Delavnica – Izdelaj svoj lovilec sanj
Ob nakupu ritualnega paketka za izdelavo lovilca sanj ti podariva brezplačen obisk delavnice!

Izdelovanje lovilca sanj je globok ritual, ki te bo popeljal na pravo duhovno potovanje. Med svetim procesom izdelave boš še lažje prepoznal-a namen svoje utelesitve in se globlje povezal-a s svojo dušo. 

 

Lovilci sanj so sveti predmeti. Odpirajo močne energijske portale, ki te povezujejo s tvojimi sanjami in vizijami. Z izbiro kristala lahko lovilcu sanj pripišemo še specifičen namen, da nas ta podpre pri naslednjem premiku v našem življenju.

 

Zate sva pripravila štiri smiselno sestavljene paketke z materialom. Izdelani lovilci sanj bodo odprli močne energijske portale in aktivirali premike na pomembnih področjih življenja.

Portal duhovne povezave – celestin

Portal duhovne povezave bo odprl tvoj sedmi – kronski energijski center, okrepil povezavo z duhovnim svetom in ti odprl varen prostor redne duhovne prakse. 

Portal ljubezni – pisani turmalin

Portal ljubezni bo nežno odpiral tvoje srce, krepil pristno ljubezen do sebe in v tvoje odnose prinesel globljo dimenzijo ljubezni. Portal ljubezni pravtako prebuja sveto partnerstvo.

Portal duhovnega bogastva – pirit

Portal duhovnega bogastva prebuja moč manifestacije, poveča čutenje naše osebne moči in nam pomaga narediti naslednji korak. Ustvarja zaščito in prizemljuje vizije naše duše.

Portal zdravljenja – selenit

Portal zdravljenja sprošča napetosti, v naše telo prinaša svetlobo ter zdravi vse dimenzije našega obstoja. Uporabljamo ga lahko tudi za ustvarjanje energijskih zaščit in energijsko čiščenje.

Podari si čarobno izkušnjo izdelave lovilca sanj!

Delavnice – Izdelaj svoj lovilec sanj bova organizirala enkrat mesečno. Prva takšna delavnica bo v sredo, 5. 10. 2022, med 17. in 19. uro, v centru Ljubljane. 

V primeru, da si že opravil nakup ritualnega paketka za izdelavo lovilca sanj, je zate delavnica brezplačna. Svoj ritualni paketek si lahko izbereš tudi na sami delavnici. 

Kljub temu, da je delavnica brezplačna, je potrebna predhodna prijava. Na tvoj elektronski naslov ti ob prijavi pošljeva vse tehnične informacije. Lepo vabljen-a!

Oddaj svojo prijavo preko prijavnega obrazca!
Poskrbeli bomo, da boš del edinstvene in bogate izkušnje!

Ob nakupu kompleta za izdelavo lovilca sanj doma, ti pripada še spletni program. Ta obsega vsebine, videoposnetek z navodili za izdelavo (če želiš lovilec sanj izdelati sam doma), rituale in meditaciji za povezovanje in aktivacijo namena tvojega novega energijskega orodja.

V darilnem pakiranju se poleg svetega predmeta skriva še sveti les in razpršilo za prostor!

Sveti les se uporablja za energijsko čiščenje svetih predmetov in prostora. Razpršilo za prostor (15 ml) pa te popelje v globlje doživljanje meditacije. Nastalo je v sodelovanju z Mihovo mami, ustvarjalko kozmetične linije Mayarula.

Anja te bo popeljala v sveti proces izdelave lovilca sanj!

Moje ime je Anja, sem umetnica, raziskovalka duhovnih resnic, voditeljica svetih večerov ter kristaloterapevtka. V podjetju Dream Creator ustvarjam svete predmete in  duhovne vsebine. S svojim delovanjem povezujem zemeljsko življenje z duhovnim svetom.

Obe meditaciji je skanaliziral Miha Itanimon!

Sem Miha Itanimon Korošec – licenciran medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. V podjetju Dream Creator skrbim za razvoj novih svetih predmetov in ostalih projektov. Med drugim, pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent.