Delavnica –
Sveti rituali energijskega čiščenja

Energijska čistost našega energijskega polja, bivalnega ali delovnega okolja in predmetov, ki jih redno uporabljamo ali nam veliko pomenijo, je ključna za naše dobro počutje. Ko se prečistimo vseh nepodpornih energij lahko v življenju lažje zadihamo in začutimo svoje bitje. 

 

V prvem delu delavnice ti podrobno predstavim kadila, razpršila za prostor in druga energijska orodja, s katerimi si lahko pomagamo pri svetih ritualih energijskega čiščenja. V drugem delu delavnice pa spoznaš svete rituale energijskega čiščenja energijskega polja, predmeta in prostora.

 

Za piko na i, ti na delavnici predstavim še eno izmed tehnik odpiranja energijskih portalov, ki jih sicer učim izključno na delavnicah – Odpiranje energijskih portalov. To tehniko boš lahko uporabil-a za energijsko čiščenje energijskega polja, predmeta ali prostora.

 

Delavnico – Sveti rituali energijskega čiščenja prirejam skupaj z mojo mami Darjo, ki bo moje znanje nadgradila še z znanjem aromaterapije, ki se dotika ritualov energijskega čiščenja.

Dobrodošel-a v sveti prostor, kjer sanje postanejo resničnost!

Poslovanje podjetja Dream Creator je usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov, naprednih duhovnih vsebin in inspirativnih dogodkov, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. Spoznavni mesec je čudovita priložnost, da spoznaš ustvarjalce, vizijo in namen podjetja ter seveda ogromno duhovnih vsebin.

Kadila, razpršila za prostor in druga energijska orodja

V prvem delu delavnice ti podrobno predstavim kadila, razpršila za prostor in druga energijska orodja, s katerimi si lahko pomagamo pri svetih ritualih energijskega čiščenja. Spoznaš kadilo Palo Santa, belega žajblja, kadilne smole, razpršila za prostor, kristale in svete predmete, ki so primerni za energijsko čiščenje.

Rituali energijskega čiščenja energijskega polja

V nadaljevanju delavnice pa te skozi teorijo in prakso popeljem v svete rituale energijskega čiščenja energijskega polja. Spoznaš, kako lahko svoje energijsko polje ali energijsko polje druge osebe ali živali energijsko očistiš s pomočjo kadil, razpršil, namer in duhovnih iniciacij.

Rituali energijskega čiščenja predmeta

Popeljem te še v svete rituale energijskega čiščenja predmeta. Energijska čistost predmetov je pomembna predvsem za predmete, ki jih redno uporabljajo ali pa nam veliko pomenijo – nakit, talismani, spominki, kristali … Spoznaš rituale energijskega čiščenje predmetov s pomočjo kadil, razpršil, namer in duhovnih iniciacij.

Rituali energijskega čiščenja prostora

Energijska čistost prostora je ključnega pomena za naše dobro počutje, pa naj bo to bivalni prostor, delovno okolje, prevozno sredstvo … Predstavim ti čutne rituale, ki energijsko očistijo prostor in vanj prinesejo svežo in podporno energijo. Dotaknemo se tudi zdravljenja prostora in povezovanja z bitjem prostora. 

Gradivo in bonus delavnice
  •  

Priročnik v tiskani in digitalni obliki

 

Na delavnici prejmeš priročnik, ki obsega vso teoretično znanje in praktične primere ter slikovno gradivo za samostojno izvajanje svetih ritualov energijskega čiščenja. Po delavnici ti na tvoj elektronski naslov pošljem tudi dostop do Portala duhovnih vsebin. To je spletno mesto, kjer so zbrane vsebine delavnic in spletnih programov. Tam te bo čakal priročnik še v digitalni obliki.

  •  

Zvočni posnetek meditacije – Energijska čistost


V spletnem programu, ki ti ostane tudi po delavnici boš našel-a tudi zvočni posnetek meditacije – Energijska čistost, ki jo lahko poslušaš, ko želiš energijsko prečistiti svoje energijsko polje, predmet ali prostor.

  •  

Darilni bon v vrednosti 10 €

Na delavnici prav tako prejmeš darilni bon v vrednosti 10 €, ki ga lahko izkoristiš za storitve, ki jih ponujam pod svojo osebno blagovno znamko Miha Itanimon Korošec  in udeležbo na naslednjem dogodku. Darilni bon velja 2 meseca od datuma delavnice. 

  •  

Kristal kamene strele

 

Kamena strela je izjemen kristal, ki poskrbi za čiščenje našega energijskega telesa in ustvarja močne energijske zaščite.

Miha Itanimon Korošec

Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. V podjetju Dream Creator skrbim za razvoj novih svetih predmetov in ostalih projektov. Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent.

Darja Gornjak Korošec

Moje ime je Darja Gornjak Korošec, po izobrazbi sem magistra farmacije. Sem ustvarjalka naravne pomlajevalne kozmetike Mayarula, ki nudi celovito nego obraza in telesa. Moja namera je, da se z negovanjem povežemo same s seboj in zasijemo. 

Prepusti se svetim ritualom energijskega čiščenja!

Lepo vabljen-a na delavnico – Sveti rituali energijskega čiščenja, da te čarobne rituale v objem svojega doma povabiš tudi ti. Delavnica bo v torek, 25. 4. 2023 med 17. in 20. uro, v mojih poslovnih prostorih na Tavčarjevi ulici 5, v Ljubljani.

Cena delavnice je 44 €.  Za udeležbo na dogodku je obvezna predhodna prijava. V prijavni obrazec prosim vpiši na kateri dogodek se prijavljaš. Svoje mesto si rezerviraš z bančnim nakazilom v vrednosti dogodka na moj TRR račun. Vse tehnične informacije ti ob prijavi pošljem na tvoj elektronski naslov. S prijavo pa le pohiti, število mest je zaradi manjše skupine omejeno. *S prijavo na dogodek se strinjaš s tem, da te dodam na mailing listo in te obveščam o svetih predmetih, duhovnih vsebinah in dogodkih.

Oddaj svojo prijavo preko prijavnega obrazca!
Sveti predmeti so močna energijska orodja, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo.

Velik del mojega poslanstva so tudi sveti predmeti in ritualni izdelki, ki nas popeljejo na pravo duhovno potovanje. Pred kratkim sem v svojih poslovnih prostorih uredil manjšo trgovinico z bogato ponudbo svetih predmetov in ritualnih izdelkov – lovilci sanj s kristali, ritualni paketki za izdelavo lovilca sanj in energijsko čiščenje, razpršila za prostor, kristalne palice, kadila in kristali. Po delavnici bo možen nakup po akcijskih cenah.