DELAVNICA ZA ODRASLE
Izdelaj svoj lovilec sanj
Ponedeljek, 18. 12. 2023  l  Ljubljana

Že veš, kaj boš letos podaril-a sebi? Z Anjo sva prepričana, da je izkušnja izdelave lovilca sanj edistveno predbožično darilo, ki ga lahko podariš sebi ali tebi ljubi osebi. 

Izdelovanje lovilca sanj je globok ritual, ki te bo popeljal na pravo duhovno potovanje.
 Za nekaj ur se boš lahko odklopil-a od zunanjega sveta, v sebi prebudil-a notranji mir in se globlje povezal-a s svojim bitjem.

Med svetim ritualom izdelave znotraj sebe aktiviraš pretok tvoje svete energije, ki te vodi tekom ustvarjanja. Tako izdelaš lovilec sanj, ki v tvoje polje sidra višji namen in to energijo prinese še v objem tvojega doma.


Lovilci sanj so sveti predmeti, ki odpirajo močne energijske portale.
Povezujejo te s tvojim bitjem in namenom ter prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. Z izbiro kristala pa lahko lovilcu sanj pripišemo še specifičen namen. Tako te ta sveti predmet podpre na specifičnem področju, kjer prav zdaj potrebuješ premik. Verjameva, da jih boš tudi ti prepoznal-a kot prava duhovna bitja. Morda pa je ravno zdaj pravi čas, da tudi ti izdelaš svojega.

Delavnica je primerna za vse, ki ste starejši od 15 let. V decembru z Anjo organizirava tudi ustrarjalno delavnico za osnovnošolske otroke. Več o tej delavnici si lahko prebereš tukaj.

Dobrodošel-a v sveti prostor, kjer sanje postanejo resničnost!

Sem Miha Itanimon Korošec. Pred tremi leti sem ustanovil blagovno znamko Dream Creator, katere poslovanje je usmerjeno v organizacijo duhovnih potovanj, retreatov in obredov ter razvoj inovativnih svetih predmetov in ritualnih izdelkov, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. Pomagam ti prepoznati tvoje življenjsko poslanstvo in uresničiti tvoje najgloblje sanje.

Podari si čarobno izkušnjo in izdelaj svoj lovilec sanj!
Sveti ritual izdelave in izbira materiala

Na začetku te popeljeva v razumevanje svete izdelave lovilca sanj – priprava prostora in materiala, ritual povezovanja s samim seboj, postavitev namere … Potem si boš lahko izbral-a svoj material za izdelavo lovilca sanj. Izbiraš lahko med različnimi ogrodji, kristali, peresi, školjkami, perlicami in vrvicami. 

Izdelovanje lovilca sanj 

Anja te po korakih vodi v sveti proces izdelave lovilca sanj. Ta sveti ritual te popelje v tvoj notranji svet in prebuja tvojo duhovno dimenzijo. Lovilec sanj, ki ga izdelaš zase v sebi nosi prav posebno moč in namen, ki mu ga pripišeš še pred izdelavo. Prepričana sva, da boš v njem prepoznal-a zaveznika pri naslednjih premikih v tvojem življenju.

Energijsko čiščenje in informiranje lovilca sanj 

V zadnjem delu delavnice te popeljeva še v sveti ritual energijskega čiščenja tvojega lovilca sanj. Svoj sveti predmet boš prekadil z aromatičnim dimom Palo Santa. Ob koncu delavnice pa te kot medij za sporočila duhovnega vodstva, popeljem še v zaključno kanalizirano meditacijo. Ta ti bo pomagala, da se s svojim lovilcem sanj še globlje povežeš in aktiviraš njegov namen. V meditaciji ti bo tvoj lovilec sanj zašepetal še njegovo ime

Poskrbela bova, da boš del edinstvene in bogate izkušnje!

Po delavnici ti odpreva dostop do spletnega programa. Ta obsega vsebine, rituale in meditaciji za povezovanje in aktivacijo namena tvojega novega energijskega orodja. Tvoj izdelan lovilec sanj ti zapakirava v čudovito darilno embalažo in priloživa palčko svetega lesa in razpršilo za prostor – Odpiranje portalov (15 ml), ki je nastalo v sodelovanju z Mihovo mami, ustvarjalko kozmetične linije Mayarula.

Delavnico vodita Anja in Miha Itanimon!
Anja Pečkaj

Sem Anja Pečkaj, malo znanstvenica, malo umetnica, predvsem pa raziskovalka duhovnih resnic in dimenzij obstoja. Sem tudi velika ljubiteljica kristalov in dela s kristalnimi energijami. Moja želja je prinašati jasnost in svetost na ta planet. S tem namenom zate z ljubeznijo ustvarjam tudi svete predmete

Miha Itanimon Korošec

Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. Sem ustanovitelj podjetja Dream Creator, kjer skrbim za organizacijo in izvedbo potovanj, retretov, obredov in ostalih dogodkov. Razvijam nove svete predmete, ritualne izdelke in druge projekte. Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent in tako s filmom spremeniti svet.

Podari si edinstveno izkušnjo izdelave lovilca sanj!

Delavnica za odrasle – IZdelaj svoj lovilec sanj je edinstveno darilo, ki ga lahko podariš sebi ali tebi ljubi osebi v decemberskem času obdarovanja. Lovilec sanj bo zate ali tebi ljubo osebo prečudovito božično darilo.

Delavnica bo potekala v ponedeljek, 18. 11. 2023, med 17. in 20. uro, na Tavčarjevi ulici 5, v Ljubljni.

 

Cena delavnice je 80 € in vključuje izbrani material (ogrodje, kristal, peresa, školjke, perlice in vrvice), darilno pakiranje, spletni program in vodenje v sveti proces izdelave. Če na delavnico pripelješ prijatelja ali prijateljico, bova obema upoštevala 10 % popust.


Za udeležbo na delavnici je obvezna predhodna prijava. 
To lahko storiš na spodnji povezavi. Svoje mesto si rezerviraš z bančnim nakazilom v vrednosti delavnice na moj TRR račun. Vse tehnične informacije ti od prijavi pošljem na tvoj elektronski naslov. 

S prijavo pa le pohiti, število mest je zaradi manjše intimne skupine omejeno. 

Sveti predmeti so močna energijska orodja, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo.

Velik del mojega poslanstva so tudi sveti predmeti in ritualni izdelki, ki nas popeljejo na pravo duhovno potovanje. Pred kakšnim letom sem v svojih poslovnih prostorih uredil manjšo trgovinico z bogato ponudbo svetih predmetov in ritualnih izdelkov – lovilci sanj s kristali, razpršila za prostor, intuitivni kristalni eliksir, kristalne palice, ritualni paketki, kristali in kadila. Po delavnici bo možen nakup po akcijskih cenah.