Delavnica –
Potovanje do srca z zvokom

Z Lukom pripravljava delavnico, ki te popelje na duhovno potovanje v tvoj notranji svet. Sveti zvok, energija prednikov in znanje iz Andov in deževnega gozda bodo pričarali čarobno in globoko srečanje s tvojim bitjem. 

Luka bo z različnimi tehnikami – s pomočjo rastlin, kadil in parfumov prečistil energijsko polje vsakega udeleženca. 

 

V nadaljevanju nas popelje v globoko zdravljenje z zvokom. Na delavnici boš imel-a priložnost videti in slišati flavte in druga glasbila iz vseh koncev sveta. 

 

Luka se je ekipi ustvarjalcev Dream Creator pridružil pred dobrima dvema mesecema. Zasnoval je čarobno razpršilo za prostor – Palo Santo, ki ga boš lahko na dogodku tudi preizkusil-a.

Dobrodošel-a v sveti prostor, kjer sanje postanejo resničnost!

Poslovanje podjetja Dream Creator je usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov, naprednih duhovnih vsebin in inspirativnih dogodkov, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. Spoznavni mesec je čudovita priložnost, da spoznaš ustvarjalce, vizijo in namen podjetja ter seveda ogromno duhovnih vsebin.

Delavnico bo vodil Luka Lešnik

Sem Luka Lešnik – zeliščar, flavtist in šaman. S pomočjo glasbe in rastlin pomagam ljudem, da najdemo harmoničen in izpolnjujoč način življenja. Svoje znanje sem izpopoljeval na potovanjih, kjer sem se učil pri šamanih v deževnem gozdu in zdravilcih v gorah Andov. 

Pridruži se nama na tem potovanju zdravljenja z zvokom in modrostjo iz tradicije zdravilcev Južne Amerike!

Delavnica – Potovanje do srca z zvokom bo potekala v torek, 14. 2. 2023 med 17:00 in 18:30 uro, na Tavčarjevi ulici 5, v Ljubljani. 

 

Cena delavnice je 15 €. Za udeležbo na delavnici je obvezna predhodna prijava. V prijavni obrazec prosim vpiši na kateri dogodek se prijavljaš. Svoje mesto si rezerviraš z plačilom računa, ki ti ga skupaj s tehničnimi informacijami na tvoj elektronski naslov pošljem ob prijavi. S prijavo pa le pohiti, število mest je zaradi manjše skupine omejeno. *S prijavo na dogodek se strinjaš s tem, da te dodam na mailing listo in te obveščam o svetih predmetih, duhovnih vsebinah in dogodkih.

Oddaj svojo prijavo preko prijavnega obrazca!
Sveti predmeti so močna energijska orodja, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo.

Velik del mojega poslanstva so tudi sveti predmeti in ritualni izdelki, ki nas popeljejo na pravo duhovno potovanje. Pred kratkim sem v svojih poslovnih prostorih uredil manjšo trgovinico z bogato ponudbo svetih predmetov in ritualnih izdelkov – lovilci sanj s kristali, ritualni paketki za izdelavo lovilca sanj, razpršila za prostor, kristalne palice, ritualni paketki za energijsko čiščenje in kadila. Po delavnici bo možen nakup po akcijskih cenah.