Delavnica prve stopnje –
Odpiranje energijskih portalov

Razvil sem napredne tehnike odpiranja energijskih portalov, ki mi že leto dni spreminjajo življenje. Si tudi ti želiš postati mojster ukrivljanja realnosti? Prepričan sem, da imam nekaj zate. 

 

Naj začnem na začetku. Priznam, da sem se v poplavi vseh ponudb in različnih tehnik v svetu duhovnosti v preteklosti že opekel. V zadnjih štirih letih moje duhovne poti sem preizkusil že ogromno različnih tehnik in duhovnih praks, ki pa so zgolj deloma zadovoljile moje potrebe celostnega duhovnega razvoja.

 

Pred letom dni pa se je moja zavest srečala z energijskimi portali, ki so ukradli moje srce. Ti so odprli povsem nove nivoje raziskovanja moje duhovne dimenzije in s pomočjo moje prebujene sposobnosti povezovanja z višjimi svetlobnimi bitji sem dodobra raziskal njihov pomen in namen.

 

Prevzeli so me do te mere, da sem svoja spoznanja o energijskih portalih usmeril v razvoj lastnih naprednih tehnik odpiranja energijskih portalov. Same tehnike odpiranja energijskih portalov so sposobnost ukrivljanja realnosti in celovitega duhovnega razvoja. Ker si to želim tudi zate, sem pripravil izjemno delavnico – Odpiranje energijskih portalov, kjer ti te tehnike v celoti tudi predstavim.

Delavnica je skrbno zasnovana kot preplet teoretičnega in praktičnega dela. Upam si trditi, da boš po delavnici samostojno in suvereno izvajal-a vse tehnike odpiranja energijskih portalov na prostoru, energijskem polju in fizičnem predmetu. 

Dobrodošel-a v sveti prostor, kjer sanje postanejo resničnost!

Sem Miha Itanimon Korošec. Pred dvema letoma sem ustanovil blagovno znamko Dream Creator, katere poslovanje je usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov, naprednih duhovnih vsebin in inspirativnih dogodkov, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. 

V prvem delu delavnice ti zaupam vse o energijskih portalih.
  •  

Energijski portali

Energijske portale si lahko predstavljamo kot nevidne spirale, ki povezujejo duhovne in fizične svetove. Najpogosteje jih odpirajo višja svetlobna bitja duhovnega sveta z namenom prizemljitve oz. prenosa nečesa v fizični svet. Portale tako sidrajo in pripenjajo na oprijemljive točke in skoznje prenašajo višjo zavest.

  •  

Delitev in uporaba energijskih portalov

V osnovi lahko energijske portale razdelimo v tri različne skupine – energijski portali, ki so pripeti na prostor, energijsko polje in fizične predmete. Obenem pa se v tem poglavju dotaknemo še nebesnih in planetarnih portalov. 

Energijske portale uporabljamo za ukrivljanje realnosti in priklic energije, v kateri želimo obstajati. Odpiranje energijskih portalov aktivira močne premike na osebnem, duhovnem in poslovnem področju tvojega življenja. 

  •  

Etika odpiranja energijskih portalov

Pri delu z energijami je etika bistvenega pomena. V tem poglavju spoznaš zakonitosti etičnega odpiranja energijskih portalov in pravilnega ravnanja z energijami. 

V drugem delu delavnice pa te po korakih vodim skozi proces odpiranja energijskih portalov!
  •  

Tehnike odpiranja energijskih portalov

Tehnike odpiranja energijskih portalov ti bodo pomagale prebujati tvojo duhovno dimenzijo in odkrivati globlja stanja zavesti. Same tehnike so sicer celostno zasnovane in napredne, ob enem pa prilagojene vsakodnevnemu življenju in enostavno osvoljive.

Tehnike lahko uporabljaš kot povsem samostjojne tehnike tvojega duhovnega razvoja, hkrati pa ti bodo služile kot edinstvena dopolnitev k tvoji obstoječi duhovni praksi. Ta bo posledično postala še močnejša  in učinkovitejša.

Na delavnici te naučim tehnik odpiranja energijskih portalov na energijskem polju, prostoru in predmetu.  Spoznaš tudi tehnike zapiranja in prizemljevanja energijskih portalov.

  •  

Kanalizirana meditacija z duhovnim mojstrom Anumi in zavestjo belih zmajev

Kot medj za sporočila duhovnega vodstva te popeljem v kanalizirano meditacijo, ki odpre tvoje nadčutne zaznave in prebudi sposobnost odpiranja energijskih portalov. V kanalizirani meditaciji boš prav tako voden-a v ritual odpiranja energijskega portala na svojem energijskem polju. Ta te bo povezal z višjim namenom, ki ga določiš še pred samim ritualom. 

  •  

Odpiranje energijskega portala na fizičnem predmetu 

 

Ob koncu delavnice te popeljem še v ritual odpiranja energijskega portala na fizičnem predmetu. S seboj prinesi predmet, ki ti veliko pomeni (spominek, talisman, najljubši kristal …).

Gradivo in bonus delavnice
  •  

Priročnik in dostop do spletne učilnice 

 

Na delavnici prejmeš priročnik, ki obsega vso teoretično znanje in praktične primere ter slikovno gradivo za samostojno izvajanje tehnik odpiranja energijskih portalov tudi po delavnici. Odprem ti tudi dostop na Portalu duhovnih vsebin, da lahko do priročnika in meditacije dostopaš še v digitalni obliki. 

  •  

Darilni bon v vrednosti 20 €

 

Na delavnici prav tako prejmeš darilni bon v vrednosti 20 €, ki ga lahko izkoristiš za storitve, ki jih ponujam pod svojo osebno blagovno znamko Miha Itanimon Korošec  in udeležbo na naslednjem dogodku. Darilni bon velja 2 meseca od datuma delavnice. 

Podarim ti tudi razpršilo za prostor – Odpiranje portalov v  vrednosti 28.88 €

Razpršilo za prostor – Odpiranje portalov se uporablja kot duhovno orodje pri svetih ritualih odpiranja energijskih portalov. Razpršilo bo energijsko očistilo prostor, tvoje energijsko polje ali predmet. Njegov navdihujoč vonj te bo sprostil in povezal s tvojim bitjem.

Miha Itanimon Korošec

Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. V podjetju Dream Creator skrbim za razvoj novih svetih predmetov in ostalih projektov. Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent.

Postani mojster ukrivljanja svoje realnosti!

Če si tudi ti želiš postati mojster ukrivljanja svoje realnosti, se mi pridruži na delavnici prve stopnje – Odpiranje energijskih portalov. 

 

Energijski portali so leto dni nazaj ukradli moje srce. Prepirčan sem, da ga bodo zdaj še tebi. Moja namera je, da se zaljubiš v vse te napredne tehnike ukrivljanja realnosti in zaživiš svoj najvišji potencial. 

 

Delavnica bo potekala v soboto, 22. 7. 2023, med 9.00 in 14. uro, v mojih poslovnih prostorih na Tavčarjevi ulici 5, v Ljubljani. 

 

Cena delavnice je 80 €. Za udeležbo na dogodku je obvezna predhodna prijava. V prijavni obrazec prosim vpiši na kateri dogodek se prijavljaš. Svoje mesto si rezerviraš z bančnim nakazilom v vrednosti dogodka na moj TRR račun. Vse tehnične informacije ti ob prijavi pošljem na tvoj elektronski naslov. S prijavo pa le pohiti, število mest je zaradi manjše skupine omejeno. *S prijavo na dogodek se strinjaš s tem, da te dodam na mailing listo in te obveščam o svetih predmetih, duhovnih vsebinah in dogodkih.

Oddaj svojo prijavo preko prijavnega obrazca!
Sveti predmeti so močna energijska orodja, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo.

Velik del mojega poslanstva so tudi sveti predmeti in ritualni izdelki, ki nas popeljejo na pravo duhovno potovanje. Pred kratkim sem v svojih poslovnih prostorih uredil manjšo trgovinico z bogato ponudbo svetih predmetov in ritualnih izdelkov – lovilci sanj s kristali, ritualni paketki za izdelavo lovilca sanj, razpršila za prostor, kristalne palice, ritualni paketki za energijsko čiščenje in kadila. Po delavnici bo možen nakup po akcijskih cenah.