Delavnica napredne stopnje –
Odpiranje energijskih portalov

Verjamem, da si tudi ti komaj čakal-a napredno stopnjo delavnice – Odpiranje energijskih portalov. Tehnike odpiranja energijskih portalov mi že leto dni spreminjajo življenje. Prevzeli so me do te mere, da sem svoja spoznanja o energijskih portalih usmeril v razvoj lastnih naprednih tehnik odpiranja energijskih portalov. Same tehnike odpiranja energijskih portalov so sposobnost ukrivljanja realnosti in celovitega duhovnega razvoja.

 

V zadnjih mesecih sem se posvetil odkrivanju globin, ki jih ponujajo. Na pobudo udeležencev preteklih delavnic pa nova spoznanja, tehnike in rituale združil v nekaj urno delavnico z bogatim programom in napredno vsebino.

 

V prvem delu delavnice še globlje spoznaš energijske portale, v drugem delu te popeljem v duhovno aktivacijo tvojega portala zavesti, v tretjem delu pa ti podpobneje predstavim še nekaj samostojnih duhovnih ritualov s portali (energijsko čiščenje, povezovanje z duhovnimi svetovi, energijsko zdravljenje, manifestacija & informiranje izdelkov / storitev / spletne strani).

 

Komaj čakam, da lahko vso to napredno znanje delim tudi s teboj! Več tehničnih informacij o delavnici najdeš v nadaljevanju.

Dobrodošel-a v sveti prostor, kjer sanje postanejo resničnost!

Poslovanje podjetja Dream Creator je usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov, naprednih duhovnih vsebin in inspirativnih dogodkov, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. Spoznavni mesec je čudovita priložnost, da spoznaš ustvarjalce, vizijo in namen podjetja ter seveda ogromno duhovnih vsebin.

V prvem delu delavnice še globlje spoznaš energijske portale.
  •  

Poglobitev tehnik odpiranja energijskih portalov


Na prvi stopnji delavnice – Odpiranje energijskih portalov si že spoznal-a nekaj osnovnih tehnik odpiranja energijskih portalov na prostoru, energijskem polju in fizičnem predmetu. Vse te tehnike bomo nadgradili in prilagodili posamezniku. 

  •  

Večstopenjsko odpiranje energijskih portalov


Tehnika večstopenjskega odpiranja energijskih portalov aktivira zelo celostne, stabilne in dolgoobstoječe energijske portale. Predstavim ti načine, kako lahko na prostoru, energijskem polju ali fizičnem predmetu odpreš več energijskih portalov hkrati in skozi različne stopnje tega portala aktiviraš različne zavesti.

  •  

Osebni portal zavesti

 

Tudi tvoje bitje je portal zavesti. Vesolje skozi tvoje bitje na planet prizemljuje višje namene in vizije. Spoznaš, kako lahko odpiraš in mojstriš svoj osebni portal zavesti, ki aktivira globoke premike znotraj svojega duhovnega razvoja. 

V drugem delu delavnice te popeljem v duhovno aktivacijo tvojega portala zavesti.

Kot medij za spročila duhovnega vodstva te popeljem v globoko kanalizirano iniciacijo, ki aktivira tvoj portal zavesti. Na tem duhovnem potovanju nas bo spremljal duhovni mojster Anumi in zavest belih zmajev. Med meditacijo boš voden v odpiranje energijskih portalov na svojem energijskem polju s tremi novimi tehnikami, ki jih spoznaš na delavnici.

V tretjem delu delavnice pa ti podrobneje predstavim še nekaj samostojnih duhovnih ritualov s portali.
  •  

Energijsko čiščenje s portali

 

Rituali energijskega čiščenja so temelj za ohranjanje energijske čistosti prostora, energijskega polja ali predmeta. Predstavim ti tehnike, ki meni že lep čas pomagajo ohranjati energijsko čistost prostorov, energijskega polja in predmetov. Prav energijska čistost je prvi temelj odpiranja močnih energijskih portalov in duhovnih iniciacij.

  •  

Povezovanje z duhovnimi svetovi s portali

Predstavim ti tehnike, ki mi omogočajo globoka duhovna potovanja v duhovne svetove, povezovanje s svetlobnimi bitji, odkrivanje mojih preteklih življenj,  duhovnega namena …

  •  

Energijsko zdravljenje s portali


Tehnike energijskih portalov so močno duhovno orodje (samo)zdravljenja. Pomagajo nam sproščati energijske napetosti, nečistosti in blokade v našem fizičnem, čustvenem, mentalnem in energijskem telesu. Predstavim ti tehnike odpiranja energijskih portalov, ki so prilagojene procesom (samo)zdravljenja.

  •  

Manifestacija s portali
 

Najprej ti predstavim osnove manifestacije, nato pa še napredne tehnike manifestacije s portali. Naučim te tehnike postavitve energije za tvoj naslednji življenjski ali poslovni projekt. Spoznaš tudi tehniko časovnice s portali in vizualizacije s portali.

  •  

Informiranje izdelkov / storitev / spletne strani s portali
 

Ob samem koncu delavnice te naučim, kako lahko s pomočjo energijskih portalov informiraš in energijsko obogatiš svoje izdelke / storitve / spletno stran … V primeru, da si (bodoči) podjetnik, ti bodo te tehnike pomagale povečati obseg prodaje in poslovanja v tvojem podjetju.

Gradivo in bonus delavnice
  •  

Priročnik in dostop do spletne učilnice 

 

Na delavnici prejmeš priročnik, ki obsega vso teoretično znanje in praktične primere ter slikovno gradivo za samostojno izvajanje tehnik odpiranja energijskih portalov tudi po delavnici. Odprem ti tudi dostop na Portalu duhovnih vsebin, da lahko do priročnika in meditacije dostopaš še v digitalni obliki. 

  •  

Darilni bon v vrednosti 20 €

 

Na delavnici prav tako prejmeš darilni bon v vrednosti 20 €, ki ga lahko izkoristiš za storitve, ki jih ponujam pod svojo osebno blagovno znamko Miha Itanimon Korošec  in udeležbo na naslednjem dogodku. Darilni bon velja 2 meseca od datuma delavnice. 

Podarim ti tudi razpršilo za prostor – Odpiranje portalov v  vrednosti 28.88 €

Razpršilo za prostor – Odpiranje portalov se uporablja kot duhovno orodje pri svetih ritualih odpiranja energijskih portalov. Razpršilo bo energijsko očistilo prostor, tvoje energijsko polje ali predmet. Njegov navdihujoč vonj te bo sprostil in povezal s tvojim bitjem.

Poglobi svoje znanje in postani mojster ukrivljanja svoje realnosti!

Moja namena je, da se zaljubiš v vse te napredne tehnike ukrivaljanja realnosti in zaživiš svoj najvišji potencial. Naj energijski portali obogatijo tvoj vsakdan in v tvojem življenju aktivirajo globoke premike zavesti.


Delavnica bo potekala v soboto, 24. 6. 2023, med 9.00 in 14. uro, v mojih poslovnih prostorih na Tavčarjevi ulici 5, v Ljubljani. 

Cena delavnice je 80 €. Za udeležbo na dogodku je obvezna predhodna prijava. V prijavni obrazec prosim vpiši na kateri dogodek se prijavljaš. Svoje mesto si rezerviraš z bančnim nakazilom v vrednosti dogodka na moj TRR račun. Vse tehnične informacije ti ob prijavi pošljem na tvoj elektronski naslov. S prijavo pa le pohiti, število mest je zaradi manjše skupine omejeno. *S prijavo na dogodek se strinjaš s tem, da te dodam na mailing listo in te obveščam o svetih predmetih, duhovnih vsebinah in dogodkih.

Oddaj svojo prijavo preko prijavnega obrazca!
Sveti predmeti so močna energijska orodja, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo.

Velik del mojega poslanstva so tudi sveti predmeti in ritualni izdelki, ki nas popeljejo na pravo duhovno potovanje. Pred kratkim sem v svojih poslovnih prostorih uredil manjšo trgovinico z bogato ponudbo svetih predmetov in ritualnih izdelkov – lovilci sanj s kristali, ritualni paketki za izdelavo lovilca sanj, razpršila za prostor, kristalne palice, ritualni paketki za energijsko čiščenje in kadila. Po delavnici bo možen nakup po akcijskih cenah.