Delavnica:
ODKRIJ SVOJO MOČ MANIFESTACIJE
Odkrij svojo moč manifestacije!

Točno veš, kaj si v življenju želiš, pa kljub temu težko najdeš pot do uresničitve tvojih sanj? Se ti zdi, da še vedno ne razumeš procesa manifestacije?  


Tudi midva sva se v preteklosti soočala s podobnimi izzivi. Ob raziskovanju duhovnega sveta sva spoznala, da vsak posameznik v sebi že nosi neverjetno moč ustvarjanja svoje realnosti. Želiva si, da s pomočjo te delavnice to prepoznaš tudi ti!

Za uspešno manifestacijo je potrebno poznavanje celotnega procesa manifestacije in izbira prave tehnike, ki ti prinese hitre in učinkovite rezultate!

Osnove, zakone in tehnike manifestacije ti v celoti predstaviva na delavnici, ki bo v soboto, 2. 7. 2022 med 10. in 14. uro, v Ljubljani. 

 

Delavnico sva skrbno zasnovala kot preplet teoretičnega in praktičnega dela. V času delavnice boš razumel proces manifestacije in osvojil kar 8 tehnik ustvarjanja želene realnosti.

V prvem delu delavnice ti zaupava vse o osnovah in zakonih manifestacije!

Namen utelesitve

 

Da bi lažje razumeli namen utelesitve sva tega razdelila na dva dela – notranji in zunanji namen utelesitve – poslanstvo. Se pa tako notranji kot zunanji namen utelesitve ves čas prepletata in zrcalita.

Preberi več >>Definicija 

 

V tem poglavju se dotaknemo zemeljskega in duhovnega dela manifestacije. V osnovi je manifestacija naravna sposobnost duše, ki je ves čas aktivna in ji omogoča kreiranje želenega. → Zakoni manifestacije

 

Tukaj se dotaknemo zakonov, ki vplivajo na uspešnost manifestacije. Mednje spadajo upoštevanje etike, pretočnost telesa in duha ter moč hvaležnosti. Spoznamo tudi kje in kako lahko blokiramo manifestacijo. Ob koncu tega poglavja pa ti predstaviva še zakone skupne manifestacije. 

V drugem praktičnem delu delavnice pa ti razkrijeva 8 tehnik manifestacije!

 → Tehnika pisanja manifestacije


Zagotovo je pisanje ena najpreprostejših in najbolj poznanih tehnik manifestacije po vsem svetu. Pravzaprav je osnova oz. temelj, na katerem lahko gradimo še druge tehnike. Običajno je pisanje prvi korak,
 ki je potreben za uspešnost neke manifestacije.

 


Tabla vizij

Ena izmed uspešnih tehnik je ustvarjanje table vizij. To je lahko večji plakat ali kar stena v sobi, na katero nalepiš, napišeš, narišeš vse, kar si želiš za določen projekt ali za svoje življenje.→ Manifestacija s kristali


Eden izmed načinov je manifestacija s pomočjo kristalov. 
Kristali prinašajo na planet Zemlja svojo zavest in s svojim delovanjem višajo njeno vibracijo. Zaradi svoje strukture so izjemni prevodniki energije.

 

 

→ Manifestacija s pomočjo duhovnega vodstva
 

Duhovni vodniki manifestacije nam ves čas aktivno pomagajo uresničevati naše sanje. Ko zavestno sodelujemo z njimi, se višji namen še lažje izpolni v našem življenju. Predstavljamo si jih lahko kot napredna svetlobna bitja, ki nas povezujejo z najvišjim potencialom naše utelesitve. 

 

 

→ Manifestacija s pomočjo meditacije

 

Meditacija je močno duhovno orodje, s pomočjo katerega lažje dosežemo odmaknjeno stanje zavesti.  Na delavnici te Miha Itanimon popelje v globoko meditacijo, ki bo odprla dimenzijo manifestacije, da tvoje sanje postanejo resničnost.

 

 

→ Izdelovanje časovnice

Predstaviva ti pomembne dele časovnice, zato da si jo lahko izdelaš za kakršenkoli cilj, projekt ali posel.

 

 

→ Tehnika vizualizacije

 

Vizualizacija je naslednja stopnja manifestacije, ki se lahko pridruži meditaciji ali pa jo izvajamo kot samostojno tehniko. 

 

 

→ Tehnika vživljanja

 

Tehniko vizualizacije lahko nadgradimo še s tehniko vživljanja, če nam to le dopuščajo okoliščine.

Spoznaj bonuse delavnice!

 I. Priročnik v tiskani obliki

Na delavnici prejmeš priročnik, ki obsega vso teoretično znanje in praktične primere za samostojno izvajanje tehnik manifestacije.

II. Meditacija

Posnetek meditacije te bo po koncu delavnice skupaj z digitalnim priročnikom čakal v Portalu duhovnih vsebin.

III. Darilna bona v vrednosti 30 €

Na delavnici prav tako prejmeš dva darilna bona v vrednosti 15 €, ki ju lahko koristiš za nakup najinih storitev – https://mihakorosec.com & https://anjakobale.com. Darilni bon velja 2 meseca od datuma delavnice.

IV. Odgovori na vprašanja in podpora

Ves čas delavnice sva ti na voljo za tvoja vprašanja. Z veseljem pa ti ponudiva podporo tudi po delavnici, če se ti bodo ob izvajanju tehnik manifestacije porodila kakršnakoli vprašanja.

Naju še ne poznaš?

Sva Miha Itanimon & Anja.  Zate ustvarjava svete predmete in duhovne vsebine ter prirejava inspirativne dogodke! 

Miha Itanimon Korošec

Sem Miha Itanimon Korošec – licenciran medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. V podjetju Dream Creator skrbim za razvoj novih svetih predmetov in ostalih projektov. Med drugim, pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent. Moje delo in vizijo lahko spremljaš tudi tukaj – https://mihakorosec.com.

Anja Kobale

Moje ime je Anja, sem umetnica, raziskovalka duhovnih resnic, voditeljica svetih večerov ter kristaloterapevtka. V podjetju Dream Creator ustvarjam svete predmete in  duhovne vsebine. S svojim delovanjem povezujem zemeljsko življenje z duhovnim svetom. Več o meni si lahko prebereš na – https://anjakobale.com.

Ustvari svojo želeno realnost!

Če tudi ti želiš odkriti svojo moč manifestacije, se nama v soboto, 2. 7. pridruži na delavnici. 

 

Prepričana sva, da ti bo poglobljeno razumevanje procesa manifestacije razširilo obzorje in povečalo zaupanje v tvojo moč kreacije. Vseh 8 tehnik manifestacije bomo nadgradili s praktičnimi primeri, da boš v svojem življenju točno vedel-a, kdaj uporabiti katero.

Tehnične informacije o delavnici

Lokacija: Parinama center, Cesta na Brdo 85, 1000 Ljubljana

 

Datum in ura: Sobota, 2. 7. 2022, med 10. in 14. uro

 

Cena: 80 (early bird cena velja do 30. 6. 2022), redna cena delavnice: 100 €

 

Za udeležbo na dogodku je obvezna predhodna prijava. Svoje mesto si rezerviraš z bančnim nakazilom v vrednosti dogodka na TRR račun. Vse tehnične informacije ti ob prijavi pošljeva na elektronski naslov. Pohiti, število mest je omejeno. 

 

Komaj čakava, da se vidimo!

 

Miha Itanimon & Anja, Dream Creator

Oddaj svojo prijavo preko prijavnega obrazca