Ustvarjalnica –
Barve in nevidno

2-urno raziskovalno – izkustveno delavnico naravnega barvanja in potovanja v nevidno sva pripravila skupaj z Romano Brino iz Brinas Studia. Vabiva te na duhovno potovanje, kjer bomo odkrivali odtise barv cvetja na tekstilu, opazovali prelivanja naravnih pigmentov na papirju in hkrati raziskovali barve našega notranjega sveta. 

 

Končni izdelek ustvarjalnice bo poleg dragocenega notranjega potovanja še čisto unikaten – samo tvoj – Reborn dnevnik. Blago, na katerega boš odtisnil-a suho cvetje in papir, po kateri boš prelil-a svojo energijsko sliko, bo Romana Brina v studiu spletla v čudovit, ročno izdelan dnevnik. Teden dni po delavnici ga dobiš na dom.

 

Romana Brina se je ekipi ustvarjalcem Dream Creator pridružila pred kratkim. Skupaj sva zasnovala novo linijo produktov, ki ti jih razkrijeva kmalu.

Dobrodošel-a v sveti prostor, kjer sanje postanejo resničnost!

Poslovanje podjetja Dream Creator je usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov, naprednih duhovnih vsebin in inspirativnih dogodkov, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. Spoznavni mesec je čudovita priložnost, da spoznaš ustvarjalce, vizijo in namen podjetja ter seveda ogromno duhovnih vsebin.

Odtisi cvetja na blagu

V prvem delu ustvarjalnice, se bomo po krajši prizemljitveni meditaciji obdali s suhim cvetjem. Opazovali bomo njegove barve, vonje in teksture ter ga intuitivno potrosili po blagu. S tehniko naravnega barvanja “bundle dye” bomo cvetje odtisnili v blago in občudovali njegove preslikave.

Prelivanje naravnih barv po papirju

V drugem delu te popeljeva v čuječ ritual energijskega barvanja z naravnimi barvami, ki bo sledil daljši meditaciji. Opuščali bomo omejitvena prepričanja povezana z ustvarjanjem in dopustili ustvarjalnosti, da pride na plano iz tistega globjega prostora. Vodila te bova, da energijsko podobo svojih notranjih občutkov in stanj preliješ na papir. 

Dvenvnik bo tvoja energijska podpora pri doseganju stanja brezskrbne ustvarjalnosti in opomnik tvoje edinstvene poti.
Delavnico vodita Romana Brina & Miha Itanimon!
Romana Brina Gobec

V Brinas Studio raziskujem zgodbe naravnih barv in ljubezni. Nekatere od njih potem delim s svetom – preko ustvarjalnic ali izdelkov. Moja bit pa preko odkrivanja naravnih barv potuje po poti, kjer sem vedno bližje naravi, drugim in sama sebi. Bližje ljubezni in bistvu.

Miha Itanimon Korošec

Sem Miha Itanimon Korošec – licenciran medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. V podjetju Dream Creator skrbim za razvoj novih svetih predmetov in ostalih projektov. Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent.

Pridruži se nama na delavnici raziskovanja in odkrivanja barv tvojega bitja!

Ustvarjalnica – Barve in nevidno bo potekala v ponedeljek, 20. 2. 2023 med 17:30 in 19:30 uro, na Tavčarjevi ulici 5, v Ljubljani. Primerno tudi (in še posebej) za tiste, ki mislite, da niste ustvarjalni.

 

Cena delavnice je 44 €. Za udeležbo na delavnici je obvezna predhodna prijava. V prijavni obrazec prosim vpiši na kateri dogodek se prijavljaš. Svoje mesto si rezerviraš z plačilom računa, ki ti ga skupaj s tehničnimi informacijami ob prijavi pošljeva na tvoj elektronski naslov. S prijavo pa le pohiti, število mest je zaradi manjše skupine omejeno. *S prijavo na dogodek se strinjaš s tem, da te dodam na mailing listo in te obveščam o svetih predmetih, duhovnih vsebinah in dogodkih.

Oddaj svojo prijavo preko prijavnega obrazca!
Sveti predmeti so močna energijska orodja, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo.

Velik del mojega poslanstva so tudi sveti predmeti in ritualni izdelki, ki nas popeljejo na pravo duhovno potovanje. Pred kratkim sem v svojih poslovnih prostorih uredil manjšo trgovinico z bogato ponudbo svetih predmetov in ritualnih izdelkov – lovilci sanj s kristali, ritualni paketki za izdelavo lovilca sanj, razpršila za prostor, kristalne palice, ritualni paketki za energijsko čiščenje in kadila. Po delavnici bo možen nakup po akcijskih cenah.