvarjanje ni v tvoji naravi? Brez skrbi, lovilce sanj izdelujeva
tudi po naročilu!

Lovilec sanj, ki je izdelan prav zate, v sebi nosi posebno moč!  Jasna namena personalizirane izdelave lovilca sanj bo vodila sveti proces izdelave in tako povečala moč tega edinstvenega svetega predmeta. S svojim lovilcem sanj, ki je izdelan prav zate, se boš tako še lažje povezal in zgradil močno duhovno vez. 

Spletni program je zasnoval Miha Itanimon.

Sem Miha Itanimon Korošec – licenciran medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. V podjetju Dream Creator skrbim za razvoj novih svetih predmetov in ostalih projektov. Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent.

Špela Šolaja

Sem Špela Šolaja – na poti samo raziskovanja sem se zaljubila v jogo, ki me je podprla pri ustvarjanju ravnotežja med mojim notranjim in zunanjim svetom. Ko pomagam drugim moje življenje dobi smisel, s tem namenom sem se tudi podala na pot deljenja tega ljubečega in umirjenega načina povezave nas z našim telesom in našo globino.

Vodene joga vadbe

Na potovanju se nam bo pridružila nova članica ekipe Dream Creator, Špela. Skozi vodene joga vadbe se bomo v času duhovnega oddiha globlje povezali z našimi telesi in prebujena stanja in občutke prizemljevali v telo. V programu potovanja so načrtovane tri jutranje joga vadbe, eno od teh bomo izvedli ob sončnem vzhhodu na vrhu piramide Sonca.