Dogodek
Postavitev energije leta 2023

Ob začetku leta 2023 prirejam dogodek – Postavitev energije leta 2023, ki te podpre, da v novo leto vstopiš v prebujenem stanju zavesti in izkoristiš potencial, ki ga prihajajoče leto prinaša v tvoje življenje.

 

V prvem delu dogodka spoznaš energijo leta 2023 in kako lahko izkoristiš potencial tega leta. V drugem delu te popeljem v duhovno iniciacijo postavitve energije leta 2023, v tretjem delu pa te vodim v proces načrtovanja vizije za prihajajoče leto.

 

Dogodek bo potekal v nedeljo, 8. 1. 2022, v Ljubljani. Podorben opis dogodka najdeš v nadaljevanju. 

Dobrodošel-a v sveti prostor, kjer sanje postanejo resničnost!

Sem Miha Itanimon Korošec. Pred dvema letoma sem ustanovil blagovno znamko Dream Creator, katere poslovanje je usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov, naprednih duhovnih vsebin in inspirativnih dogodkov, ki prizemljujejo vizijo nove dobe. Prebujajo tvojo duhovno dimenzijo, da še lažje prepoznaš svoj namen in zaživiš svoje najgloblje sanje.

Nedelja, 8. 1. 2023 (18.00 – 21.00)
Postavitev energije leta 2023
  •  

Predavanje – Kakšna bo energija leta 2023 in kako izkoristiti njegov potencial

Predstavim ti energijo in potencial leta 2023. Spoznaš pristope uresničevanja potenciala leta in manifestacije vsega, kar ti to leto ponuja oz. ti je v tem letu namenjeno. 

  •  

Duhovna iniciacija – Postavitev energije leta 2023

Popeljem te v globoko kanalizirano meditacijo z zavestjo belih zmajev, kjer postaviš energijo leta 2023, da še lažje uresničiš njegov potencial. V meditaciji se povežeš in energijsko uskladiš z energijo novega leta.

  •  

Načrtovanje vizije za leto 2023


Načrtovanje vizije je prvi korak do njene uresničitve. Predstavim ti nekaj mojih najljubših tehnik, nato pa te popeljem v voden proces načrtovanja tvoje osebne vizije za leto 2023. 

Na dogodku prejmeš
gradivo in darilo
  •  

Predloga za načrtovanje vizije leta 2023


Na dogodku prejmeš predlogo za načrtovanje tvoje osebne vizije leta 2023 v tiskani obliki. Ta te popelje skozi različna področja tvojega življenja. Izpolnjeno predlogo lahko v letu 2023 kadarkoli dopolniš s podrobnejšimi načrti tvoje osebne vizije.

  •  

Darilni bon v vrednosti 10 €

 

Na dogodku prav tako prejmeš darilni bon v vrednosti 10 €, ki ga lahko izkoristiš za nakup storitev, ki jih ponujam pod svojo osebno blagovno znamko Miha Itanimon Korošec – individualno kanaliziranje oz. prenašanje sporočil duhovnega vodstva, poslovni dogodki in retreati. Darilni bon velja 2 meseca od datuma delavnice. 

Me še ne poznaš?
Miha Itanimon Korošec

Sem Miha Itanimon Korošec – licenciran medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. V podjetju Dream Creator skrbim za razvoj novih svetih predmetov in ostalih projektov. Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent.

Vstopi v leto 2023 v prebujenem stanju zavesti!

Naj bo leto 2023 tvoje leto! Pripravljam dogodek, ki te popelje v zavesten vstop v novo leto. Dogodek – Postavitev energije leta 2023 bo v nedeljo, 8. 1. 2023 med 18. in 21. uro, v centru Ljubljane. 

Za udeležbo na dogodku je obvezna predhodna prijava. Cena dogodka je 44 €. V prijavni obrazec prosim vpiši na kateri dogodek se prijavljaš. Svoje mesto si rezerviraš z bančnim nakazilom v vrednosti dogodka na moj TRR račun. Vse tehnične informacije ti ob prijavi pošljem na tvoj elektronski naslov. S prijavo pa le pohiti, število mest je zaradi manjše skupine omejeno. S prijavo na dogodek se strinjaš s tem, da te dodam na mailing listo in te obveščam o svetih predmetih, duhovnih vsebinah in dogodkih.*

Oddaj svojo prijavo preko prijavnega obrazca!