delavnica: Izdelaj in odpri svoj portal za leto 2022!

Vstopi v leto 2022 s svojim osebnim portalom!

V soboto, 29. 1. 2022 ob 9h v centru Ljubljane organizirava delavnico – Izdelaj in odpri svoj osebni portal za leto 2022!

 

Delavnica bo pravo duhovno potovanje v objemu najinega čudovitega poslovnega prostora. Za nekaj ur se boš lahko odklopil od zunanjega sveta, našel svoj notranji mir in ga nato s pomočjo lovilca sanj prinesel še v objem svojega doma!

 

Izdelan lovilec sanj s kristalom ti bo vse leto odpiral močan energijski portal, da še lažje uresničiš svoje namere in vizije!

 

V nadaljevanju spoznaš na kakšno izjemno duhovno potovanje te popeljeva …

 

Delavnico sestavlja več sklopov in je primerna tudi za otroke starejše od 8 let.

I. Uvodni nagovor in izbira materiala

Naše srečanje bomo začeli z uvodnim nagovorom.

 

V prvem sklopu delavnice si vsak udeleženec pravtako izbere material za izdelavo lovilca sanj. Izbiraš lahko med različnimi ogrodji, vrvicami, kristali, peresi, školjkami in perlicami.

Z veseljem ti pomagava pri izbiri kristala, ki bo podprl tvojo namero za leto 2022!

II. Meditacija za odpiranje srca in postavitev namere

Še pred izdelavo bomo skupaj v meditaciji odprli naše srce in postavili jasno namero za leto 2022 in izdelavo lovilca sanj, ki te bo kot energijski portal v tem letu podprl.

III. Izdelava lovilca sanj

V tretjem sklopu delavnice te še pred samo izdelavo seznaniva s svetim procesom izdelave. Ko osvojimo to zavedanje, bomo skupaj izdelali te svete predmete. 

 

Izdelovanje lovilca sanj je globok meditativni proces. Ta te bo popeljal na duhovno potovanje, te povezal s tvojo dušo, dvihnil tvoje razpoloženje in te podprl na poti uresničevanja tvojih sanj!

 

Lovilec sanj, ki ga boš izdelal-a sam-a bo tako v sebi nosil posebno moč in namen, ki mu ga pripišeš še pred izdelavo. Prepričana sva, da boš v njem prepoznal-a  zaveznika pri naslednjih premikih v tvojem življenju. Ob zavestnem sodelovanju z njim teh zagotovo ne bo manjkalo!

Material, ki ga izbereš bo osrednji element Kompleta Ustvari svojega!

KOMPLET USTVARI SVOJEGA VSEBUJE:

  • izbrani material
  • sveti les za energijsko čiščenje lovilca sanj
  • kakovostno darilno škatlo
  • darilo – sprejček za prostor (15 ml)
  • dostop do spletnega programa – Izdelaj svoj lovilec sanj

Poglavja spletnega programa:

  • Lovilci sanj in njihov namen
  • Videoposnetek z navodili
  • Zavestno sodelovanje z lovilcem sanj
  • Meditacija za povezovanje z lovilcem sanj
  • Energijsko čiščenje lovilca sanj
Tako bo tvoja izkušnja nakupa edinstvena in bogata!
IV. Energijsko čiščenje in meditacija za povezovanje z lovilcem sanj

V zadnjem delu delavnice bomo skupaj s svetim lesom energijsko očistili naše lovilce sanj. 

 

Ob koncu delavnice pa te Miha Itanimon, kot medij za sporočila duhovnega vodstva popelje še v zaključno meditacijo. Ta ti bo pomagala, da se s svojim lovilcem sanj še globlje povežeš in predano vstopiš v leto 2022! V meditaciji ti bo tvoj lovilec sanj zašepetal še njegovo ime. 

 

Delavnica bo v soboto, 29. 1. 2022 ob 9. uri. Trajala bo 3 ure. Cena delavnice je 80€.

 

Za udeležbo na delavnici je potrebna predhodna prijava. Prijave na dogodek sprejemava preko prijavnega obrazca. Število mest je omejeno, zato si s prijavo in bančnim nakazilom že danes rezerviraj svoje mesto!

To so o delavnici povedali udeleženci …

Anja in Miha sta na delavnici pomagala ustvariti polje sprejemanja, da smo v sproščenem in varnem okolju lahko ustvarjali svoje lovilce sanj. Tako ni nastala samo nova kreacija, temveč so se skozi nas izražali avtentični aspekti naše naravne ustvarjanosti, ki je v tem sodobnem svetu pogosto zadušena pod pritiski pričakovanj – družine, okolice, družbe. Delavnico toplo priporočam vsem, ki so se pripravljeni odpreti ljubezni v sebi in raziskati svoje magnetno polje naravne kreacije, ki se bo zlila v lovilca sanj. Ugasniti moč uma in se priklopiti na inteligenco božanskega srca. Hvala vama! 💞

Petra Košič, novinarka (https://mind-portal.si/)

 

Pričakovala sem, da bo delavnica izredna in unikatna, vendar je presegla vsa moja pričakovanja. Anja in Miha poskrbita za nepozabno izkušnjo in tako jasno in ljubeče podajata znanje. To ni samo izdelava lovilca sanj, ampak predvsem močna duhovna izkušnja in začetek neskončne kreacije. Vsakodnevno mi lovilec sanj ozavešča mojo osebno namero in mi močno pomaga, da se odpiram zanjo in delujem v njeni smeri. To je moj prvi sveti predmet, ki pa definitivno ne bo zadnji!

Nataša P. R.

Oddaj svojo prijavo preko prijavnega obrazca …