BREZPLAČNO ONLINE PREDAVANJE
Dolina bosanskih piramid
26. 1. 2024  l  17.00 – 18.00  l  ONLINE

Si že slišal-a za mistično dolino bosanskih piramid? Mene je ta sveti kraj močno spremenil in lepo mi je, ko ga lahko približam še komu, ki v življenju išče spremembe in pogum za naslednje premike. Dolina bosanskih piramid je kraj, kjer se ponovno spomniš.

V petek, 26. 1. 2024, prirejam brezplačno online predavanje – Dolina bosanskih piramid, kjer bomo skupaj raziskovali vidne in nevidne ravni tega svetega kraja

V predavanjem se dotaknemo zgodovine raziskovanja in delo Dr. Osmanagića, predstavim ti znanstvena odkritja, ki so povezana s kompleksom bosanskih piramid, posamezne piramide, zdravilne podzemne tunele, Park Ravne 2 in mistične kamnite krogle, za katere sam verjamem, da so tesno povezane s kompleksom bosanskih piramid. 

Dotaknemo se še svete geometrije kompleksa bosanskim piramid in nevidnih ravni tega svetega kraja. S teboj delim kanalizirano znanje o nastanku in namenu bosanskih piramid.


Na predavanju bom z veseljem odgovorjal na vaša vprašanja. Če se predavanja ne moreš udeležiti, se lahko vseeno prijaviš, jaz pa ti po predavanju pošljem posnetek

Na spodnji fotografiji je največja odkrita piramida na svetu – piramida Sonca. Fotografija je nastala na team buildingu naše ekipe lani poleti.

Marca že tretjič potujemo v dolino bosanskih piramid.
SVETO POTOVANJE
Dolina bosanskih piramid
23. – 26. 3. 2024  l  3 nočitve  l  Visoko

Potovanje v dolino bosanskih piramid sem zasnoval kot 4-dnevni duhovni oddih, ki skozi raziskovanje starodavnih piramid, mističnih kamnitih krogel, podzemnih tunelov in drugih zdravilnih točk odpira potovanje v globlja prebujena stanja tvoje zavesti.

Mnoge svete kraje bodo spremljali sveti rituali – kanalizirane meditacije, duhovne iniciacije, obredi s ceremonialnim kakavom, vodene joga vadbe, delavnica svobodnega plesa … ki odpirajo tvoje srce in te povezujejo s tvojim bitjem. 

Potovanje v dolino bosanskih piramid je raziskovanje vidnih in nevidnih ravni tega svetega kraja. Vabi te v potovanje navznoter, odpira tvoje srce in prebuja tvojo zavest ter življenjski namen.

Duhovni oddih je edinstvena priložnost za kratek umik od hitrega tempa vsakdanjega življenja, kjer v prisotnosti sedanjega trenutka še lažje prepoznaš čudeže obstoja.

To je že naše tretje potovanje na ta meni zelo poseben in svet kraj. Mene je ta kraj močno spremenil in prelepo mi je, ko vidim, kako spreminja tudi druge. Dolina bosanskih piramid je kraj, kjer se ponovno spomniš.


Program potovanja v osnovi vodim Miha Itanimon Korošec. Se mi pa tokrat na potovanju pridružita še Manca Langus in Manuel Wedra, ki bosta podprla rituale in obogatila celoten program potovanja.