delavnica: odpri in ustvari svoj portal

Spoznaj neverjetno tehniko odpiranja portalov, s katero lahko uresničiš svoje najgloblje sanje!

Odkrila sva izjemno tehniko odpiranja portalov, ki nama je spremenila življenje. Si pripravljen/-a, da ga tudi tebi?

 

V soboto, 30. 10. 2021 ob 9. uri pripravljava čisto “out of the box” delavnico, kjer boš pod najinim vodstvom izdelal/-a svoj lovilec sanj in osvojil/-a znanje o portalih. Naučila te bova tehnike odpiranja portalov in te na koncu vodila še v odpiranje osebnega portala na tvojem lovilcu sanj.

 

Delavnica je sestavljena iz štirih sklopov:

I. Uvodni nagovor in meditacija za odpiranje srca

Naše srečanje bomo začeli z uvodnim nagovorom in kanalizirano meditacijo, ki nas bo povezala z našo dušo in odprla srce. 

II. Teoretično znanje o portalih

V nadaljevanju se skupaj podamo v raziskovanje portalov!

 

Kot udeleženec delavnice prejmeš še PDF  priročnik, kjer se na 26 straneh nahaja vso znanje o portalih. Priročnik obsega teoretični del in seveda tudi praktične vaje in tehnike, da jih boš lahko izvajal/-a tudi doma. 

 

Priročnik obsega naslednja poglavja:

  • Definicija portalov
  • Možnosti uporabe portalov
  • Tehnike odpiranja portalov
  • Izdelava lovilca sanj
  • Ohranjanje portalov
  • Zavestno sodelovanje z lovilcem sanj
III. Izbira materiala in izdelava lovilca sanj

V tretjem sklopu delavnice si bo vsak udeleženec izbral material za izdelavo lovilca sanj. 

 

Izdelovanje lovilca sanj je globok meditativni proces, ki ti razkriva druge svetove. Proces te bo povezal s tvojio dušo, dvignil tvoje razpoloženje in te popeljal na pot uresničevanja tvojih sanj!

 

Lovilec sanj, ki ga boš izdelal/-a sam/-a bo tako v sebi nosil posebno moč in namen, ki mu ga pripišeš še pred izdelavo. Prepričana sva, da boš v njem prepoznal/-a  zaveznika pri naslednjih premikih v tvojem življenju. Ob zavestnem sodelovanju z njim teh zagotovo ne bo manjkalo!

 

Poskrbela bova, da boš del bogate duhovne izkušnje! Izdelanan lovilec sanj boš domov odnesel/-a v čudoviti darilni škatli. Podariva ti  še košček svetega lesa za energijsko čiščenje lovilca sanj in sprejček za prostor. 

IV. Odpiranje portala na lovilcu sanj

V zaključnem delu delavnice bomo lovilce sanj energijsko očistili ter se z njimi povezali v meditaciji. V meditaciji ti bo tvoj lovilec sanj zašepetal svoje ime. 

 

Po meditaciji bomo na  lovilcih sanj odprli še osebne portale s pomočjo tehnik odpiranja portalov, ki jih teoretično spoznamo v drugem delu delavnice. Domov torej ne odneseš samo zaveznika, pač pa tudi osebni portal, da stopiš še korak bližje svoji viziji!

 

Ob zaključku delavnice te seznaniva še s tehnikami zavestnega sodelovanja s tvojim lovilcem sanj. Zavestno sodelovanje s temi izjemnimi svetimi predmeti je ključ do izpolnitve njegovega namena. 

 

Delavnica bo v soboto, 30. 10. 2021 ob 9. uri. Trajala bo 4 ure. Cena delavnice je 80€.  V ceno delavnice je vključen tudi PDF priročnik in ves material za izdelavo lovilca sanj. 

Pripelji še prijatelja ali prijateljico, midva pa ti podariva najin nov hit produkt – kristalno palico s kameno strelo!

Kristalna palica je sveti predmet oz. energijsko orodje, ki se uporablja za energijsko čiščenje, ustvarjanje energijskih zaščit in aktivacijo čaker. 

 

Hkrati pa je kristalna palica idealen pripomoček za odpiranje portalov in informiranje. Uporabljali jo bomo tudi na delavnici za odpiranje portalov na lovilcih sanj. Redna cena kristalne palice s kameno strelo je 28,88€. Z veseljem ti jo podariva, če na delavnico pripelješ še prijatelja ali prijateljico. To nama sporoči ob prijavi.

 

Za udeležbo na delavnici je potrebna predhodna prijava. Prijave na dogodek sprejemava preko prijavnega obrazca. Število mest je omejeno, zato si s prijavo že danes rezerviraj svoje mesto!

Oddaj svojo prijavo preko prijavnega obrazca …