Search
0,00
0
Search
DELAVNICA ZA OTROKE
Izdelaj svoj lovilec sanj
Ponedeljek, 11. 3. 2024 & petek, 22. 3. 2024  l  Ljubljana

Podari svojemu otroku edinstveno izkušnjo izdelovanja lovilca sanj, ki mu bo še dolgo ostala v spominu. Anja prireja prav posebno delavnico, na kateri bomo skupaj iz kristalov, ki so primerni za otroke, izdelovali lovilce sanj.


Delavnica je primerna za osnovnošolske otroke. Če je tvoj otrok že dovolj samostojen ga lahko brez skrbi prepustiš Anjinemu vodstvu in njegovi domišliji. Si pa lahko kot starš oz. skrbnik seveda tudi sam prisoten na delavnici in s svojo prisotnostjo podpreš svojega otroka pri magični izdelavi.

Delavnica je čudovita priložnost, da otroci spoznajo nekaj najnežnejših kristalov, ki so primerni za otroke – roževec, kamena strela, angelit, roza turmalin in amazonit. Vsak otrok si bo izbral svoj kristal in pod Anjinim vodstvom izdelal prav svoj lovilec sanj.
 

Lovilci sanj so sveti predmeti, ki bodo otroka objemali z energijo ljubezni in notranjega miru. V njih bo tvoj otrok prepoznal dobrega prijatelja, kateremu lahko zaupa. Otrokova namera pred izdelavo pa bo še dodatno obogatila namen lovilca sanj.

Dobrodošel-a v sveti prostor, kjer sanje postanejo resničnost!

Sem Miha Itanimon Korošec. Pred tremi leti sem ustanovil blagovno znamko Dream Creator, katere poslovanje je usmerjeno v organizacijo duhovnih potovanj, retreatov in obredov ter razvoj inovativnih svetih predmetov in ritualnih izdelkov, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. Pomagam ti prepoznati tvoje življenjsko poslanstvo in uresničiti tvoje najgloblje sanje.

Sveti ritual izdelave in izbira materiala

Še pred samo izdelavo se pogovorimo o svetem ritualu izdelovanja lovilca sanj – priprava prostora in materiala, ritual povezovanja s samim seboj, postavitev namere … Potem si bo lahko vsak otrok izbral svoj kristal za izdelavo lovilca sanj. Izbirali bodo lahko med kristali roževca, kamene strele, angelita, roza turmalina in amazonita, ki so primerni tudi za otroke. Izbrali si bodo tudi ogrodje, peresa, školjke, perlice in vrvice. 

Izdelovanje lovilca sanj 

Anja bo otroke  bova otroke po korakih vodila v izdelavo lovilca sanj. Težavnost izdelave lovilca sanj bo prilagodila posameznemu otroku in seveda prav vsakemu pomagala pri njegovi izdelavi. Otrokom bo držala varen prostor, da njihova domišlija izdela prečudovite lovilce sanj, ki bodo krasili njegove otroške sobe. 

Energijsko čiščenje lovilca sanj

V zadnjem delu delavnice bo otroke popeljala še v sveti ritual energijskega čiščenja njihovih lovilcev sanj. Sveti predmet bodo prekadili z aromatičnim dimom Palo Santa. Lahko jih bodo tudi popršili s kakšnim razpršilom za prostor. Ob koncu delavnice si bomo vzeli še nekaj trenutkov, da se vsak otrok s svojim lovilcem sanj še globlje poveže. Vsak otrok bo lahko svoj lovilec sanj tudi poimenoval

Delavnico vodi Anja Pečkaj.
Anja Pečkaj

Sem Anja Pečkaj, malo znanstvenica, malo umetnica, predvsem pa raziskovalka duhovnih resnic in dimenzij obstoja. Sem tudi velika ljubiteljica kristalov in dela s kristalnimi energijami. Moja želja je prinašati jasnost in svetost na ta planet. S tem namenom zate z ljubeznijo ustvarjam tudi svete predmete

Podari svojemu otroku čarobno izkušnjo izdelovanja lovilca sanj!

Delavnica za otroke  – Izdelaj svoj lovilec sanj je edinstveno doživetje, ki ga lahko podariš svojemu otroku. Izdelan lovilec sanj bo zanje prečudovito darilo

 

Zaradi velikega povpraševanja, sta razpisana dva termina delavnice. Ena delavnica bo potekala v ponedeljek, 11. 3. 2024, druga pa v petek, 22. 3. 2024 med 17. in 20. uro na Tavčarjevi ulici 5, v Ljubljani.


Cena delavnice je 44 €
in vključuje izbrani material (ogrodje, kristal, peresa, školjke, perlice in vrvice) in vodenje v sveti proces izdelave. Če na delavnico prijaviš dva ali več svojih otrok, ti ob prijavi upoštevama 20 % popust.


Za udeležbo na delavnici je obvezna predhodna prijava. 
To lahko storiš na spodnji povezavi. Mesto svojemu otroku rezerviraš z bančnim nakazilom v vrednosti delavnice na moj TRR račun. Vse tehnične informacije ti od prijavi pošljem na tvoj elektronski naslov. 

 

S prijavo pa le pohiti, število mest je zaradi manjše intimne skupine omejeno. 

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna