Delavnica –
Uporaba kristalov in svetih predmetov

Si tudi ti navdušen-a nad kristali in svetimi predmeti? Prirejam delavnico – Uporaba kristalov in svetih predmetov, na kateri te popeljem v duhovne dimenzije teh izjemnih energijskih orodij. 

Na delavnici ti predstavim vidne in nevidne ravni kristalov in možnosti njihove uporabe. Spoznaš njihov globlji namen in kako delujejo. Popeljem te v čutne rituale povezovanja in sodelovanja s kristali, ki aktivirajo premike na najrazličnejših podoročjih tvojega življenja. 

Spoznaš še svete predmete, ki so energijska orodja, ki prebujajo duhovno dimenzijo posameznika. Navsezadnje pa te popeljem še v rituale energijskega čiščenja in polnjenja kristalov in svetih predmetov. 

Na delavnici prejmeš tudi več bonusov – priročnik v digitalni in tiskani obliki, priročnik z natančnimi opisi posameznih kristalov, meditacijo – Aktivacija kristala ali svetega predmeta in darilni bon. 

Dobrodošel-a v sveti prostor, kjer sanje postanejo resničnost!

Poslovanje podjetja Dream Creator je usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov, naprednih duhovnih vsebin in inspirativnih dogodkov, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. Spoznavni mesec je čudovita priložnost, da spoznaš ustvarjalce, vizijo in namen podjetja ter seveda ogromno duhovnih vsebin.

Vidne in nevidne ravni kristalov in njihova uporaba

Kristali so višja duhovna zavest, ki je prizemljena  v različne oblike kristalov in mineralov. Že pred leti so me očarali s svojim namenom in načinom delovanja. Na delavnici ti predstavim vidne in nevidne ravni kristalov in bogat nabor možnosti, kako jih lahko uporabljaš oz. z njimi sodeluješ.

Duhovna dimenzija svetih predmetov in njihova uporaba

Sveti predmeti so energijska orodja, ki prebujajo duhovno dimenzijo posameznika. Že tisočletja se uporabljajo v različnih kulturah in verskih praksah, kot dopolnitev k nekemu duhovnemu verovanju. Na delavnici ti predstavim svete predmete, ki meni že več let spreminjajo življenje in pomagajo dosegati globlja prebujena stanja zavesti. 

Energijsko čiščenje in polnjenje kristalov in svetih predmetov

Kristali in sveti predmeti so energijska orodja, ki jih je potrebno negovati. Popeljem te v svete rituale energijskega čiščenja kristalov in svetih predmetov. Spoznaš rituale energijskega čiščenja s kadili, razpršili, namerami in duhovnimi iniciacijami. Predstavim ti še rituale aktivacije in energijskega polnjenja kristalov in svetih predmetov.

Gradivo in bonus delavnice
  •  

Priročnik v tiskani in digitalni obliki


Na delavnici prejmeš priročnik, ki obsega vso teoretično in praktično znanje, ki ti ga predstavim na delavnici. Priročnik vsebuje tudi opise ritualov uporabe, energijskega čiščenja in polnjenja kristalov in svetih predmetov
. Po delavnici ti na tvoj elektronski naslov pošljem tudi dostop do Portala duhovnih vsebin. To je spletno mesto, kjer so zbrane vsebine delavnic in spletnih programov. Tam te bo čakal priročnik še v digitalni obliki.

  •  

Priročnik z opisi posameznih kristalov


V spletnem programu, ki ti ostane tudi po delavnici boš našel-a tudi digitalni priročnik z natančnimi opisi posameznik kristalov. Ti so razvrščeni v različne kategorije, ki so določene na podlagi njihovega namena. 

  •  

Zvočni posnetek meditacije – Aktivacija kristala ali svetega predmeta


V spletnem programu pa te bo čakal tudi zvočni posnetek meditacije – Aktivacija kristala ali svetega predmeta, ki jo lahko poslušaš, ko želiš aktivirati globlji namen energijskega orodja.

  •  

Darilni bon v vrednosti 10 €

Na delavnici prav tako prejmeš darilni bon v vrednosti 10 €, ki ga lahko izkoristiš za storitve, ki jih ponujam pod svojo osebno blagovno znamko Miha Itanimon Korošec  in udeležbo na naslednjem dogodku. Darilni bon velja 2 meseca od datuma delavnice. 

Miha Itanimon Korošec

Sem Miha Itanimon Korošec – licenciran medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. V podjetju Dream Creator skrbim za razvoj novih svetih predmetov in ostalih projektov. Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent.

Odpotuj skupaj z mano v svet kristalov in svetih predmetov!

Lepo vabljen-a na delavnico – Uporaba kristalov in svetih predmetov, da se še globlje povežeš z vidnimi in nevidnimi ravnmi teh izjemnih energijskih orodij. Delavnica bo v torek, 28. 2. 2023 med 17. in 20. uro, v mojih poslovnih prostorih na Tavčarjevi ulici 5, v Ljubljani. 

 

Cena delavnice je 44 €.  Za udeležbo na dogodku je obvezna predhodna prijava. V prijavni obrazec prosim vpiši na kateri dogodek se prijavljaš. Svoje mesto si rezerviraš z bančnim nakazilom v vrednosti dogodka na moj TRR račun. Vse tehnične informacije ti ob prijavi pošljem na tvoj elektronski naslov. S prijavo pa le pohiti, število mest je zaradi manjše skupine omejeno. *S prijavo na dogodek se strinjaš s tem, da te dodam na mailing listo in te obveščam o svetih predmetih, duhovnih vsebinah in dogodkih.

Oddaj svojo prijavo preko prijavnega obrazca!
Sveti predmeti so močna energijska orodja, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo.

Velik del mojega poslanstva so tudi sveti predmeti in ritualni izdelki, ki nas popeljejo na pravo duhovno potovanje. Pred kratkim sem v svojih poslovnih prostorih uredil manjšo trgovinico z bogato ponudbo svetih predmetov in ritualnih izdelkov – lovilci sanj s kristali, ritualni paketki za izdelavo lovilca sanj, razpršila za prostor, kristalne palice, ritualni paketki za energijsko čiščenje in kadila. Po delavnici bo možen nakup po akcijskih cenah.