DELAVNICA PRVE STOPNJE 
Odpiranje energijskih portalov
17. 12. 2023  l  Ljubljana   l  Delavnico vodi Miha Itanimon

Iščeš način, kako lahko poglobiš svojo duhovno prakso? Kako povečati čutenje energij v svojem telesu? Kako še močneje odpreti svoje srce? Kako se še lažje prepustiti meditaciji?


Potem si na pravem mestu. Zadnji dve leti razvijam tehnike odpiranja energijskih portalov. Te povezujejo odprto srce, srčno namero, zavesten dih, različne gibe in postavitve rok ter vizualizacijo.

V zadnjih dveh letih mi je s pomočjo energijskih portalov uspelo poglobiti povezavo z duhovnimi vodniki, povečati senzitivnost mojega telesa za čutenje energij, poglobiti izkušnjo meditacije in odpreti nove dimenzije raziskovanja mojega namena in vizije. Kar pa se mi zdi najpomembnejše – še lažje sem odprl svoje srce, ki je temelj duhovnega prebujanja zavesti posameznika.

Brez zadržkov lahko rečem, da so mi tehnike odpiranja energijskih portalov spremenile življenje in odprle nove nivoje raziskovanja moje duhovne dimenzije.

Tehnike odpiranja energijskih portalov so lahko samostojna duhovna praksa – uporabiš jih lahko za energijsko čiščenje prostora, energijskega polja ali predmetov, izvajanje različnih svetih ritualov zdravljenja in odpiranja srca, informiranje kristalov …

Ali pa jih uporabiš kot edinstveno dopolnitev k tvoji obstoječi duhovni praksi – poglobitev meditacije, močnejše in lažje povezovanje z duhovnimi svetovi oz. kanaliziranje, izvajanje energijskih terapij …

Čutiš klic v srcu, da tudi ti potrebuješ poglobitev tvoje duhovne prakse? Če si tudi ti želiš postati mojster uksirvaljanja realnosti, te lepo vabim na delavnico prve stopnje – Odpiranje energijskih portalov, ki bo v nedeljo, 17. 12. 2023 med 9. in 14. uro v Ljubljani.

Delavnica je skrbno zasnovana kot preplet teoretičnega in praktičnega dela. Upam si trditi, da boš po delavnici samostojno in suvereno izvajal-a vse tehnike odpiranja energijskih portalov ali pa ti vrnem vplačano vrednost delavnice.

Dobrodošel-a v sveti prostor, kjer sanje postanejo resničnost!

Sem Miha Itanimon Korošec. Pred tremi leti sem ustanovil blagovno znamko Dream Creator, katere poslovanje je usmerjeno v organizacijo duhovnih potovanj, retreatov in obredov ter razvoj inovativnih svetih predmetov in ritualnih izdelkov, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. Pomagam ti prepoznati tvoje življenjsko poslanstvo in uresničiti tvoje najgloblje sanje.

V prvem delu delavnice ti zaupam vse o energijskih portalih.
Energijski portali

Energijske portale si lahko predstavljamo kot nevidne spirale, ki povezujejo vidne in nevidne ravni življenja. Obstajajo z namenom prenosa višje zavesti, namenom in vizij v fizične svetove in jih običajno odpirajo višja svetlobna bitja. To sposobnost pa imamo tudi sami – odpiranje energijskih portalov nam pomaga pri prenosu višje zavesti v naše življenje.

V prvem delu energijske portale spoznaš tudi kot točke premikov zavesti, npr. različni dogodki v našem življenju, ki spreminjajo razvoj naše zavesti.

Delitev in uporaba energijskih portalov

Za lažje razumevanje sem energijske portale razdelil v tri različne skupine – energijski portali, ki so pripeti na prostor, energijsko polje in fizični predmet. V tej delitvi bi lahko upoštevali še energijske portale, ki so vezani na dogodke ali situacije v našem življenju. V tem poglavju se dotaknemo še nebesnih in planetarnih portalov


Tehnike odpiranja energijskih portalov uporabljamo kot orodje ukrivljanja realnosti in prenosa višje zavesti in željene energije v naše življenje. Odpiranje energijskih portalov lahko aktivira močne premike na osebnem, duhovnem ali poslovnem področju tvojega življenja.

Etika odpiranja energijskih portalov

V tem poglavju spoznaš pomen etike pri tehnikah odpiranja energijskih portalov. Tako kot pri vseh ravneh življenja, je tudi pri delu z energijami etika bistvenega pomena. Zaupam ti zakonitosti etičnega odpiranja enerigjskih portalov in pravilnega ravnanja z energijami, ki pa jih boš seveda lahko prenesel-a še na druga področja v svojem življenju.

V drugem delu delavnice pa te po korakih vodim skozi proces odpiranja energijskih portalov.
Tehnike odpiranja energijskih portalov

Tehnike odpiranja energijskih portalov ti bodo pomagale prebujati tvojo duhovno dimenzijo in odkrivati globlja stanja zavesti. Same tehnike so sicer celostno zasnovane in napredne, ob enem pa prilagojene vsakodnevnemu življenju in enostavno osvoljive.

Tehnike odpiranja energijskih portalov so lahko samostojna duhovna praksa ali pa jih uporabiš kot edinstveno dopolnitev k tvoji obstoječi duhovni praksi. Tako bo ta še močnejša in učinkovitejša. 

Na prvi stopnji delavnice spoznaš celoten proces odpiranja energijskih portalov – priprava, izvajanje tehnik in prizemljevanje/zapiranje energijskega portala ter zahvala.

Na praktičen način na delavnici prve stopnje spoznaš kar tri tehnike odpiranja energijskih portalov – osnovna, vorteks in duhovna iniciacija. Tako sem jih poimenoval za lažje razumevanje. Nekaj naprednejših tehnik pa ti podrobneje predstavim na delavnici napredne stopnje.

Seveda pa ti že na delavnici prve stopnje pokažem cel kup ritualov priprave na odpiranje enerigjskih portalov in rituale prizemljevanja/zapiranja portalov ter zahvale.

Na delavnici te naučim odpirati energijske portale na prostoru, energijskem polju in fizičnem predmetu. Upam si trditi, da jih boš lahko že takoj po delavnici suvereno in samostojno izvajal-a. Če te ne prepričajo, sem ti pripravljen vrniti vplačan znesek delavnice.

Kanalizirana meditacija in duhovna iniciacija

Po praktičnem delu delavnice te kot medij za sporočila duhovnega vodstva popeljem še v kanalizirano meditacijo, ki prebubuja sposobnosti odpiranja energijskih portalov in odpre tvoje srce za globlje čutenje energij med izvajanjem tehnik. Meditacija v tvojem srcu prebudi zaupanje v tvoje sposobnosti višjega zaznavanja energij.

V meditaciji te skupaj z duhovnim mojstrom Anumijem vodim v izvajanje vseh predstavljenih tehnik odpiranja energijskih portalov. Prejmeš tudi duhovni iniciacijo tvojih duhovnih mojstorv in varuhov.

Tiskan priročnik in dostop do spletne učilnice

Na delavnici prejmeš tiskan priročnik, ki obsega vso teoretično znanje in praktične primere ter slikovno gradivo za samostojno izvajanje tehnik odpiranja energijskih portalov tudi po delavnici.

Odprem ti tudi dostop do spletne učilnice, kjer te bo čakal priročnik še v digitalni obliki in zvočni posnetek meditacije, da jo lahko večkrat poslušaš še v objemu svojega doma.

Podarim ti tudi razpršilo za prostor – Odpiranje portalov v vrednosti 28.88 €

Razpršilo za prostor – Odpiranje portalov sem zasnoval skupaj z mojo mami kot duhovno orodje za podporo pri ritualih odpiranja energijskih portalov. Združuje kombinacijo kristalov roževca, kamene strele in celestita ter skrbno zibranih eteričnih olj. Razpršilo energijsko očisti prostor, tvoje enerigjsko polje ali predmet, odpre tvoje srce in te poveže z božanskim. 

Naj se ti predstavim, če me še ne poznaš …

Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. Sem ustanovitelj podjetja Dream Creator, kjer skrbim za organizacijo in izvedbo potovanj, retretov, obredov in ostalih dogodkov. Razvijam nove svete predmete, ritualne izdelke in druge projekte. Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent in tako s filmom spremeniti svet.

Postani mojster ukrivljanja svoje realnosti!

Si tudi ti želiš postati mojster ukrivljanja realnosti? Pridruži se mi na delavnici prve stopnje – Odpiranje energijskih portalov, ki v tvoje življenje prinese novo znanje, čutne rituale in poglobitev tvoje duhovne prakse.

Verjamem, da bodo energijski portali navdušili tudi tebe. Če te ne prepričajo, sem ti pripravljen vrniti celoten vplačan znesek delavnice. 

Delavnica bo potekala v nedeljo, 17. 12. 2023, med 9. in 14. uro, v mojih poslovnih prostoruh v centru Ljubljane.


Redna cena delavnice je 100 €.
 Ti pa tokrat podarim praznični popust, zato se lahko delavnice udeležiš 20€ ceneje. Energijska izmenjava za delavnico je tokrat 80 €.


Na delavnici prejmeš priročnik v tiskani obliki, dostop do spletne učilnice in Razprršilo za prostor – Odpiranje portalov (100 ml) v vrednosti 28.88 €. 

Za udeležbo na dogodku je obvezna predhodna prijava. To lahko storiš na spodnji povezavi. Svoje mesto si rezerviraš z bančnim nakazilom v vrednosti dogodka na moj TRR račun. Vse tehnične informacije ti od prijavi pošljem na tvoj elektronski naslov. 


S prijavo pa le pohiti, število mest je zaradi manjše intimne skupine omejeno.

Sveti predmeti so močna energijska orodja, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo.

Velik del mojega poslanstva so tudi sveti predmeti in ritualni izdelki, ki nas popeljejo na pravo duhovno potovanje. Pred kakšnim letom sem v svojih poslovnih prostorih uredil manjšo trgovinico z bogato ponudbo svetih predmetov in ritualnih izdelkov – lovilci sanj s kristali, razpršila za prostor, intuitivni kristalni eliksir, kristalne palice, ritualni paketki, kristali in kadila. Po delavnici bo možen nakup po akcijskih cenah.