Delavnica:
ODPIRANJE ENERGIJSKIH PORTALOV
Postani mojster ukrivljanja realnosti!

Še vedno iščeš duhovno prakso, ki bi te res celostno podprla pri tvoji duhovni in osebnostni rasti? Verjameva, da je v poplavi vseh ponudb in različnih tehnik v svetu duhovnosti, to pravi izziv. 

 

Tudi midva sva se z vstopom v svet duhovnosti srečala s podobnim izzivom. Hrepenela sva po močnih premikih na vseh področjih najinega življenja in se sčasoma ob povezovanju različnih tehnik in duhovnih praks spoznala z energijskimi portali, ki so nama  odprli novo dimenzijo raziskovanja Vesolja. 

 

Energijski portali so v najino življenje vstopili ob ravno pravem času, saj nama dosedanje tehnike in duhovne prakse niso bile več dovolj za doseganje kakovostnih rezultatov na področju najinega osebnega in duhovnega razvoja. S pomočjo energijskih portalov sva postopoma odkrivala nove plasti življenja in duhovnih svetov in tako začela razvijati svoje tehnike, ki so nama pomagale dosegati vedno globlja stanja zavesti. 

 

Sama tehnika odpiranja energijskih portalov je sposobnost ukrivljanja realnosti in je ena najbolj celostnih duhovnih praks, ki sva jo spoznala na najini dosedanji duhovni poti, hkrati pa je zelo enostavna. Odpiranje energijskih portalov lahko uporabljaš kot samostojno tehniko, hkrati pa ti bo služila kot edinstvena dopolnitev k tvoji duhovni praksi. Tako bo ta postala še močnejša in bolj učinkovita.

 

V preteklem letu sva razvila res napredno tehniko odpiranja energijskih portalov, ki jo želiva deliti tudi s tabo, da boš lahko tudi ti z njeno pomočjo v svojem življenju ustvaril tisto, kar si resnično želiš!

 

Napredno tehniko odpiranja energijskih portalov ti v celoti predstaviva na premierni delavnici, ki bo v soboto, 21. 5. 2022 med 10. in 14. uro, v Ljubljani. 

 

Delavnico sva skrbno zasnovala kot preplet teoretičnega in praktičnega dela. Po delavnici boš samostojno in suvereno izvajal tehniko odpiranja energijskih portalov na prostoru, energijskem polju in fizičnem predmetu!

V prvem delu delavnice ti zaupava vse o energijskih portalih!

Energijski portali


Energijske portale si lahko predstavljamo kot nevidne spirale, ki povezujejo duhovne in fizične svetove. Najpogosteje jih odpirajo
 višja svetlobna bitja duhovnega sveta z namenom prizemljitve oz. prenosa nečesa v fizični svet. Portale tako sidrajo in pripenjajo na oprijemljive točke in skoznje prenašajo višjo zavest.

 

Preberi več >>

 


Delitev in uporaba energijskih portalov 

 

V osnovi lahko energijske portale razdelimo v dve različni skupini – energijski portali, ki so pripeti na prostor ali energijsko polje ter energijski portali, ki so pripeti na fizični predmet. Obenem pa se v tem poglavju dotaknemo še planetarnih portalov. 

Energijske portale uporabljamo za ukrivljanje realnosti in priklic energije, v kateri želimo obstajati. Odpiranje energijskih portalov aktivira močne premike na osebnem, duhovnem in poslovnem področju tvojega življenja. 

 

Preberi več >>

 


→ Etika odpiranja energijskih portalov 

 

Pri delu z energijami je etika bistvenega pomena. V tem poglavju spoznaš zakonitosti etičnega odpiranja energijskih portalov in pravilnega ravnanja z energijami. 

V drugem praktičnem delu delavnice pa te po korakih vodiva skozi proces odpiranja
energijskih portalov!

 → Tehnike odpiranja energijskih portalov

 

Naučila te bova odpiranja energijskih portalov v prostoru, energijskem polju in na fizičnih predmetih, da tudi sam postaneš mojster odpiranja energijskih portalov! 

 

 

Kanalizirana meditacija

 

V kanalizirani meditaciji se prepustimo procesu duhovne iniciacije, ki bo odprla tvoje nadčutne zaznave in prebudila duhovne sposobnosti odpiranja energijskih portalov. 

 

 

→ Odpiranje osebnega portala na fizičnem predmetu

 

Pri izvajanju tehnike odpiranja osebnega portala na fizičnem predmetu, boš potreboval predmet, ki ti veliko pomeni (nakit, spominek, talisman, tvoj najljubši kristal …). 

 

 

→ Odpiranje osebnega portala na tvojem energijskem polju

 

V vodenem procesu te popeljeva še v ritual odpiranja osebnega portala na tvojem energijskem polju, ki te bo povezal z višjim namenom, ki ga določiš še pred ritualom.

 

 

→ Odgovori na tvoja vprašanja in podpora

 

Ves čas praktičnega dela sva ti na voljo za vsa tvoja vprašanja in potrebne popravke pri izvajanju določenih tehnik odpiranja energijskih portalov.

Češnja na vrhu torte – gradivo in bonus delavnice!

 I. Priročnik v tiskani obliki

Na delavnici prejmeš priročnik, ki obsega vso teoretično znanje in praktične primere ter slikovno gradivo za samostojno izvajanje tehnik odpiranja energijskih portalov tudi po delavnici. 

II. Darilna bona v vrednosti 30 €

Na delavnici prav tako prejmeš dva darilna bona v vrednosti 15€, ki ju lahko koristiš za nakup najinih storitev – https://mihakorosec.com & https://anjakobale.com. Darilni bon velja 2 meseca od datuma delavnice.

Naju še ne poznaš?

Sva Miha Itanimon & Anja.  Zate ustvarjava svete predmete in duhovne vsebine, ki te prebujajo v življenje uresničevanja tvojih najglobljih sanj!

Miha Itanimon Korošec

Sem Miha Itanimon Korošec – licenciran medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. V podjetju Dream Creator skrbim za razvoj novih svetih predmetov in ostalih projektov. Med drugim, pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent. Moje delo in vizijo lahko spremljaš tudi tukaj – https://mihakorosec.com

Anja Kobale

Moje ime je Anja, sem umetnica, raziskovalka duhovnih resnic, voditeljica svetih večerov ter kristaloterapevtka. V podjetju Dream Creator ustvarjam svete predmete in  duhovne vsebine. S svojim delovanjem povezujem zemeljsko življenje z duhovnim svetom. Več o meni si lahko prebereš na: https://anjakobale.com/ .

Ustvari svojo želeno realnost!

Če si tudi ti želiš postati mojster odpiranja energijskih portalov, se nama v soboto, 21. 5. pridruži na delavnici – Odpiranje energijskih portalov. 

Prepričana sva, da ti bo tehnika odpiranja energijskih portalov velik doprinos, saj boš z njeno pomočjo lahko mojstril pomembna področja tvojega duhovnega razvoja: zdravljenje, meditacija, kanaliziranje, manifestacija, energijsko čiščenje, informiranje, dostopanje do novih idej in kreativnih rešitev … S pomočjo te tehnike pa bodo vse ostale duhovne prakse zate postale še močnejše in učinkovitejše! 

Tehnične informacije o delavnici

Lokacija: Zavetje Haven, events & sleeping, Podjunska ulica 17, 1000 Ljubljana

Datum in ura: Sobota, 21. 5. 2022, med 10. in 14. uro

Cena: 80 (early bird cena velja do 18. 5. 2022), redna cena delavnice: 100 €

Za udeležbo na dogodku je obvezna predhodna prijava. Svoje mesto si rezerviraš z bančnim nakazilom v vrednosti dogodka na TRR račun. Vse tehnične informacije ti ob prijavi pošljeva na elektronski naslov. Pohiti, število mest je omejeno. 

Komaj čakava, da se vidimo!

Miha Itanimon & Anja, Dream Creator

Oddaj svojo prijavo preko prijavnega obrazca