Dogodki

Delavnica – Odpiranje energijskih portalov

V soboto, 21. 5., v Ljubljani organizirava delavnico – Odpiranje energijskih portalov, da tudi ti postaneš mojster ukrivljanja realnosti!

Sama tehnika odpiranja energijskih portalov je sposobnost ukrivljanja realnosti in je ena najbolj celostnih duhovnih praks, ki sva jo spoznala na najini dosedanji duhovni poti, hkrati pa je zelo enostavna. Odpiranje energijskih portalov lahko uporabljaš kot samostojno tehniko, hkrati pa ti bo služila kot edinstvena dopolnitev k tvoji duhovni praksi. Tako bo ta postala še močnejša in bolj učinkovita.

V preteklem letu sva razvila res napredno tehniko odpiranja energijskih portalov, ki jo želiva deliti tudi s tabo, da boš lahko tudi ti z njeno pomočjo v svojem življenju ustvaril tisto, kar si resnično želiš!


Napredno tehniko odpiranja energijskih portalov ti v celoti predstaviva na premierni delavnici, ki sva jo zasnovala kot preplet teoretičnega in praktičnega dela. Po delavnici boš samostojno in suvereno izvajal tehniko odpiranja energijskih portalov na prostoru, energijskem polju in fizičnem predmetu!