Dogodki
Inspirativni dogodki

Prirejava inspirativne dogodke, ki odpirajo sveti prostor povezovanja. Na dogodkih s tabo deliva napredna duhovna znanja, ki aktivirajo tvoj duhovni razvoj. 

Kanaliziran dogodek – Rojstvo svete civilizacije

Čeprav se na trenutke zdi, da naša civilizacija propada, se skozi metaforični propad naše civilizacije rojeva nova – sveta civilizacija ljubezni.

Verjameva, da tudi ti čutiš to obdobje globokih sprememb, ki so posledica prehoda človeške civilizacije v višjo dimenzijo. Razvoj zavesti človeštva je bolj kot kadarkoli prej odvisen od vloge posameznika, katerega odgovornost je prebuditi svojo zavest in odpreti srce za čutenje čiste ljubezni.

V zadnjih letih sva se predala raziskovanju duhovne dimenzije obstoja in razvoju zavesti. Prebujeno zavedanje preko podjetja Dream Creator deliva tudi s teboj.

Vizija podjetja je soustvariti sveto civilizacijo in človeštvo popeljati v višjo dimenzijo.

Prav s tem namenom prirejava eklsuziven kanaliziran dogodek – Rojstvo svete civilizacije. Dogodek bo v soboto, 24. 9. 2022 med 10. in 13. uro, v Ljubljani.

 

Dogodek je sestavljen iz treh delov: kanaliziranje sporočil duhovnega sveta o svetih civilizacijah, duhovna iniciacija enosti in pop up shop svetih predmetov. Podroben opis najdeš v nadaljevanju.

Retreat – Nova dimenzija podjetništva

Avtor dogodka: Miha Itanimon Korošec

 

Z navdušenjem ti predstavljam retreat – Nova dimenzija podjetništva, kjer te popeljem na potovanje odkrivanja globljih duhovnih dimenzij poslovanja. To je vikend oddih samo zate, kjer ti pomagam odkriti in prepoznati tvoj namen, oblikovati poslovno vizijo in začutiti duhovno bitje – tvoje (bodoče) podjetje, ki se rojeva skozi tebe. 

 

Retreat bo potekal med 30. 9. in 2. 10. 2022 na neverjetni lokaciji v objemu narave – Veduna Retreat Center. Namenjen je podjetnikom in vsem, ki si to še želijo / želite postati. S tabo delim napredna znanja, praktične primere in izkušnje, ki so meni v zadnjih letih pomagale oblikovati tri močne podjetniške zgodbe, ki soustvarjajo lepši svet.  

 

Retreat – Nova dimenzija podjetništva je največji samostojni projekt na moji poslovni poti. Hkrati pa projekt, ki najgloblje pooseblja namen, s katerim prihajam na ta svet. Veselim se, da te lahko popeljem na to potovanje.

 

Podari si vikend oddih, kjer se lahko odklopiš od dimenzije zunanjega sveta in globoko v sebi ustvariš pomembne premike na osebnem, duhovnem in poslovnem področju svojega življenja. Retreat je zasnovan kot duhovna iniciacija, ki bo (na novo) rodila tvoje podjetje! Čas je za nov začetek.

Delavnica – Izdelaj svoj lovilec sanj

Izdelovanje lovilca sanj je globok ritual, ki te bo popeljal na pravo duhovno potovanje. Med svetim procesom izdelave boš še lažje prepoznal-a namen svoje utelesitve in se globlje povezal-a s svojo dušo.

 

Ob nakupu ritualnega pakteka za izdelavo lovilca sanj ti podariva brezplačen obisk delavnice. Svoj ritualni paketek si lahko izbereš tudi na sami delavnici. 

 

Delavnice – Izdelaj svoj lovilec sanj bova organizirala enkrat mesečno. Prva takšna delavnica bo v sredo, 5. 10. 2022, med 17. in 19. uro, v centru Ljubljane. 

Naju še ne poznaš?
Miha Itanimon Korošec

Sem Miha Itanimon Korošec – licenciran medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. V podjetju Dream Creator skrbim za razvoj novih svetih predmetov in ostalih projektov. Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent.

Anja Kobale

Moje ime je Anja, sem umetnica, raziskovalka duhovnih resnic in zdravilka. V podjetju Dream Creator ustvarjam svete predmete in duhovne vsebine. Z uporabo kristalov na različne načine prizemljujem duhovno zavest v vsakdanje življenje.