Search
0,00
0
Search
Intuitivni kristalni eliksir
Spoznaj naš najnovejši produkt!

Intuitivni kristalni eliksir je naš najnovejši produkt, ki združuje 8 različnih surovih kristalov, ki so primerni za pripravo kristalnega eliksirja. Kristalni eliksir pripravimo tako, da v kozarec ali steklenico z vodo položimo izbrane kristale. Energija kristalov prečisti in informira vodo, ki jo lahko nato zaužijemo. Priprava kristalnega eliksirja je čuten ritual, ki te popelje v intuitivni izbor naslednje kombinacije kristalov. Ob nakupu prejmeš še palčko svetega lesa in dostop do spletnega programa.

8 skrbno izbranih kristalov in palčka svetega lesa

Ni vsak kristal primeren za pripravo kristalnega eliksirja. Za kristalni eliksir lahko uporabimo zgolj kristale, ki se ne topijo v vodi. V lepem mošničku ti pošljemo 8 kristalov – roževec, kamena strela, ametist, dimni kremen, modri kalcit, citrin (žgani ametist), karneol in šungit. K tvojemu naročilu priložimo še palčko svetega lesa, s katero lahko energijsko prečistiš kristale.

Intuitivno izberi kombinacijo kristalov

Naš najnovejši produkt sem poimenoval Intuitivni kristalni eliksir, saj ti omogoča, da vsakič znova intuitivno izbereš naslednjo kombinacijo kristalov, ki te podpre v tistem trenutku. Teh je kar 40.320. Za lažji izbor naslednje kombinacije kristalov sem v spletni program vključil še poglavje – 8 kombinacij kristalov za podporo na različnih področjih življenja: notranji mir, čista ljubezen, prizemljevanje idej, prisotnost, lepe sanje, kreativnost in obilje, regeneracija in dvig energije. Vsaka kombinacija združuje 2-3 kristale.

Spletni program – Intuitivni kristalni eliksir

Ob nakupu Intuitivnega kristalnega eliksirja prejmeš dostop do istoimenskega spletnega programa, ki vsbeuje opise posameznih kristalov, meditacijo za aktivacijo kristalov, navodila za pripravo kristalnega eliksirja in osem predlaganih kombinacij.

Intuitivni kristalni eliksir je zasnoval Miha Itanimon.

Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. Sem ustanovitelj podjetja Dream Creator, kjer skrbim za organizacijo in izvedbo potovanj, retretov, obredov in ostalih dogodkov. Razvijam nove svete predmete, ritualne izdelke in druge projekte. Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent in tako s filmom spremeniti svet.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna