Iščem ustvarjalca oz. ustvarjalko
svetih predmetov

Rad-a ustvarjaš in obožuješ kristale? Potem je ta landing page kot nalašč zate. Da se lahko namen in vizija podjetja Dream Creator dotakne čimvečje množice ljudi, potrebujem tvojo pomoč. Iščem ustvarjalca oz. ustvarjalko, ki bi izdeloval-a svete predmete (predvsem lovilce sanj in kristalne palice). Še preden pa s tabo delim ostale podrobnosti, ti želim predstaviti namen in vizijo zgodbe, ki jo ustvarjam. Upam, da se v njej prepoznaš prav ti!

Dobrodošel-a v sveti prostor, kjer sanje postanejo resničnost!

Sem Miha Itanimon Korošec. Pred dvema letoma sem ustanovil blagovno znamko Dream Creator, katere poslovanje je usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov, naprednih duhovnih vsebin in inspirativnih dogodkov, ki prizemljujejo vizijo nove dobe. Prebujam tvojo duhovno dimenzijo, da še lažje prepoznaš svoj namen in zaživiš svoje najgloblje sanje.

Vizija podjetja je soustvariti sveto civilizacijo in človeštvo popeljati v višjo dimenzijo!
Izdeloval-a bi lovilce sanj in kristalne palice.
Lovilci sanj – portali

Lovilci sanj so sveti predmeti in močna energijska orodja. Odpirajo močne energijske portale, ki nas povezujejo z našimi sanjami in vizijami. Razkrivajo naše potenciale, odpirajo pot do našega poslanstva in nas povezujejo z našim izvorom. Z izbiro kristala lovilcu sanj pripišemo še specifičen namen.

Kristalne palice

Smiselno povezani naravni elementi – kristal, lesena palica, kovinska žica in mah ustvarjajo močno energijsko orodje. V tvoje življenje vnesejo bogat nabor ritualov in so nepogrešljiv dodatek k tvojim duhovnim praksam, da se še lažje povežeš s svojo dušo. Kristal definira moč in namen kristalne palice.

Postani del zgodbe podjetja Dream Creator!

Zaželjene so izkušnje z ustvarjanjem in osnovno poznavanje kristalov. Predvsem pa je pomembno, da bi to delo opravljal-a z globoko mero ljubezni in strasti. Če se prepoznaš v opisu, se le prijavi preko spodnjega obrazca. Na tvoj elektronski naslov ti v najkrajšem možnem času pošljem več informacij in kratek vprašalnik. Če se ujameva, te povabim na uvodni sestanek, kjer si izbereš material za testno izdelavo dveh svetih predmetov. Na sestanku se pogovoriva še o ostalih podrobnostih poslovnega sodelovanja. Na razpis se lahko prijaviš do 11. 11. 2022. Veselim se srečanja s teboj!

Vstopi v stik z mano preko prijavnega obrazca.