Delavnica za otroke –
Izdelaj svoj lovilec sanj 

Ob uspešnem zaključku šolskega leta podari svojemu otroku edinstveno izkušnjo izdelave lovilca sanj, ki mu bo še dolgo ostala v spominu!

 

Skupaj z Anjo organizirava delavnico, na kateri bomo skupaj iz kristalov, ki so primerni za otroke, izdelovali lovilce sanj. Delavnica je primerna za osnovnošolske otroke. Če je tvoj otrok že dovolj samostojen ga lahko brez skrbi prepustiš najinemu vodstvu in njegovi domišliji. Si pa lahko kot starš oz. skrbnik seveda tudi sam prisoten na delavnici in s svojo prisotnostjo podpreš svojega otroka pri magični izdelavi.

 

Delavnica je čudovita priložnost, da otroci spoznajo nekaj najnežnejših kristalov, ki so primerni za otroke – roževec, kamena strela, angelit in roza turmalin. Vsak otrok si bo izbral svoj kristal in pod najinim vodstvom izdelal prav svoj lovilec sanj. 

 

Lovilci sanj so sveti predmeti, ki bodo otroka objemali z energijo ljubezni in notranjega miru. V njih bo tvoj otrok prepoznal dobrega prijatelja, kateremu lahko zaupa. Otrokova namera pred izdelavo pa bo še dodatno obogatila namen lovilca sanj.

Dobrodošel-a v sveti prostor, kjer sanje postanejo resničnost!

Sem Miha Itanimon Korošec. Pred dvema letoma sem ustanovil blagovno znamko Dream Creator, katere poslovanje je usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov, naprednih duhovnih vsebin in inspirativnih dogodkov, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo.

Sveti ritual izdelave in izbira materiala

Še pred samo izdelavo se pogovorimo o svetem ritualu izdelovanja lovilca sanj – priprava prostora in materiala, ritual povezovanja s samim seboj, postavitev namere … Potem si bo lahko vsak otrok izbral svoj kristal za izdelavo lovilca sanj. Izbirali bodo lahko med kristalom roževca, kamene strele, angelita in roza turmalina, ki so primerni tudi za otroke. Izbrali si bodo tudi ogrodje, peresa, školjke, perlice in vrvice. 

Izdelovanje lovilca sanj 

Skupaj z Anjo bova otroke po korakih vodila v izdelavo lovilca sanj. Težavnost izdelave lovilca sanj bova prilagodila posameznemu otroku in seveda prav vsakemu pomagala pri njegovi izdelavi. Otrokom bova držala varen prostor, da njihova domišlija izdela prečudovite lovilce sanj, ki bodo krasili njegove otroške sobe. 

Energijsko čiščenje in informiranje lovilca sanj 

V zadnjem delu delavnice bova otroke popeljala še v sveti ritual energijskega čiščenja njihovih lovilcev sanj. Sveti predmet bodo prekadili z aromatičnim dimom Palo Santa. Ob koncu delavnice si bomo vzeli še nekaj trenutkov, da se vsak otrok s svojim lovilcem sanj še globlje poveže. Vsak otrok bo lahko svoj lovilec sanj tudi poimenoval. 

Delavnico vodita Anja in Miha Itanimon!
Anja Pečkaj

Sem Anja Pečkaj, malo znanstvenica, malo umetnica, predvsem pa raziskovalka duhovnih resnic in dimenzij obstoja. Sem tudi velika ljubiteljica kristalov in dela s kristalnimi energijami. Moja želja je prinašati jasnost in svetost na ta planet. S tem namenom zate z ljubeznijo ustvarjam tudi svete predmete. 

Miha Itanimon Korošec

Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. V podjetju Dream Creator skrbim za razvoj novih svetih predmetov in ostalih projektov. Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent.

Podari svojemu otroku čarobno izkušnjo izdelovanja lovilca sanj!

Delavnica za otroke  – Izdelaj svoj lovilec sanj je edinstveno darilo, ki ga lahko podariš svojemu otroku ob uspešnem zaključku šolskega leta. Delavnica bo potekala v ponedeljek, 26. 6. 2023 med 17.00 in 20.00 uro, na Tavčarjevi ulici 5, v Ljubljani. Cena delavnice je 44 € in vključuje izbrani material (ogrodje, kristal, peresa, školjke, perlice in vrvice) in vodenje v sveti proces izdelave. Če na delavnico prijaviš dva ali več svojih otrok, ti ob prijavi upoštevama 20 % popust.

 

Za udeležbo na delavnici je obvezna predhodna prijava. V prijavni obrazec prosim vpiši na kateri dogodek se prijavljaš. Svoje mesto si rezerviraš z plačilom računa, ki ti ga skupaj s tehničnimi informacijami na tvoj elektronski naslov pošljeva ob prijavi. S prijavo pa le pohiti, število mest je zaradi manjše skupine omejeno. *S prijavo na dogodek se strinjaš s tem, da te dodam na mailing listo in te obveščam o svetih predmetih, duhovnih vsebinah in dogodkih.

Oddaj svojo prijavo preko prijavnega obrazca!